Ja w tamtym roku miałam takie :D
Printable View
Ja w tamtym roku miałam takie :D
moja dominika jak zobaczyła to zaczela sie smiać na całe gardło a potem powiedziałą :
" o nieeeeeeee... ale jajaaaaaaaaaaa... ale jaja z oczami!! ""
pozwlę sobie zmałpowac na przyszłe święta takie jaja!! :lol:
milenka widzialam je na fotoblogu :D miałam z nich ubaw po pachy :D
Tuuuska jaaa, sa maki, moje kochane maki(podziekowania mi sie skonczyly)- a motylek cudny, pozwolisz, ze sobie normalnie zwale go:):good:
Milenka, heheheh
hy hy, niezłe jaja milenka:D
milenka_olsztyn, ale śmieszne mordeczki :D
przed chwilą zmajstrowałam coś takiego :D
Załącznik 19474
No i superanckie roze i fajniaste liscie
Też widziałm te jajuchy, sa po prostu niesamowite :)
julcia88, zmajstruj i mi coś takiego, co? :D
julcia, prześliczne! też chcę tak malowac!
musze pocwiczyc malowanie... mam farbki w pracy ale nikt nie chce malowanek...:( a jakich wy uzywacie bo nie wiem jakie sa dobre mamy w pracy rozne jedne wydaja mi sie za zadkie inne sa takie jasne ze kolory sie staja jednolite i nie wiem...
Uwaga, moje mazidła ;P Nie są to kwiatki, bo ich robić nie umiem. Z resztą ja bez talencie do malowania farbkami jestem.
gattina - nie ma problemu :D spróbuje :P:D
julcia88, to ja już lecę do Ciebie z połową swoich rzeczy z pokoju, na wszystkim chce mieć takie cudne zdobienia :D :)
:D dobra nie ma problemu :D po swietach mam troche wolnego to zapraszam :D:skacze:
tadam :D... kolejne ćwiczeniówki one stroke :P
Załącznik 19524
julcia szalejesz :) piękne kwiatuchy :):D
sliczne kwiatki julka.
Jakas masakra z tymi one strolkami, po swiatecznym sniadaniu u rodziny saidlam i malowalam. dla babci Frani roze, dla mamy mojego maki, dla jego siotry powój-oraz nie mam fot:)
ha ha ha... u mnie to samo!! wczoraj po obiedzie zamiast posiedzieć i pogadac z rodziną to zmanipulowałam małą żeby pomolestowała swoją chrzestną (która jest plastyczką i ma sto tysięcy przyborów do malowania) malowaniem farbami ...
a ja tak całkiem przypadkiem bez żadnych chęci siadłam i malowałam łanstorki :lol:
:szczena::szczena:kura zawału można dostać oglądając Twoje malowanki, rewelacja :good:
moje dzisiejsze psedu łon strołki :lol: prosze sie nie smiac :P
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07920.jpg
mam wiecej ale moj aparat zniecheca mnie do fotek :(
Kamila :wow: baardzo superanckie pierwsze starcie!!! Kupuj farby:]
Ty ty ty i pseudo wrrr !!!
Pikne Ci to wyszlo kupuj polycolor!!
Choco - piękna lampa :| Kura - cuda Ci wyszły:slina:, dobrze, że Cię tam na ucięcie nogi w ramach desperacji nie zatrzymali :D
Jeśli jakoś pędzla to połowa sukcesu, to ciekawa jestem, jaki procent leży w moim kuferku - wydaje mi się, że jest za wąski, moje pączki różyczek wychodzą takie... króciutkie :/
Mam nadzieję, że podpatrzę coś 17 na pokazach, ale czuję potrzebę szkolenia z zakresu używania pędzla :spalony:
Kura, jak się nie ma talentu, to trzeba mieć doskonały sprzęt, jak się ma talent, to się i patykiem zrobi :P
Farbki widzę te same co moje - mam też 2 tubki polycolor i uważam, że są gorsze niż te ze zdjęcia w Twoim stepie.
P.S. Co robisz tym jednowłosowym pędzlem? :D
A te szkatułki... :wow:
hersa - super Ci wyszły te kwiatki :>
Jade - fajne, zwłaszcza ta róża różowa
Lusill - świetny pomysł! Chyba w przyszłym roku też pokuszę się o jajka :)
W ogóle dziewczyny pokazujecie cudności :)
I Ty to mówisz? Tobie piękne rzeczy wychodzą, ja powinnam w takim układzie po linę :D
Nie mogę dalej oglądać, zaśliniłam pół podłogi.
Kura, jak będziesz takie cuda pokazywać, to ja Cię jeszcze zgwałcę o naukę - zobaczysz :D