-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Cytat:
Napisał
dzikakura
Alwear. Słyszałam, że w Irlandii problem z tymi klejami jest, ale mamy np instruktorkę w naszym Junior Teamie ( Patrycja Orlikowska , szkoli z 1:1) , dziewczę jest w Irlandii klei na Hs4, nie narzeka, może to kwestia regionu? :/:, no nie wiem...
Wisienka- warto, a zestawy startowe kuszą, kuszą:) Bo fajne są i to pełnowartościowe produkty w normalnych pojemnościach (mówię o barwnikach, to nie startery)
Dziękuję bardzo dzikakura.Zamówiłam klej hs7 i b ultra plus,tak mi doradziła Pani z Evo.Mam nadzieję,że pomoże:)Ponadto mocno zastanawiam się czy nie jest to też wina tego,że nie kładę primera (tak zostałam nauczona ),może przy tej wilgotności jest to niezbędnik? Niestety muszę uczyć się na błędach,ale bardzo dziękuję za radę :)Pozdrawiam.
-
Cytat:
Napisał
Alwear
Dziękuję bardzo dzikakura.Zamówiłam klej hs7 i b ultra plus,tak mi doradziła Pani z Evo.Mam nadzieję,że pomoże:)Ponadto mocno zastanawiam się czy nie jest to też wina tego,że nie kładę primera (tak zostałam nauczona ),może przy tej wilgotności jest to niezbędnik? Niestety muszę uczyć się na błędach,ale bardzo dziękuję za radę :)Pozdrawiam.
Alwea a co kładziesz zamiast primera? sam cleaner?
generalnie do każdej aplikacji (jesli zalezy nam na trwalosci ;) ) najlepiej użyć obu preparatów. Rzęsy muszą być porządnie odtłuszczone.
Jesli bedziesz miala dobre warunki to kleje spiszą się znakomicie :) ja je na pewno polecam.
-
Cytat:
Napisał
aticzka88
Alwea a co kładziesz zamiast primera? sam cleaner?
generalnie do każdej aplikacji (jesli zalezy nam na trwalosci ;) ) najlepiej użyć obu preparatów. Rzęsy muszą być porządnie odtłuszczone.
Jesli bedziesz miala dobre warunki to kleje spiszą się znakomicie :) ja je na pewno polecam.
Witaj aticzka88. Kładę sam cleaner,ale zamówiłam już primer.Mam nadzieję,że z primerem i nowym klejem moje problemy znikną.Co masz na myśli pisząc przy dobrych warunkach?Możesz to bardziej rozwinąć?Pozdrawiam.
-
acha, no z primerem na pewno powinno być lepiej. :)
co do warunkow. kazdy klej potrzebuje jakiejs temperatury, odpowiedniej wilgotności.
Wioesz, jest watek o produktach (kleje tez) tam dziewczyny duzo juz pisaly, musialabys sobei porzadnie przesledzic. O porady w takich sprawach warto pisac w zakladce produkty, "nie zasmiecajmy" watku Evo ;) hihi.
w kazdym badz razie, z klejami trzeba troche pokombinowac, bynajmniej ja musze bo mam cieple pomieszczenie :(
pisz smialo, najlepiej na watku o produktach :)
Cytat:
Napisał
Alwear
Witaj aticzka88. Kładę sam cleaner,ale zamówiłam już primer.Mam nadzieję,że z primerem i nowym klejem moje problemy znikną.Co masz na myśli pisząc przy dobrych warunkach?Możesz to bardziej rozwinąć?Pozdrawiam.
-
Kiedy będą dostępne w sklepie internetowym inne profile rzęs, oprócz B i C?
-
Zamierzam kupić klej hs-5 tylko napiszcie mi czy można na nim pracować czy metodach objętościowych?bo doszly mnie słuchy że nie:/:
-
-
Możecie się wypowiedzieć na temat kleju HS11 ?
Skoro szybko wiąże to pewnie ma furę oparów?
Używałam Ultra Hs 5 i U+ . Obydwa mnie (jako stylistkę ) uczulają :(
Szczerze powiem to unikam stylizacji rzęs jak ognia. Szkoda bo nawet mi to spasował . Ale ze względów zdrowotnych ...
Teraz muszę kupić jakiś klej bo klientkę będę miała w przyszłym tygodniu. Doradźcie coś. Kleje dla alergików odpadają bo efekt ma się długo utrzymywać ..
-
Moim zdaniem hs11 ma mniejsze opary niż hs5 i hs4, przy nich byłam zakatarzona a z hs 11 nie mam tego problemu. Szybko schnie, z wytrzymałością zobaczymy bo jeszcze kilka pań nie wróciło na uzupełnianie. Ale z tego co inne dziewczyny mówiły to trzyma świetnie.:skacze:
-
Mam pytanie odnośnie składów. Wszystkie produkty typu cleanser , primer itd mam z Evo .
Czy któryś z tych produktów ma w składzie Wit. A ( retinol ) ?
Klientka jest uczulona i muszę mieć 100 % pewność :)
-
Dziewczyny, chciałam zapytać który Wasz klej odpowiadałby temu Kleje - Star Lash Academy ?? I o rzęski też mam pytanie, macie może rozeznanie czy
wasz skręt B i C odpowiada mniej więcej temu ze Starlash ? Rzesy MINK B 0,15 / MIX - Star Lash Academy :wstydek:
-
beznadziejna kryptoreklama ~Hispaniola
Co do HS11- jest świetny, szybko wiąże, nie ma silnych oparów, nawet jeśli czasem zdejmę maskę, nie podrażnia mnie, aż byłam zdziwiona.
-
Cytat:
Napisał
MM-makeup
Co do HS11- jest świetny, szybko wiąże, nie ma silnych oparów, nawet jeśli czasem zdejmę maskę, nie podrażnia mnie, aż byłam zdziwiona.
żadna kryptoreklama :( jestem świeżo po szkoleniu u SLA, więc jestem całkowicie początkująca. Niestety sklep nie ma na stanie brązowych rzęs, które są mi potrzebne do pierwszej aplikacji na siostrze jasno(biało)włosej a widzę, że dziewczyny z Evo mają. Stąd moje pytanie... lepiej napiszę do dziewczyn na priv, bo widzę, że jak ktoś nowy pyta o porównanie to od razu kryptoreklama i ogólne złoooo :[
-
Rzęsy ze Starlash sa o skręt słabsze tak na oko, B będzie takie jak C/D :)
C evoskie jest bardziej podkręcone niż D z tych od Star ;)
Polecam wziąć sobie przy okazji brązowych jeszcze paletkę mix zwykłych minków lub silków żeby móc w razie czego swobodnie mieszać :)
-
Anastazja bardzo dziękuję za odpowiedź ! :)
-
a ja mam pytanie odnośnie szkolenia z brwi o której mowa była wcześniej....
czy przypadkiem nie będzie któraś z Evonek w pobliżu Kielc?? żeby mnie przeszkolić??
ile dni zajmuje takie szkolenie i czy potrzebne są modelki?? mam na myśli całe szkolenie i pakiet
-
Evo kiedy będzie na sklepie hs11? :)
-
Miałam dziś u Was problem z płatnością formą przelewy24
Próbowałam kilkakrotnie z różnych banków, niestety nie wyszło tylko duplikowały się zamówienia :huh:
Ostatecznie złożyłam kolejne i opłaciłam tradycyjnym przelewem :wstydek:
-
Paczka doszła dziękuję bardzo za gratis ... jednak jest jedno ale ... nawet bardzo duże ALE :(
Mianowicie poszukiwałam rzęs ombre w mocniejszym skręcie. Znalazłam u was w ofercie duże paletki ombre C 0.1 rozmiary w mixie, myślę sobie idealnie ponieważ potrzebowałam wykonać nimi pełną aplikacje :yess:
Rozmiary 7 , 9 , 11, 13, 14, 15 szkoda, że co 2 rozmiar ale niech będzie :)
Zaczynam aplikacje i okazuje się że rzęsy są za długie!!:o
Na stronie nie znalazłam żadnej informacji, że rzesy są mierzone tak jak wszystkie "Chińskie" czyli prostopadle ( od jednego końca do drugiego ). A przez fakt że w palecie występują w co drugiej długości przepaść miedzy rozmiarami jest ogromna :porazka:
Rzesy niestety mogę zakwalifikować do tych zwykłych chińszczyzn :( Firma Star Colors od razu skojarzyła mi się z tanimi hurtowniami i wcale się nie myliłam. Myśle że szkoda psuc renome firmy wrzucając na sklep produkty z dolnych półek.
Postanowiłam porównać długości tych rzęs z paletą soft z Evo ( również w skręcie C). Podejrzewam że 11 ombre odpowiada klasycznej 15 ale niestety nawet nie posiadam takiej długości, by móc ją zestawić :wstydek:
-
Cytat:
Napisał
MM-makeup
Czy hs11 potrzebuje specjalnych warunków? Czy tak jak w opisie jest dość neutralny i nie kaprysi?:] Jest szybszy od hs4?
:wstydek:
Z góry dziękuję :D
-
MoniLash jest szybszy :) I jeszcze mi nie kaprysił z ręką na sercu polecam !
-
No to czekamy na dostawę :cwaniak2:
-
Kiedy będzie dostępny HS11? ;)
Bardzo go potrzebuję, jeśli ma być zbawieniem dla mojego nosa :D
-
Hs 11 jest dostępny :):yess:
-
ledith te rzęsy ze star color wcale nie są takie złe. Bardzo dobrze się trzymają... fakt są bardzo długie. Możesz spróbować je przyciąć skalpelem te 5mm od nasady, przykej napierw paseczek taśmy papierowej od spodu, żeby się do niej przykleiły , później paseczek taśmy dwustronnie klejącej ... warto...