Są cudowne :) Piękny kolorek i te kwiatki, fantastyczne!!
Printable View
Są cudowne :) Piękny kolorek i te kwiatki, fantastyczne!!
Karna te kolory są śliczne! a kwiatuszki tylko dodają uroku :)
Karna, powtórzę, co napisała Niewiadoma: Śliczne kolory!! no i pazurki robią wrażenie:]
Niewiadoma, ah i oh nad Twoimi kwiatkami:D BOSKIE:love:
karna piękne-jest na czym oko zawiesić ;)
karna piękne !
Karna ładniutkie ;), ale szkoda ze na tipsie :P
no chyba troszkę za bardzo w dół schodza, ale zdobienie powalające. Takie niebiańskie mi się wydaje:love:
Karna, prześliczne te paznokcie!!!!!! powtórzę to co koleżanki mówiły- kolor przecudny!!
Madziu sliczne szpice:kwiatek:
Dzoana niezły pomysł i nieżle se prezentuja:ok:
Niawiadoma jaki sliczny roz,piekny ten kolorek i wykonanie:)
a tu cos mojego na szybko jak zwykle bo ja czasu nie mam od paru miesiecy zaraz ide bizuterie nastepna tworzyc..:)pazurki zrzuciłam na ostatni plan..;(z tego powodu bardzo ubolewam..no ale niestety nie roztroje sie a czasu ciagle brak..
Załącznik 25290
nie bądź taka skromna-są wspaniałe!! dla mnie :win: :D
Karna,Annamon pazurki pierwsza klasa
Aniu piękne jak zawsze !
Aniu pazurki rewelacyjne
Aniaaaaa łaaaaa!!!! Użycz troszkę swojego talentu ;) Pazury cudowne!
Annamon sliczne szpice:ok:
to moje ze szkoenia, jedyne jakie robilam do tek pory:P
http://images46.fotosik.pl/305/727196ae4f5517d8m.jpg
Sieciunia bardzo ładne :ok:jak na pierwsze to rewelacja ;)
Annamon piękne :)
Sieciunia bardzo ładne szpicki
Annamon-jak zawsze piekne
Sieciunia-ach jak ja lubie takie szpicorki
Niesamowicie podobają mi się szpice Claudii! Są cudowne!
Pogodka, świetne zdobienie! Nieźle to sobie wymyśliłaś! :)
Annamon, perfekcyjne pod każdym względem! Piękne kwiatki. :)
Aniu uwielbiam Twoje prace :) sa boskie za kazdym razem...
Sieciunia - bardzo fajne :)
Dziekuje Wam dziewczyny..:*
Emilko jestem wobec siebie zawsze wymagajaca a w tej ciazy zawsze cos Mi nie pasuje,kaprysna sie zrobiłam hihih,wykonanie jak najbardziej ok ale zawsze cos znajde w zdobieiu bo to robie juz na szybko..;)
Sieciunia jak na pierwsze szpice to super badz z siebie dumna,kazda nastepna praca bedzie zawsze lepsza:ok:
na szkoleniu zawsze jest stres i delikatna presja,
z jednej strony bardzo dobrze bo sie bardziej mobilizujecie czujecie duza chec do nauki,ale wiem ze czasami to dzieczyny krepuje..i nie wszystko ychodzi tak jak bysmy tego chciały..ciagle cwiczenia i pozytywne myslenie to droga do sukcesu..powodzenia zycze:*
Ja sie nie stresowalam na szkoleniu, bo byla bardzo fajna atmosfera i mialam swietne instruktorki:) No i byla pomoc z ich strony, wiec mysle, ze jak bede miala klientke na szpice to bedzie gorzej, bo juz bede zdana sama na siebie:P Wiem, ze jescze duzo do poprawy i tak jak Ty Annamon wymagam duzo od siebie, takzde dumna z nich nei jestem.Ale pocwiczy sie w domu, na sobie, siostrez i bedzie lepiej, dzieki dziewczyny za pozytywne opinie:)
Aniu świetna praca :) dopracowana i super zdobienie :)
zreszta jak każda Twoja praca :D
Ty moze sie nie stresowałas i to super dla Ciebie,ale wierz Mi dziewczyny czasami sie stresuja i to bardzo,taki styl bycia..i dlaczego nie Jestes dumna jak najbardziej powinnas byc dumna,jest to dzielo wykonane przez Ciebie..i to juz jest kawał dobrej roboty..nie kazdy tak potrafi..;)
Bo krzywe sa, gdzieniegdzie mi sie brokat przepilowal, wskazujacy strasznie w dol spadal:P Fakt to pierwsze, ale ja bym juz chciala zeby mi wsyztsko ladnie wychodzilo:skacze:
Na kursie byl luzik, ale jak sie klientka u mnie pojawi w domu to wtedy wiem, ze padne ze stresu:D
a widzisz..i super ze te błedy zauwazasz nie kazda tak potrafi a to juz duzy sukces..ja tez cudow odrazu nie tworzyłam ale dzielnie walczyłam:)i nie wszystko odrazu pieknie wychodzi na to jest potrzbny czas to jest tak w kazdej dziedzinie ktorej byśmy sie nie tknęly..wiec cierpliwosci i wytrwałosci a jeśli pokochałas to robic to bedzie na pewno dobrze..:)
świetne te wasze szpice ja miałam raz i więcej nie chce :/: podobają mi się bardzo ale nie dałam rady w nich normalnie funkcjonować i dziecko mi powiedziało ze kuję:P wiec je skróciłam
annamon piękne szpice, zdobienie cud
sieciunia bardzo ładne szpicki brawo:ok:
Aniu czy ja dobrze widzę wefrezowane kamienie?:) strasznie podobają ,o sie te zawijaski, w ogóle Twoje kwiaty są niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju :)
Annamon, jak one są robione na szybko to co Ty tworzysz za cuda jak masz czas:) ?? Te pazurki są powalające, a te kamienie... :love: :love:
Tak Agus zgadza sie wefrezowane kryształy Swarovskiego z biżuterii ktora rownez dzisiaj tworzyłam kilka kamyczków gwiznęlam..;)a całe zdobienie zajeło Mi z 20 minut niespełna,nie moge juz znalezc czasu na dłuzsze dlubanie jak kiedyś za duzo sie dzieje i praca mnie goni..
Sieciunia, zdobienie jakoś nie przypadło mi do gustu... ale są gusta i guściki,a ogólnie szpicki wykonane ładnie i starannie :)
Aniu piękne szpicki :) I jeszcze lepsze zdobionko :D
a to moje z pierwszych szpiców ;)
http://images37.fotosik.pl/186/baa215c30128edaemed.jpg
cuda :szczena:
świetne smukłe, niezłe
claudia, świetne, bardzo ciekawy efekt:)
no, no Claudia szalejesz z pieknymi pracami :) te w ogole sa odjazdowe...cale :)
claudia są przepiękne :ok: