lusil skończyły mi się podziękowania ,więc muszę napisać .Prześliczne te Twoje kwiatuchy :ok:
A to moje ostanio wymęczone :haha:
Printable View
lusil skończyły mi się podziękowania ,więc muszę napisać .Prześliczne te Twoje kwiatuchy :ok:
A to moje ostanio wymęczone :haha:
lusill - ślicznoty
total -śliczne i kwiatuchy i pazurrrry :)
super te wasze kwiatuchy :D
totallik, ładne kwiatki. :)
może wstawię jeszcze dzisiaj fotkę z moimi akrylowymi zmaganiami. :)
ale śliczne te wasze kwiatuchy. też bym tak chciała umieć, bo nie umiem jeszcze, a czasu na ćwiczenia brak :(
lohoho jakie ladne kwiatuchy :D
totallaik bardzo ładne pazuraski i kwiatuchy cudne
Przedstawiam moje początki z kwiatkami akrylowymi.. :P Nie śmiejcie się Dziewczyny, miałam chyba 4 raz pędzelek do akrylu w ręce.. A wcześniejsze moje próby kończyły się na 1-2 kwiatkach.. Ale teraz chcę się wziąć za nie. :)
W rzeczywistości mają trochę inne kolory. :)
nie ma z czego się śmiać,uważam,że całkiem fajne:)
---------- Dodano o godzinie 14:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:41 ----------
ja już kilka razy podglądałam kwiatki kasiaczka,ale nie mam pojęcia,żeby takie zrobić:((
Agusia jakie piękne różyczki!!
Agusia przesłodkie te kwiatuchy :)
Agusia takich to jeszcze nie widziałam :) oryginalne!
przyznaj Aga, że są po prostu dziwne. :P
agusia śliczne kwiatuszki Cu wyszly :)
nie są dziwne, mi sie podobają:)
nie spodziewałam się, że się Wam spodobają. :P dzięki za wszystkie miłe komentarze. :*
Agusia bardzo ładne kwiatki;):ok:
Totalik boskie kwiatuszki :skacze:
AgUsia- śliczne :ok:
---------- Dodano o godzinie 12:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:16 ----------
A ja muszę się nauczyć szybciutko śmigać kwiatuszki... mój właśnie wmontowuje mi zamek w biurko do pazurków i się pomylił w obliczeniach - będzie dziura i będę musiała to zakamuflować :D
a ja się ciągle uczę :)
dzięki :* koffane jesteście ,aż chce się coś dalej modzić :) to moje dzisiejsze
woooow laik... profeska pelna
agusia-bardzo ladne te rozyczki
totallaik, śliczne kwiatki. :) cieniowanie mi się strasznie podoba. :D
kura, dzięki. :*
świetne kwiatuchy totall:ok::D