a ja miałam iść wczoraj nad wodę, ale nie poszłam bo nie mam strojuuuu .... ;(;(;(;(;(
Printable View
ja mialam chodzic od poczatku wakacji ;/ a nikt nie chce same lenie albo to albo siamto :porazka: :(
ahhh dzis siedzialam od 18 nad pierwszymi paznokciami na formie... komentowac nie bede ;] niektore wyszly dobrze, niektore tragicznie ale pierwszy raz wiec sie tym pocieszam ;P
ja zrobilam dzis 4 sztuki heheh,klientki,coraz mniej czasu zajmuje mi juz smiganie pazurkow,teraz juz robie w 2 godzinki i wychodza ladne,u nas dzis bardzo goraco ale nie mialam czasu na opalanie,jutro 3kobitki do zrobienia wiec spoko:skacze::skacze:
ja padam-woda wyciagnela ze mnie ostatnie sily.
ja za to mam jutro wolne-moze uda mi sie wkoncu do rodzicow pojechac-paczka z nowymi tipsami tunelowymi na mnie czeka :)
zawitalam do was na chwilke.padam laski.jestem czerwona jak rak,plecy mnie bola,placze.tak sie spieklam na plazy.jutro przerwa \
a ja sobie siedze z bratem i bratowa i gadamy
ja sie pakuje i jade zaraz do polski do rodzicow na weekend :):):)
no i wkoncu fryzjera odwiedze
zycze milego weekendu wszystkim,pa
pa Rudi,bedziemy czekc na ciebie,mi zostala jeszcze jedna klientka,goraco dzis na dworze
paa Rudi
ja zdycham dostalam okres a tu jeszcze manicure i uzupelnienie ;( masakra !!
a zeby weselej bylo to jeszcze jutro na wesele ide ...
fajnie masz , najesz sie i pobawisz:D, tylko sie wyspij dzis.Ja skonczylam wlasnie ostatnie pazurki , brdzo problemowe,obgryzki,masakra,maly zasnal a ja odpoczywam wkoncu:soczek:
Ja teraz (czyt.:" w tym momencie") głupieję :D
Kupiłam sobie kiedyś film instruktażowy o robieniu paznokci akrylowych, i jakież jest moje zdziwienie, że pani na filmie kładzie akryl pędzelkiem do żelu i rozprowadza jak żel...
Wcześniej czytałam tu na forum o "uklepywaniu".
Trafiłam do Was z powodu kilku informacji o akrylach Ez Flow HD. Dziś je dostałam, ale chciałam się przygotować... :)))
dzisiaj wiele stresu...caly dzien jak na wariackich papierach...mojego Barona cos ugryzlo,lapa wielka jak u niedzwiedzia..hihii...ale antybiotyk zazyty wiec glowa spokojniejsza...zagubilam ladowarke do aparatu amba po prostu i odnalezc jej nie moge..a Ja dzisiaj walczylam z blogiem i cos w koncu wywalczylam ale jetem juz padnieta i reszte dokoncze jutro ale w koncu dziala...juz taki opie...prz zbieralam z kazdej strony wiec e koncu tzreba bylo sie za to zabrac...dzidzia wybawisz sie wszystkie bole Ci przejda...no i zlapiesz welonik lub wiazaneczke...baw sie dobrze:)
Dzidziulka udanej zabawy :*
a ja dotrzymuje obietnicy i nadrabiam straty :D ale mam czytaniaaa....
ja najprawdopodobniej w poniedziałek pozdycham... :przytul:
a niedawno wrocilam do domku, troche na rolkach pojeździłam, telefon bym zgubiła 3 razy, ale na szczescie mam :D no i teraz jem czeresnie...
hmm mam takie dziwne pytanie hahahha wie ktos moze co najlepiej zjesc wieczorem by z samego rana sie wypróżnić ? ;P
a ja przed chwilką wróciłam z jeziorka i moją koleżankę ugryzła żmija...tzn nie wiadomo co to było ale palec zdrętwiał i w szpitalu została... a sama ją wzięła do ręki ehh
hihihi...maslanka lub kefir kochana...
oo matko... no to ładnie...
no i tu sie siedze zamiast sie szykowac, nie chce mi sie isc, wlasnie sie zastanawialam czy wypada mi lapac welon haha ale co mi tam ;P jeszcze troche pobuszuje na forum i trza sie wziasc za siebie ehh
a ja siedzę z kumpelą na laptopie i popijam mrożoną kawkę z bitą śmietaną :D
Komp się zacina bo kradniemy internet od innej babki i nam odcięła... :P
Szpila to ty w przestepce sie bawisz,hehe:skacze::skacze::skacze:ja caly dzien na dzialeczce z dziecmi,wieczorem pazury,potem kapiel i net:D
strach sie przyznac ale robie tak samo :D całe szczescie bo przez dwa tygodnie bvy mnie tu z Wami nie było :( bo była burza i odcieło nam internet przy komputerze i myslelismy ze chwilowe a tu jakas wieksza awaria, potem wymienili modem i dalej ie działa i chyba oni sami nie wiedza co sie zepsuło, a co najlepsze zadzwonili i sie zapytali czy mogą wyłaczyc telefon na 15 min. i tak minał drugi dzien a telefon mammy odłączony :D haha i rodzice beda pisac pismo ze nie beda za ten czas płacic za internet i za telefon by tez odliczyli :[ debileeee !! niech to lepiej naprawią... jutro ma po raz 5 przyjsc jakis typ.. ciekawe czy cos wymysli :/:
noo ale teraz siedze przy laptopie i internet śmiga jak nie wiem co :Ptylko tu nie moge nic robic, bo to laptop rodziców i tata ma wgrane szachy a mama simsy i do niczego innego sie nie nadaje, nie ma nic zainstalowanego i nic nie mogę robić :( hmmm póki co dobrze ze ktoś ma internet niezabezpieczony :skacze: mam nadzieje ze nikt nie jest z policji ?;P
A co do dzisiejszego dnia, to byłam z całą rodzinką na basenie i mam całą czerwoną twarz i troszkę mnie ramionka szczpią ale jest dobrze :) Uwielbiam wode i słońce :love:
PS Szpila dobrze ze my nieletnie to mniejsza kare byśmy dostaly :hahaha:
:hahaha: Ty nie długo 18 kończysz to się lepiej bój :D:D:D Ja będę miała parę lat mniej w wiezieniu :skacze::skacze::skacze:
A ja Wam powiem że pare lat temu odłaczyliśmy internet, ale..... i tak działał :D Faceci myśleli, że my wogule internetu nie mamy i że odłączyli, a tu śmiga jak zawsze :D i tak przez 3 lata, wogule nie płaciliśmy za internet tylko mamę ostatnio wzięło sumienie i powiedziała im żeby znowu "podłaczyli" :D
ach to sumienie :D
eee tam jeszcze troche czasu mam do 18-stki :P kuratora bym dostała (a co mi po nim jak tylko pare miesiecy bym go jeszcze miała), pewnie jakies prace na rzecz miasta :D,cóż by się zrobilo.. a rodzicom bym kazała mówic ze nie wiedzieli o tym ze sciagam od kogos internt to by chyba kary pienieznej nie dostali.. :skacze:
aajjj niedawno co skończyłam malowac ramki na zdjęcia :) ozdobiłam a'la arbuz, biedronka i panterka :] a jutro ide wywołać jakies zdjęcia, tylko jeszcze musze cos powybierac... Cały dzien prawie w domu przesiedziałam tak beznadziejna pogoda :/:
Oby jutro nie padało.
ja bylam dzis w pracy, w domku zrobilam sobie pierwszy raz w zyciu dwa pazurki,moze wkrotce reszte,wyszlo tak sobie ciezko sie robi,no i farbki akrylowe nie wiem czy dobrze nanioslam przed nablyszczaczem:/: