nie ma do czego się doczepić :)
Printable View
nie ma do czego się doczepić :)
mi sie wydaje, ze jak na taka długosc tunel jest wlasnie ok, linia usmiechu ladna, krzywa tez jest raczej okej, moje skromne zdanie;]
Dziękuję za miłe słowa bo już myślałam że jestem za tępa,teraz czekam na paczkę od DR z palcem do ćwiczeń to sobie poszaleję:P.Jak na razie przez wekeend ćwiczę nakładanie easy offy ale to nie to samo ;)
wczesniejsze budowy które wstawiałam najczęściej były na moich paznokciach a te są na pazurkach siostry i pelnometrazowe bo wszystkich:) i jak??
sorki za zdj nie wyrazne ale robilam na słoncu wiec na wyswietlaczu nic nie widzialm, ale wydaje mi sie ze lepsze takiej jakosci niz niekompletne albo nie zgodne z instrukcja powyzej ;P
suuuper, wyglądają jak naturalne:O piękne poprostu. jesteś mega zdolna
oj katarynka nie przesadzaj dopiero się uczę :)
Ja również uważam, że całkiem całkiem :ok:
Proszę oceńcie moje wypociny :) zdjęcia niestety troszkę niewyraźne:/:
Paulka to tym bardziej :D Ja jak sie uczyłam to takie szpadle robiłam że szok :D
anetta - na tym zdjeciu z boku takie troche grubasy się wydają, nie wiem jak to wygląda na żywo:D za to b. ładna krzywa C i tunel, to tips czy forma ??
teraz widzę że na zdjęciu faktycznie wyszły trochę grubiutko, to chyba przez to zdobienie, w realu nie jest tak źle hehe
pazurki zrobione są na formie
Jak robisz na formie to staraj sie ciut bardziej docisnac tunel, wtedy pazurki beda smuklejsze :) Wydaje mi sie, ze krzywa leci juz od skorek przez co wydaja sie ciezkie i faktycznie grube :) Ale nie jest zle :ok:
Mój pierwszy szpicorek na formie nie krzyczeć troszkę krzywo wyszedł ale powiedzcie jak to wygląda według was nadaję się do czegoś? :/:
Anetta nie wiem czy to wina zdjęcia, czy trochę są za płaskie ? :P tunel chyba ok, chociaż można by go jeszcze dopieścic :)
Kasandra rewelacja! gdzie on krzywy? z której strony?
ja tam też nie widze nic krzywego :D dla mnie bomba :D
może minimalnie , ale ja byłam przekonana że tak palca ułożyłaś i pewnie gdybyś nie powiedziała to za chny bym nie powiedziała że gdzieś jest coś krzywo :D
Wymęczony sztuczniak :D
I nie zwracać uwagi na porażającego kwiatka :P
Asiek Super samotiaczek :) I ten tunelik :love:
Zgadzam się-samotniak bombowy,a tunel zwala z nóg :)
Asiek no tunel jest swietny :)
Starałam się ;)
asiek- bardzo przystojny samotniak :) jeszcze wielki ukłon dla Ciebie za to, że na paluchu ;) bo ja pod niego nawet formy nie potrafię podłożyć:haha:
Ja podkładam nawet jak jest do tipsa :P
Tunel swietny, ksztalt rowniez
a tak nie w temacie to kwiatki bardzo mi sie podobaja, takie pofalowane jak zywe :yess: