a mnie wlasnie rozbolala glowa jak spojrzalam na sterte ciuchow do prasowania
Printable View
a mnie wlasnie rozbolala glowa jak spojrzalam na sterte ciuchow do prasowania
no własnie truskaweczki by sie przydaly hihi no i drink oczywiscie tez ;P ale i tak nie ma kto podac ... ;P
:) byliśmy dziś na najlepszym torcie czekoladowym na świecie..:)
siedze , czytam i znowu jem bounty .... czy od takiego batona mozna sie uzaleznic?? ;P
zdycham z bólu brzucha ;( ;( ;(
i w sumie pleców też
!!!! okres dziełem sztana !!!!
miałam pare pomysłów na zdobienie paznokci i nic nie wyszło ;(
musze umiec wiersz na srode a nie umiem ani linijki... jezuu.. jeszcze hdy by sie rymowała i gdy bym mogła sobie jakos kojarzyc.. a nawet go nie rozumiem...
od 3 dni mam chandre i ciągle płacze... (co pewnie tez spowodowane okresem)
Wrr!! życie jest straszne..
jeszcze wczoraj nie wygrałam 12 milionów :( ale dzis zagrałam i moze wygram 18...
:porazka:
oj ty bidulko nasza. a ja pogadałam trochę z dziewczynami na gg. dałam jeść rodzince i mam chwilkę spokoju. a najchętniej bym się tak walnęła do łóżka spać. :(:(:(:(:( bo jak trzeciej nocki nie prześpię to oszaleje chyba;(;(;(;(.
Wróciłam ze szpitala ;)
Pierwsza lekcja wf [jestem w szkole męskiej i na dodatek sama na 31 chłopaków] i graliśmy w koszykówkę..
Rok temu mialam wybite 2palce [też przez koszykówkę na wf ale to w gimnazjum pol roku temu] a teraz kawałek kości mi się odłamał w palcu i też przez koszykówkę ;;(
I znowu szyna..
natalia -3maj się !
Ja akurat się cieszyłam że dostałam okres..;p
paznokciami sie nie martw tak bywa. na pewno będziesz miała wene to jakieś cudeńka zrobisz ;)
nie denerwuj się ;*
a ja siedzę i próbuje cos sklecic z mojej pracy magisterskiej:( do dupy bo nic mi z tego nie wychodzi jakos nie mam weny! zresztą w ogole nie mam weny do tych studiów! pzregladam też paczke z avonu bo mi przyszła...
pieke drozdzowe i czekam na klientke
wcinam drożdzowe...hihhihihii...z jabłkami:)
A mnie się dzisiaj nic nie chce. Jakiegoś doła mam, albo pogoda się zmieniać będzie:(:(:(
a ja robię naleśniki:)
Uff wróciłam ale wybiegałam sie na placu zabaw z chrzesniakami :P
Jak dobrze pozjezdzac sobie na zjezdzalni ... :D
a ja wlasnie polozylam dzieciaczki spac zaraz biore sie za prasowanko hhrrrr!!!! a lenia ùam do potegi !!!
P.S korci mnie nutella !!!
Ale jestem złaaa... moja durna baba od matmy zapowidziała juz nam sprawdzian!!!!! Wrrrrrrrrr... nienawidzeeee.....:zly:
oj bidulko - to szybko sie zaczyna , powodzenia szpila !!
Ja zamiast robić testy z prawka jazdy to ciagle tu siedzę:nie_powiem: Jak nie zdam teorii to chyba sie wiecej tu nie pokażę :nie_powiem: ;( Trzymajcie kciuki 18-go bo idzie mi jak po grudzie.. ech!
:przytul: Słonko ja w nastepnym tygodniu mam kartkówke z PO, Historii, J.Polskiego, J.Rosyjskiego, sprawdzian z biologii, recytacja wiersza ... a narazie jestem w lesie bo z wszystkich rzeczy umiem wielkie NIC ...
Eh.. ja dopiero co zmartwychwstałam..
Miałam sie uczyc wiersza i sie znowu nie nauczylam... :(
Mogłabym napisac mase wypracowan ale tyko nie wiersz.. nie jestem do tego stworzona..
wcinam rodzynki bo jestem głodna a ja patrze na 'normalne' jedzenie to mi niedobrze...
zaraz pakowanko, kapiel i spac...
a ja siedze i se mysle ze niedlugo bede chyba grubsza niz wyższa... nie dosc ze caly czas mam na cos ochote to jeszcze te hormony biore masakratos!!
...ochotę na bounty? :D
a zebys wiedziala!! hehe kurde sama jestem w szoku bo ja przeciez zawsze wolałam słone rzeczy a tu mnie na słodkie bierze....
Jestes w ciązy ! ;P !
narobiłas mi ochoty :aty:
i znalazłam cos takiego Batonik Bounty
chyba spróbuje ktoregos peiknego dnia gdy bede miała wiecej wolnego czsu...
Natalia ja Cię chyba :aty: :aty: normalnie nie chce mi sie specjalnie ubierac po batonika a przez Ciebie cos mi sie wydaje ze zaraz polece!! musze se zapisac ten przepis :skacze: i sie zrobi na zapas hehe moze sie w koncu zbrzydnie ;P
ja własnie skonczyłam przepisywac :skacze:
na urodziny kupie Ci batony i wysle :skacze: !!
wwrrr ide bo moj brat sie juz cisnieniuje :[
oki trzymam Cię za słowo :skacze:
ej no przeciez wiatropylna to ja nie jestem ;P , a nie przypominam sobie żebym ostatnio... a takie coś na pewno bym zapamiętała bo już w abstynencji od lutego jestem ;(
ide spac wiatropylne laskie hehhe^_^
Dzidzia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:D
ja musze tacie wymyślić hasło konkursowe na konkurs krwiodawstwa i pustke mam w głowie:(
pisze notatke o Mickiewiczu :zly: :[
piszę prace mgr... a raczej myślę o pisaniu..;/;(
a ja wróciłam z zakupów, wcinam tabletki, śniadanko, i przygotowuje się psychicznie na jutro ;(
jem obiado-kolacje
a ja właśnie skończyła na dziś z klientkami od 11 zapierda***am.... brzuch mnie boli -dostałam okres i tak dla odmiany zjadłabym bounty :P
mnie włąsnie też brzuch boli jak na okres a dopiero mi sie skonczył:( poskładałam własnie pranie co dzis robiłam i chyba tez bym cos zjadła
wlaśnie brata wysłałam po bounty :skacze: :skacze: jak zaraz nie przyjdzie to mu dupsko skopie!!
no i znowu mi smaka zrobiłas... pół dnia prasowałam, zaraz idę wrzucić obiad do garnuszka
natalio przykro mi bardzo, ale to my dziś wygramy w totka..:)
ja wygram :D mimo że kuponu nie puściłam:D
on ma 28 lat ;P heh
bounty juz zjedzone
a tak w ogóle to ja wygram w totka ;P