to musisz naprawde ekspresowo te pazuraki trzaskac-6 babek? ja moge maksymalnie 3 przyjac na wiecej dnia nie starczy :)-pozazdroscic
a teraz odpoczawam po dluuugim dniu
Printable View
to musisz naprawde ekspresowo te pazuraki trzaskac-6 babek? ja moge maksymalnie 3 przyjac na wiecej dnia nie starczy :)-pozazdroscic
a teraz odpoczawam po dluuugim dniu
a do mnie nikt nie przychodzi :P nie reklamuje sie zbytnio bo mi się żel przezroczysty skończyć i nie mam komu robić bo wszyscy na wsi mieszkają kogo znam :D
walczę z komarami wrrr nienawidzę tego robactwa
nie szesc tylko 4,i tak caly dzien mi to zajelo,jutro tez mam 4,teraz troche w necie poszusuje
aha rozumiem
a ja niedawno skończyłam piec trzy rolady...miały być dwie ale wyszły 3 :P i mam już dość :)
Z chęcią, bo mam już ich dość od podjadania tego kremu :P
Miminka ale bym zjadla takie ciasto domowej roboty:P:P:P:P
to nie podjadaj i ćwicz silną wole :P
ja chce sernik królewski a mojej mamie sie nie chce robic a ja nie mam czasu ;( a tak bym zjadła ze ajajajja...
---------- Dodano o godzinie 22:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:18 ----------
znam ten bol... to straszne... chyba mam za dobra krew bo zawsze jestem wsród znajomych to tylko mnie gryza ;( aaa no i jeszcze taką moją koleżanke i później takie wielkie brzydkie bąble :( i musimy cos kupic na tych terrorystów bo cała mnie zagryzą, tylko nie lubie sie psikac tymi różnymi rzeczami bo później sie cała kleje, ale chyba to lepsze niz jak mają mnie dziabac :(
ee tam :P najadłam się kremem teraz przynajmniej nie zjadam rolady... niech inni spróbują :P
kasiasss to w czym problem ?:D
a ja mam jakiś wyczerpujący tydzień :P nawet nie mam czasu kiedy wrzucić pazurków jakie ostatnio robiłam.. ale poprawie sie w weekend :* obiecuje :D
bede czekac:P:P
lepiej żebyś dotrzymała obietnicy bo.... :aty: :P
moj maly caly czas sie budzi wiec nici z netu:(
ja wczoraj dalam w gaz zaraz jade do pracy na szczescie dzis jest luz bo przychodzi pani na makijaz permamentny dziewczyna na przeklucie pepka i tatuaz wiec ja mam bezrobocie cale szczescie bo kaca mam niezlego...
hahhahaha :hahaha: poszalałas ;P
ja tak sie bałam dentysty po czym poszłam i okazało sie ze moja pani jest na zwolnieniu :/: Nawet nie raczą zadzwonić do ludzi i powiadomić !! bozeee
a ja podjadam prażynki i... hmm.... TAK!! Czekam aż mi się wgra odcinek House'a!! :skacze::skacze:
A ja kurde głupia jesteeeem.... wczoraj Amalka (siostra mojej kumpeli) pisze do mnie, że Liza przyjedzie w piątek (jutro) ja się ucieszyłam no i nic dalej..... dzisiaj rano sobie przypomniałam, że ona jutro ma urodziny, a ja nic dla niej nie mam!! ;(;(;(;(;( O 15 idę z koleżanką coś kupić dla niej... nie wiem może jakieś perfumki, może torebkę.... się zobaczy.....
no ja juz zrobilam 3 babeczki i buszuje na forum , jescze tylko dwie i koniec , na szczescie jedna babka sie przepisala na jutro wiec mam czas na forum :skacze:
ja tez skonczylam niedawno jedna babeczke i sie na basen szykuje puki jeszcze ladna pogoda
ja zrobilam juz 3 i jeszcze jedna dzis i pojde na spacer odpoczac:D
basen dobry pomysł na taką pogodę tylko żeby się jeszcze chciało ;)