mojej kolezanki Ani :D chyba bede miala chetna na szalenstwa :D troszke paluszki krzywe :D
Printable View
mojej kolezanki Ani :D chyba bede miala chetna na szalenstwa :D troszke paluszki krzywe :D
Zyza, śliczne :) piękniutkie kwiatuszki :)
zyza- ładne kwiatki, kolorek ciekawy, no i wykonanie cudne:good:
Kasiaczek pazurki świetne z resztą jak zawsze :) uwielbiam taki, że tak powiem "artystyczny nieład" malowany farbkami
Zyza bardzo ciekawe i kolor świetny :)
A to naturalki z akrylowymi kwiatuszkami
Zyza ładne pazurki :)
Aga jakie boskie landryny - mimo, że krótkie robią wrażenie ;)
Zyzia sliczne
nom teraz widac :D ja juz pisalam w galerii, ze sliczne :D kolorki mi sie bardzo podobaja :)
Zyza fajne pazurki :)
Aga, jakie śliczniutkie!!!!!!
Aga, śliczne! :) Nie przepadam za tym kształtem, ale wyjątkowo mi się podobają. :) A tak swoją drogą, to nieźle wyhodowane. :D
ja bym w zyciu nie powiedzial, ze to naturalki!! Piękne!!
świetne
Kasiaczek extra zdobienie!!! :)
sliczne te wasze brokaciki:D
ja osobiscie kocham brokat najbardziej ze wszystkich ozdob na swiecie;)i dlatego dosc czesto namawiam klientki na niego no i najszybciej mi idzie wiec troche tego mam;)wrzuce tylko niektore bo musialabym was tu niezle zasypac;)
moze zaczne od starszych z zeszlego roku
tylko kilka a potem juz z tego :)wybaczcie duza ilosc;):kwiatek:
Wow jaka wrzuta świetna!! mnóstwo pięknych kolorków i super pomysły na zdobienia!!
anoosia wszystkie te Twoje brokaciki są prześliczne! Ja zakochałam się w tych błękitnych owalach :D cuda
aga, zyza, anoosia - super pazurki!!
Anoosia ile brokacików, wszystkie są śliczne i takie kolorowe :) Super!! A najbardziej podobają mi się te owocowe na ostatnim zdjęciu :D
anoosiaa alez zaszalałaś :D Owocówki najpiękniejsze jak dla mnie :)
anoosia, o ile zdobień :P Niektóre bardzo urzekające i świetne są :)
dziekuje wam baaardzo:* jeszcze takie sie zapodzialy z poczatku tego roku tez mialam wkleic a gdzies sie schowaly pomiedzy inne foldery;)
piekna kolorystyka :)
takie tm czarny żel brokat i coś:D ala kwiatki farbką
zielone i zcerwone piekne
anosia śliczne pazurki
No Korcia ciekawie wyszły :) połączenie srebra i czerni jest idealne ;)