No to i ja się witam :)
Printable View
No to i ja się witam :)
KasiaZbroinska, witamy :)
Witamy gorąco :kooffa:
Witam
witaj Kasiu :kooffa:
Witam Wszystkich!
Mam na imię Ewa mam 25 lat i jestem świeżo upieczoną tipsiarą:)
Bardzo chętnie poszperam na forum żeby zasięgnąć porad od mistrzyń w tym fachu :)
Ponieważ jestem jeszcze zielona w wielu kwestiach związanych z pazurkami będę wdzięczna za Waszą pomoc.
Pozdrawiam Serdecznie :papa:
Witaj Ewo :* :kwiatek:
izabela, witaj :) tu napewno znajdziesz dużo materiałów i oczywiście pomoc :)
witam:)
witam :kooffa:
Nareszcie udało mi się znaleźć miejsce w którym mogę się przywitać :yess: Witam Wszyyyystkich :przytul: Bardzo fajniuśne to forum i z miłą chęcią dołączę się do Was ale zapewne zajmie mi to trochę czasu. Po pierwsze cierpię na notoryczny brak czasu :( a kiedy już mam wolną chwilunię muszę stoczyć ciężką walkę o miejsce przy kompie ;( no więc za jakiś czas poddam Waszej ocenie moje pazurki a na razie spróbuję zorientować się gdzie co jest i pooglądam sobie Wasze dzieła :] a muszę przyznać że ogrom pazurków wzbudza mój podziw:wow:
Pozdrawiam serdecznie wszystkich :*
Witany nową forumowiczke u nas :kwiatek:
Witam nowe forumowiczki :)
Witam wszystkich :przytul:
:kwiatek:witajcie:kwiatek:
hej:)
Wiam wszystkich:kooffa:
Mam na imię Anita i od 2 miesięcy zajmuję się stylizacją paznokci:):)mam nadzieję ze dzieki temu forum dowiem sie więcej:)
Witamy anshe:) na pewno będąc tutaj dowiesz się wielu potrzebnych i ciekawych rzeczy związanych ze stylizacją paznokci i nie tylko ;)
:hi:Witamy serdecznie :kwiatek:
witamyyyy:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek:
Hej dziewczyny!!Od nie dawna jestem na tym blogu i jak narazie za bardzo nie mogę się na nim odnaleźć-mam nadzieję że nie dlugo będzie lepiej:):)Jestem po studium kosmetycznym-zdobyłam dyplom technika usług kosmetycznych.Niestety nie mam za dużo czasu ponieważ wychowuje córeczke i to ona zajmuje mi wiekszosc czasu:))Wiec tylko czasem wieczorkami cos praktykuje:)Pozdrawiam i witam:)
Witamy cieplutko :kooffa:
Witam:)
witam ;* :*:*:*:*:*
witamy wszystkich nowych forumowiczów
No więc jak na razie i ja witam się z Wami Wszystkimi.Pewnie trochę czasu minie nim się tu odnajdę :/: ale milo mi że mogę do Was dołaczyć. A stylizacją paznmokci zajmuję się od ponad roku. Pozdrawiam :*