witajcie:kwiatek::D
Printable View
witajcie:kwiatek::D
Witamy, witamy :kooffa::kooffa::kooffa:
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Witam nazywam sie Kamila Wasilewska i jestem z Białegostoku.Paznokciami zajmuje sie już od 6 lat.Mam nadzieje ze czegoś od siebie napewno sie nauczymy:) Pozdrawiam:*:good:
Witam bardzo serdecznie.Czym nas więcej tym lepiej.pozdrawiam:good:
witamy witamy ;) :kwiatek:
Witam wszystkich :D
Jestem nowicjuszką w zdobieniu paznokci i od jakiegoś czasu szukałam takiej właśnie skarbnicy wiedzy:wstydek:
Zaczęlam przeglądać wasze forum i uważam, ze jesteście świetne:lol:
Pozdrowienia z Gdańska :)
Anusha, witamy gorąco :)
Witam Was ...znalazłam tą ciekawą stronkę w necie i widzę że jest tu Wiele ciekawych , uzdolnionych dziewczyn ... mam nadzieje że będzie mi się ona nadal podobać z dnia na dzień coraz bardziej . Pozdrawiam Cieplutko :D
witamy witamy :* mam nadzieję że będzie ci się tu podobać z dnia na dzień coraz bardziej :)
Witam! Nazywam się Sandra, obecnie mieszkam w Anglii, a z Polski jestem z Katowic.
Paznokciami interesuje się od dziecka.
Żelowymi zajmuję się około 3 lat, lecz z długą przerwą (1,5roku), postanowiłam reaktywować swoja przygodę z pazurkami.
Witam jeszcze raz wszystkich gorąco ;)
witaj :kwiatek::*
Witam :)
Znalazłam stronkę przypadkiem i od razu mnie zainteresowała.
Przedluzaniem paznokci zajmowalam sie juz od liceum, oczywiscie jako samoluk hehe ;p
Chyba jak każda z forum mam manie paznokciowa heh :)
Obecnie jestem w zaboland i (Francja) :/ wiec za dużo pazurków nie robię, ale ciągle czaruje coś na swoich :D
Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)
czarnulkaaa87, witamy :)
Witam serdecznie
Od podstawówki w moim pokoju królowały lakiery i cienie do oczu, znajome i rodzina zawsze u mnie malowały się na różne uroczystości, ślub brałam w makijażu, fryzurze własnej roboty i nie miałam się czego wstydzić.
Kilka lat temu do tego hobby doszła stylizacja ubrań. Realizując jednak ambicje rodziny zostałam prawnikiem, zaczęłam aplikację. Mam dwoje cudownych dzieci, postanowiłam zrobić coś dla nich i dla siebie.
Rzuciłam wszystko i w lutym zaczynam szkolenie kosmetyczne i wizażu, zrobiłam już kurs przedłużania żelem. Zaczynam swoje życie od nowa, nie obyło się bez kłótni, pretensji i rozczarowań. Postawiłam na marzenia i bezpieczeństwo dzieci. Mam zamiar być świetną w tym co robię.
Forum jest rewelacyjne, mam nadzieję, że nikt mnie nie wygoni za to, że nie mam studium kosmetycznego albo studiów kosmetologicznych.
Pozdrawiam jeszcze raz gorąco.:kwiatek:
Uważam, ze nie będziesz żałowała ani przez chwile ;)
Warto spełniać swoje marzenia, a ty jesteś tego żywym przykładem :)
Pozdrawiam
Witam wszystkie Panie!
Na imię mam Magda a pazurkami zajmuję się od prawie 2 lat, jednak kurs z akrylu ukończyłam w listopadzie 2008, żelem też zajmuję się jakoś od wakacji, ale na razie bez żadnego kursu. Obecnie mieszkam w Anglii i pazurki robię głównie sobie, i jest jeszcze wiele błędów które popełniam, a na tym forum jak już zauważyłam można się wiele nauczyć. Dziękuję wszystkim i pozdrawiam :D
:kooffa::kwiatek:witaaamy
witam :)
niedawno skonczylam kursik i zaczynam przygode z paznokciami
pozdrawiam
stelter1987, witamy :) napewno u nas spodoba Ci się :)
Witam jeszcze raz!
Forum rewelka! Od razu mnie wciągło! Udało się Wam ;)
Witam wszystkie nowicjuszki, widzę ze każda z nas się tu odnajduje :D
Super !
Witam serdecznie. Mam na imię Anna i od ok. 3 lat zajmuję się stylizacją paznokci, niestety jedynie na naturalnych pazurkach lub przyklejonych tipsach:/:. Moje pierwsze wzorki składały się z kilku linii na jednolitym tle, najczęściej krzywych linii a o prawej ręce już nie wspominając:D. Obecnie potrafię robić całkiem skomplikowane wzorki, ale cóż.. Praktyka czyni mistrza:]
Witam :)
Dokładnie nauka czyni mistrza hehe ;D
Wiec dużo dużo ćwiczeń ehhh :)