trendy no rewelacyjnie ci w tym kolorku!! młodziej, bardziej energicznie i świeżo - suuuuper :ok: ale mamy laski na forum o mrrrr :P
Printable View
trendy no rewelacyjnie ci w tym kolorku!! młodziej, bardziej energicznie i świeżo - suuuuper :ok: ale mamy laski na forum o mrrrr :P
Trendy!! Wyglądasz bosko w tym kolorku :D
Jak ja bym chciała zrobić sobie coś z włosami ale nie mam ochoty na fryzjera po ostatnich przebojach jakie miałam:/::/:
a nie mam nikogo takiego kto potrafi nakładać farbę ;(;(
Trendy ślicznie Ci w tym kolorku :)
dziękowania mi sie skończyły^_^ dziękuje wam bardzo:przytul: cegłę spaliłam że ho ho:wstydek:
Trendy! rewelacyjny kolorek :love: na prawdę super :love:
A ja dziś byłam u fryzjera i ciachnęłam moje włoski na zimę. Miałam do pół-pleców, a zostały.. do ramion :P trochę mi ich brakuje, ale przyda im się odrobina odpoczynku :P
dziewczyny jak któraś będzie chciała obciąć włosy drastycznie to zapraszam do wzięcia udziału w akcji Fundacji Rak'n'roll Daj Włos! | Rak'n'roll
adresy współpracujących salonów fryzjerskich :)
Mamy już 40 salonów współpracujących z nami przy akcji Daj włos ! | Rak'n'roll !
Włosy,które już nam sa niepotrzebne i trafią do kosza można przeznaczyć na wykonanie peruki dla "podopiecznych" Fundacji :) Same dobrze wiemy jak ładna fryzura wpływa na nasze samopoczucie.... :)
Ciągle myślę o tej zmianie koloru ale chyba nie mam odwagi... i tylko siedzę przed kompem i się ślinie:P
Aga cudny kolor!!!! rob taki rob;* ja tez sie wahalam kazdy mi odradzal... a teraz kazdy mowi, ze tak lepiej :)
Zdecydowałam się...chyba :D kupię szamponetkę i zobaczę czy będzie mi taki kolor pasował :) już nie mogę sie doczekać :)
trendy - piekne wlosy no i oczywiscie piekna kobieta z Ciebie:)
No to Aga czekamy na fotke :)
Aga, odważny kolorek ;)
bedzie super Aga ...czekamy na fotki
Aga i co ? robiłas już?
Bo Ty masz blond no nie ? ;P zejdzie Ci ten kolor szamponetki z Twojego blondu ? :cwaniak:
a z mojego rudego pieknego zostal hmmm braz eh
zrobiłam jak na razie tylko pasmo i zobaczymy czy zejdzie...ale całej głowy na razie nie maluje bo nie do końca spodobał mi sie kolor...(marion tycjan) moze jakbym miała ciemniejsze włosy to wyszedłby ładniejszy
no i doszłam do wniosku, że chyba sama nie będę eksperymentowała z farbami tylko za jakiś czas może wybiorę się do fryzjera
później wstawię fotki jak cyknę w świetle dziennym:)
Diamond bo na takim podkladzie jak Ty mialas to bedziesz musiala ze trzy razy kolor poprawiac bo teraz dopiero sie zakotwiczyl i jak nalozysz kolejny raz to juz nie powinien sie az tak zmywac :)
Aga poka poka :D
aga czekamy czekamy:skacze:
diamond niestety tak to jest ze z blondu bardzo szybko sie wypłukuje tez tak mysle ze jak teraz nałożysz to juz kolorek sie bedzie dłużej trzymał:ok:
a mnie małżon zrobił fotke na świeżym powietrzu to wam pokaże jak wyglądają moje kudełki w swietle dziennym mysle ze jest różnica;)
Mniej więcej tak to wgląda tylko w rzeczywistości kolor jest bardziej intensywny
no rewelacja ja bym całą głowę malowała bo jest cudny widać ze jesteś bladziutka;)to efekt bedzie piorunujący:love:
trendy boski :love::love:
chyba na swieta sobie zrobie znow ten kolorek :):)
Trendy, w swietle dziennym o wiele lepiej widac ten kolorek. Jest super :)
Aga, na moje oko, to kolorek jest ciut za ciemny do Twojej jasnej karnacji a jak piszesz, ze jest bardziej intensywny to juz w ogole bym darowala.
Rudo-miedziany zrob sobie :)
Trendy wygladasz zabojczo kurcze tez tak chce ;];] tylko mam dlugie wlosy i dosc cienkie i boje sie ze jak rozjasnie to bede lysa hehe i moja chodowla dlugich wlosow pojdzie na marne hehe ale Trendy zazdroszcze kolorku:love::love:
Trendy ślicznie wyglądasz ! ;)
Ja w ogóle to zawsze miałam taki nijaki brąz, dlatego zaczęłam malować szamponetkami na czarwienie xD haha właśnie teraz siedzę w ręczniku i czekam te 20-30 minut aż mi się ładnie kolorek zrobi i idę spłukiwać :D Jak ja uwielbiam czerwone kolory !!
Tak na porównanie mój naturalny kolor i jedna z czerwieni, a jutro dodam najnowszą fryzure :D Na tym zdjęciu trochę się zmył kolor już i miałam okropną fryzurę xD Proszę na to nie patrzeć :skacze:
wercia ja tez mam włoski takie marne ze hu hu ta fryzurka tylko dodaje im objętosci;)
kochana bardzo dobrze ze farbujesz na czerwienie bo blasku ci ten kolor dodaje:love: w tych brązach to taka szara myszka jestes^_^