Z ruskiego forum:)
http://www.nailclub.ru/forum/foto/file.php?n=28805&w=l
Printable View
Z ruskiego forum:)
http://www.nailclub.ru/forum/foto/file.php?n=28805&w=l
:wow: chcę takie buty!!
jeszcze kilka innych:)
wprost z tematu Kwiatki malowane metoda one stroke wybiore sie do apteki po deprim, no bo normalnie juz nie mogę tego oglądać w spokoju:huh:
te ostatnie Leili :wow::szczena: :brawa::slina::respekt::master:
Bosheeee biore sie za łon strołki :hahaha:
...eeeeeeeeeee po prostu wow:szczena::szczena: nie mogę tego oglądać bo się zdołuje :D dziewczyny jesteście boskie- te wasze jajeczka i inne ... no po prostu brak mi slow :love: a o Rosjankach to już nie wspomnę....
dziewczyny sliczne malowanki:D
ja sie dzisiaj za jaja biore
to moja stara lampa
lussil-jajo drugie jest bezbledne szacun-no w ogole wszystkie cudowne
farbstift, nie desperuj zadnego odsprzedawania farbek
agulusia-wesola fajna one strokowa lampka
te gadzety buty torbeki.. paznokcie sa normalnie boskie:love:
jajeczka wszystkie bombastyczne...:)
buty:wow::wow:chce takie....!!:D
Lampa tez urocza...moze i ja swoja tak "odnowie" jak opanuje te kwiatuchy:D:D
moje probowanki dzisiejsze 'jeszcze ciepłe' zakupiłam nowe farbki w sklepie dla plastyków, to jeszcze nie to co bym chciała ale już lepiej kryją niż moje ostatnie :D
Załącznik 19413
to raczej nie jesteone stroke no ale tez Wam pokaże :)
Załącznik 19414
ja cieee ale czaaad! :D Ja też chcę takie buty :wow: :D
ale sie rozszalałyscie!! a ja czasu nie mam ;(
julka, narcyze sa swietne, bukiecik tez pikny, ale te narcyze.. jak to nie jest one stroke... jednym pociagnieciem robilas?;] robilas!
Ja oczywiscie od razu pognalam do szafy i przepatrzylam moje buty...(dzialanie w afekcie hhehhe) no wiec nie wiem czy adidasy i zamszowe cichobiegi sie nadaja, a tylko takie mam, mam jeszcze szpilki 20 letnie czarne... z szesc razy ubrane, jak chce aby mi posluzyly kolejne 20 lat to musze je zostawic bez one strolkow... japonki sie nie nadaja, bo jakby nie ma powierzchni, a moje jedyne reprezentacyjne na koturnach maja koturne ze.. sznurka... no sie nie da, ale checi mialam;]
ja już kiedyś pytałam czym pokryć buty/torebkę żeby farbki przetwały, ale chyba nikt nie odpowiedział. Próbowałyście czegoś? bo lakier popęka chyba. Czy się mylę?
Ale się namalowałam jajek, w sumie tylko kilka, myślałam ze szybciutko pójdzie, a to tyyyyyyyyle czasu mi zeszło ze masakra... jutro fotki bo nie mam mocy nawet patrzeć na te jajka... Farbki nie kryją poza kilkoma z innej firmy. Nigdy więcej phoenixa czy jak to się tam pisze...
Lewa ręka uzupełniona dopełniona czy coś tam + zmienione malowanki
sliczne kwiatuchy
swietne plushak :D te kolory sa boskie:skacze:
Milenka te buty mnie powalily na kolana!!!!
plushak- bo do Bielska wpadnę na malowanki:D
coś mi nie idą te malowanki farbkami :huh: ciekawe czy ksiądz mi poświęci takie jaja:D
elaxx76, co Ci nie idzie? Mi to dopiero nie idzie dlatego nawet nie wstawiam :P Piękne jajko.! Ksiądz to tam padnie na zawał :D
moje wypociny, na pierwszych trzech fotach zdobienie pozazdroszczone kurze, ale mi wyszło koszmarnie, reszta to jakieś paciajki. Niebieskie jajo się stłukło jak chciałam zrobić zdjęcie, z ręki mi wypadło :P
ładniutkie:)
lusill ,hersa ,plush ,julcia !!ale się rozmalowałyście :wow: :kwiatek: