dziękuję Wam ;):*
Printable View
dziękuję Wam ;):*
Paznokcie babci:
przed:
http://republika.pl/blog_wf_4737493/...obraaz_003.jpg
i po:
http://republika.pl/blog_wf_4737493/...obraaz_007.jpg
julcia- jaki to jest kolor żelu??
oldka- bardzo pozytywna metamorfoza, recę od razu inaczej wygladają:)
oj nie lubie takiego koloru
tez nie podobaja mi sie w takim kolorze, ale mysle, ze dla babci to akurat takie wystracza... :)
masz racje wazne ze cel osiagniety:D
julcia widac ze cioteczka uwielbia róóóóóżzz hehe zeberka rewelacyjna
dziękuję ;) babcia nie chciała nic wiecej tylko sam cover
super metamorfoza :) pazurki wyglądają bardzo naturalnie
dla babci myślę że super:ok:
popieram koleżanki:) paznokcie wyglądają zdrowo i naturalnie:ok:
a więc tak,jestem z siebie cholernie dumna i mam w nosie brak warsztatu przez brak praktyki,trzymały się skubane 3 tyg!nie odpadły!podpowietrzały się od "foliaczka",ale kij z tym są były i jestem z nich dumna :D zaraz pęknę normalnie :]
Emi i superrrrrrrr poradzilas sobie rewelacyjnie ...te 1 to tragedia a 2 cacuszko:)
oldka świetna metamorfoza :ok:
Emist - rewelacja!!
a powiem Ci, że sama nie wiem jak go określić:haha: :P w pojemniczku i na paznokciu jest troszeczkę ciemniejszy niż na zdjęciu.
Niby róż ale nie taki typowy:haha:
nie koniecznie uwielbia ale sie jej ten kolor strasznie spodobał i chciała taki na uzupełnieniu a na zeberke ja ja namówiłam :D:yess:
Woszczur- przepiekne, eee zreszta, jak zwykle, Ty nie masz zlych dni, nie?
julcia-nietypowa zeberka i metamorka cudna
oldka- babcia jest chyba dumna(ale przedtem chyba na nich cos bylo i babcia sobie zerwala, co?):skacze:
Emi-a ja jaka jestem z ciebie dumna, pekam, puchne i zdycham z tej dumy:):love:
a tu przyklad jak NIE nalezy robić paznokci, jak NIE nalezy ich zdobic, jakiego NIE nalezy im nadawac kształtu i jak kura NIE powinna bawic sie akrylem howgh!( material pogladowy dla wszystkich poczatkujacych)
kurko pięknie zrobilas te pazurki, delikatne ale takie z charakterkiem!
kuro... ty jak zwykle z siebie ofiare Cholokaustu robisz :D (to Ch) zamierzone
ładnie wyszło dziub do góry!!
a blagam Cie woszczuru, padaka normalnie, Ty to wiesz, ja to wiem, ale mnie lubisz i dlatego tak gadasz, chyba sobie odpuszcze pazury, jest coraz gorzej
dzieki kobieta z pazurem- ladnie? to zobacz na linie boczne, kurde w zyciu nie naucze sie robic akrylem
a tu moja metamorfoza, pierwsza bo zawsze zapominam robić zdjęcia przed ;/
kurko ja na akryl byłam na bardzo bardzo ANTY!!!! a to wcale nie jest takie trudne, może jak sama sobie nie radzisz to kursik indywidulany i sama zobaczysz jak ci sie nastawienie zmieni:)Jednak ja i tak zdania nie zmienie ,ze te wyszły ci uroczo:) Uwierz wieloletnie stylistki nie potrafia takich cudów robić jak Ty. Przyklady sa w salonach , zatrudnione stylistki ci do pięt by nie dorastaly. Piękne są i tyle:) I Do tego delikatne!A my dla wlasnych dziel i tak zawsze będziemy patrzeć, ze moglo by być lepiej zwłaszcza jak tu sie naoogladamy takich cudów:)
---------- Dodano o godzinie 16:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:37 ----------
Etna- no i elegancko :)
Dzikakuro! Marudzisz! Jest git! a jak chcesz robić wszystko idealnie to ćwicz 25h na dobę :D
Etna slicznie , brawo
Etna bardzo ładna metamorfoza ;)