Gorzka- jakich paletek używasz? ;)
Printable View
Gorzka- jakich paletek używasz? ;)
Mi się też jeszcze nie zdarzyło wyklejać 6 :blink:
He he, a ja w co 2 aplikacji używam. Im słabsze i cieńsze rzęski wewnętrzne tym chętniej :)
Chociaż niemal wcale nie kleję w kącikach wewnętrznych 6-tek podkręcenia C bo dziwnie to wygląda, mało naturalnie. Głównie B, czasem J.
---------- Dodano o godzinie 21:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:08 ----------
Kurko zamówiłam i przelew wysłałam :skacze:
Podałam adres na Nowy Sącz do swojego TZ, bo wyjeżdżamy z Krakowa we czwartek i mogłaby poczta do tego czasu na Kraków nie zdążyć. A tak to sobie spokojnie w piątek odbiorę w Sączu ^_^
Spoko Cataleya:D:D Dzięki
Ja używam głównie LL bo mam łatwy dostęp, ale kilka Evo i teraz też nabyte Nadiowe, ale z tego co wdziałam to one na 7 się kończą, czy tam zaczynają :)
Używałam i używam. Jedyny klej na którym mogę pracować. Jego trwałość jest słabsza niż normalnych, ale moje Panie przychodzą po 3 tygodniach i mają liczone mniej i zawsze jest ok. Po miesiącu raczej już za długo, ale 3 tygodnie to bite bez problemów:D
Szukam czegoś podobnego bez oparów, ale mocniejszego.
sztynko czy ty wyklejasz klejem dla alergikow wszytkie klientki( bo tak zrozumialam) czy tylko alergiczki
Sztynka jest alergiczką i nie może na innym pracować
Ojjj to wspolczuje
A ja dziś się cieszę. Koniec pstrykania zdjęć telefonem, albowiem odnalazł się mój Canon :skacze:
Cataleya no to suuuper :) beda piekne zdjecia :ok:
Dziewczyny kupiłam czarny klej SL.ULTRA PLUS używała go któraś z was? jest super bardzo ładnie się rozprowadza,szybko schnie,, ale zapach okropny aż nie możliwe żeby tak odpychał,czy któraś z was go miała i czy również czuje tę ostrość?
poczytaj wątek o polecanych i niepolecanych produktach. straciłam prze ten klej kilka klientek bo je strasnie uczulił.
Dziewczyny a ja ma taki problem luszczacej sie skory na oku - wyprobowalam klej (nowy) i robilam klientkom i wszystko bylo ok- u jednej dziewczyny zaczela sie po 2 tygodniach luszczyc skora - miala wczesniej robiony permamentny ....i wyczsycilam jej powieke, ale nie bylam w stanie tego do konca usunac..widzialam ze skorupka nadal zostala....doradzilam nawilzac patyczkiem nad linia rzes...Dziewczyna wczeiej takze na pytanie czy przemywa oczy powiedziala, ze nie za bardzo - ze w ogole ich nie rusza.....Zrobilam jej uzupelnienie za 20 funtow...metoda 3;1, teraz po tygodniu skora znowu zaczela wychodzici mozna zauwazyc 3 male suche platki tylko w jednym oku...wiec powiedzialam ze znowu moge zrobic uzupelnienie i wyczyscic tym razem gratis.....Ona byla w tym czasie u kosmetyczki, ktora powiedziala, ze to jest na pewno od kleju........I teraz klientka chce abym za darmo jej wszystko sciagnela i nalozyla 3:1 na innym kleju...nie zgodzilam sie...zaproponowalam uzupelnienie gratis bo uwazam ze suchosc oka powstala z innych przyczyn............i to juz ktorys raz gdzie cos nie pasuje - a tu za duzo wypadlo a to a tamto, i uzupelnialam gratisowo......ale juz napisalam ze tym razem ostatni raz i moze lepiej jakby ktos inny zaczal jej kleic............wiem, ze o klienta powinna sie walczyc ale jak sie pomysli o czasie poswieconym na poprawki i to wszystko to wychodza male pieniazki...................ufff ale sie rozpisalam:)
Bogusiu, możesz jej zaproponować gratis nie uzupełnienie, tylko usunięcie sztucznych rzęs. jeżeli nie odpowiada jej klej, na którym pracujesz, to nie musi do ciebie chodzić :) nie musi sobie robić rzęs, niech chodzi bez rzęs, znajdziesz inną klientkę na jej miejsce :)
Nie lubie tak podchodzic do klientow, ale tego troszke bylo za duzo......:( moze to moja wina, ale uwazam, ze ceny mam niewielkie i za darmo caly czas robic nie dam rady:(
Bogusiu, ja wiem, ze wy macie customer service na innym poziomie :ok: ale bez przesady. powieki klientki się łuszczą. może to być reakcja na klej. niezależnie od tego, czy jej założysz/uzupełnisz za darmo lub za pieniądze, jej skóra może dalej się łuszczyć. i czy kolejnym razem będziesz zakładała/uzupełniała za darmo (?), bo sytuacja może się nie poprawić. zwróć uwagę na reakcję klientki - ona chciałaby założenie za darmo, twierdząc, że powieki jej się łuszczą od kleju. może powinna zrezygnować z zabiegu w trosce o swoje powieki. ja bym zdjęła rzęsy i radziła najpierw doprowadzić powieki do należytego stanu. a nuż to łuszczenie się pogorszy i będzie znów na ciebie.
Hej dziewczyny, niestety nie mam enegii, by przelecieć wszystkie strony wątku, dlatego swoje pytanie bazuję jedynie na ogólnie zdobytych wcześniej informacjach. Czy jest jakaś szansa, że na podlasiu pojawi się jakaś dobra instruktorka. Jestem co prawda po kursie przedłużania rzęs i kilku pokazach, ale bardzo zależało mi, żeby doszkolić się u kogoś z Evolashes bądź Noblelashes. Będę wdzięczna za odpowiedź :)
Zapraszam do Białej Podlaskiej:)
Z tego co się orientuję to w Noblelashes nie ma instruktorki w woj. Podlaskim, najblizej warminsko-mazurskie, lub Warszawa.
Nie kocham Silków. No nie kocham i już ;( Jak Minki mi sie kleją no jak marzenie tak Silkie się zawzięły na mnie normalnie się uwzięły jak profesorka od fizyki no..... Uzupełnienie Minkami robię w godzinę Silkami w dwie.
Wszystkiemu winna ta moja wilgotność.
Nie czytajcie tego wypłakać się nie mam gdzie. :/:
Ale płatki evo fajne. :ok: Z każdym kolejnym coraz bardziej mi się podobają.
Dziewczyny podpowiedzcie coś,
tydzień temu uzupełniałam dziewczynie rzęski, wprawdzie po innej stylistce, ale były ok (minki 0,15 na hs-5) dziś do mnie pisze, że połowa rzęs jej wypadła po wczorajszej wizycie na basenie:o
czy chlor i moczenie w wodzie po upływie takiego czasu od aplikacji może mieć wpływ na kondycję wiązań klejowych, czy powinnam podejrzewać jakieś inne złe moce?
Z góry dziękuję za sugestie i wsazówki, zwłaszcza że dziewczyna ma wykupiony karnet na basenik i chce zrezygnować "tymczasowo" z rzęsek;
zaproponowałam jej uzupełnienie i jeśli sytuacja się powtórzy to zdjęcie gratis, ale ma takie fajne oczka, że żal się z nimi rozstawać:(
dlatego po kimś lepiej nie uzupełniać..
moje klientki chodzą na basen i jest ok..
kleję na hs4 ..
dziewczyny ratujcie, przed chwila zadzwonila do mnie kolezanka dziewczyny ktorej robilam rzesy, minal tydzien a ona powiedziala ze kolezance wypadly rzesy i ze wiecej do mnie nie przyjdzie, w zamian albo zwrot kasy chce albo zebym zrobila rzesy tej dziewczynie co dzwonila w jej imieniu. nie wiem co robic... :(