ja własnie zjadłam kebaba :skacze: czytam sobie co piszecie, ale mam krzyczy juz zebym sprzatała :(
Kamis moze zmienisz te rangi senior i pro senior... strasznie stara sie czuje xd
Printable View
ja własnie zjadłam kebaba :skacze: czytam sobie co piszecie, ale mam krzyczy juz zebym sprzatała :(
Kamis moze zmienisz te rangi senior i pro senior... strasznie stara sie czuje xd
malego polozylam spac,ugotowalam obiadek bo mam jutro trzy kobitki na pazurki,wszystkie frenche wiec sie nie pobawie,ale musze zerznac z waszych albumikow jakies ladne wzorki bo juz nie mam pomyslow
jak ktoś zaproponuje lepsze tytuły dla pasjonatek to będzie nagroda ;)
obecnie wygląda to w ten sposób: (zależność od ilości postów)
Początkujący 0
Obywatel 10
Pasjonatka Paznokci 30
Stały bywalec 100
Doświadczony forumowicz 200
Senior 400
Pro Senior 600
będę wdzięczny ^_^
może jakaś wzorkomaniaczka, wzorkowniczka, wzorkoznawczyni albo coś w tym stylu:)
dzisiaj już nie mam głowy, bo późno ale może jutro nad czymś pomyślę
stylgościowa:good:
Kamis Leniu !! :P nie wolno się wysługiwac kobietami ;P hahhahha
Kurcze robiłam z 4 godziny kolczyki żelowe :skacze: i tak sie napaliłam i w ogóle, ale nie mam ich na co nawlec :( na nitke głupio wyglada i na wszystko ine co mam w domu tez... :( tyle pracy na marne... ehh.... ale moze jeszcze cos mi przyjdzie do głowy i jeszcze bedzie to uzyteczne...OBY
Idę się kapać :] Mama dostała jakąś 'gorączkę gorzkiej czekolady' z takimi swiecącymi drobinkami którą się wlewa do gorącej kąpieli... Ciekawa jestem wiec zaraz wypróbuje, na poprawe humoru tak jakby hehe ^_^
ja zaraz mykam spac bo jutro mam dzien pazurkowy:D:przytul:
a ja znowu patrze ile tu nawypisywaliscie ... hehe wlasnie niedawno wyslalam w koncu prace konkursowa :P i jeszcze sie dzis dowiedzialam ze idem w sobote na weselicho :D juz sie doczekac nie moge , na szczescie jutro tylko dwie klientki wiec fryzjera musze zaliczyc bo juz mam odrosty brrrrrrrrr
A ja niedawno wrocilam z pracy,kupilam swoim dziecia i mezowi konsole Wii i mam swiety spokoj:)
A ja znowu zrobiłam zakupy internetowe paznokciowe :p kurde nałóg ...
trzeba sie umyc i spac :)
Taki upał to się nie chce nic ...
ja wstalam szybko bo dzis mam klientke wczesnie,kawusia i heya do roboty,jak ja kocham te robote:D:D:D
A ja wstalam i mnie reka boli,miesnie bo wczoraj gralam na Wii,pozatym szykuje zamowienie zeby zlozyc i oczywiscie do pracy:(ale juz niedlugo urlop:)
ja jedna klientke mam z glowy ,teraz nastepna, french na slub,mozna poszalec :skacze::skacze::skacze:
jejuuu ale sie nie wyspałam :( ciagle sie budziłam.. jeszcze mnie glowa boli...
a ja się nudzę, popijam kefirek i czekam aż... wgra mi się nowy odcinek House'a :D:D:D:D:D
jestes chora xd hahahahhaa ;P
ja sie szykuje i jade do sanepidu potem gdzies do sklepu i wracam na obiadek i znowu gdzies wybędę...
bylam na plazy,sie spieklam i teraz odpoczywam
Umieram!! Nawet nie wiem ile kilometrów zrobiliśmy z mężem. Poszliśmy na Lubań ze swojej kwatery, a zeszliśmy zamiast w Krościenku to w Grywałdzie. No i pięta palce. A do tego ten upał, że lało się z nas i spiekliśmy się jak raczki. Już czuję jak mnie bolą plecy:(.
Macie zdrowie :P
No właśnie chyba już nie mamy takiego zdrowia, tylko za wszelką cenę chcemy pokazać na co nas stać:D. Nie no żartuję, ale dawno się tak nie zmęczyłam. Teraz popijam zimne piwko z soczkiem mniam.
Witam Moje Kochane po najdluzszej Mojej nieobecnosci...Moja 30 spedzilam bombowo wrecz bym powiedzilala...na weselu sie wybawilam..bylo cudnie no i Matka Chrzestna zostalam...wiec jak widzicie wiele sie dzialo...no i bylo na prawde bajecznie..a tu widze rowniez wiele sie dzialo i jakie zaleglosci...no ale damy rade...buziaki dla wszystkich:):):)
Cieszymy się że do nas wróciłaś:) i że miło spędziłaś ten czas podczas którego Cię nie było:)
No no no nie nudziłas się przynajmniej :)
ja 4 klientki mialam potem przyjemny spacerek z moim Olinkiem i teraz troche netu:skacze::skacze::skacze:
no a ja dzis zaliczylam fryzjera -zrobilam odrosty i grzywke :skacze: i 3 klientki a jutro sie chyba zesram bo mam 6 bab zaczynam od 8 rano .. masakra