miminka, no buty jak za 60 złotych to nawet spoko ;P abyś się nie zabiła tylko.
Ja właśnie dostałam przesyłkę od samaron :)
Printable View
miminka, no buty jak za 60 złotych to nawet spoko ;P abyś się nie zabiła tylko.
Ja właśnie dostałam przesyłkę od samaron :)
Ja dzisiaj wlasnie zakupilam wymarzona kolyske dla naszej niuni:) i zamowilismy autko dla meza (czyt: wozek) :)
Ja wczoraj kupilam kolejny prezencik dla mojej psiapsiolki ,ktora niedlugo bedzie miala sliczna coreczke:)...a ciocia zaczyna szalec na zakupach:skacze:
oo jakie śliczne :D:D słodkie bardzo mi się podoba
Jade sukieneczka jest śliczna
Ja wczoraj pobuszowałam po Galerii Jurajskiej w Cz-wie i kupiłam synkowi dżinsy rurki,koszulę i spodnie na śnieg a sobie 3 kardigany i tunikę za naprawde fajne ceny. Zdjęć niestety nie umiem wstawić :(
---------- Dodano o godzinie 11:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:03 ----------
Miało być "w naprawde fajnych cenach" :) Nie wiem co się dzieje,ale nie mogę edytować swoich postów i jak jestem na stronkach forum to cały czas mam na dole napisane,że "Gotowe,ale wystąpiły błędy na stronie" i tak jest za każdym razem. :(
Dzieki dziewczynki :*mi tez sie podoba,a dokladniej to jest body i spodniczka plus bolerko.Czasami to takie bobo tez bym chciala ale tylko czasami:)
Oby w 100% urodzila się dziewczynka. Mi z usg wyszło ze ma być dziewczynka a urodził się synek jak dzwoniłam po rodzinie ze szpitala to nikt mi nie chciał uwierzyć że to chłopiec . A najlepsze było to że miałam juz kupione ubranka czyli sukieneczki itp w kolorze rózowym wanienka do kapania kolor rozowy ,a nawet dostałam prezencik dla synka różowe adidaski ,bo kazdy już wczesniej wiedział że to będzie dziewczynka :D
Oj oby nie ,bo jej tez powiedzieli ze dziewczynka i wszyscy robimy zakupy dla dziewczynki:)
troche duza ta sukienusia jak dziecko jeszcze nienarodzone ;P :skacze:
PS elaxx76 do ostatnich godzin porodu myslałas ze bedziesz miec dziewczynkę? :o
tak to własnie jest, m tez widzeliśmy co będzie ale n ie chcielismy mówić i dla zmyły k,up;owaliśmy różne rzeczy w kolorze zółtym i zielonym :lol:
tak jak urodziłam to jeszcze nie wierzyłam ze to chłopiec i rozglądałam sie po porodówce bo pomyslałam na poczatku że moze jakas dziewczyna jeszcze rodził a a to jej dziecko no ale rodziłam oczywiscie w tym czasie sama ,a za chwile był mąż on oczywiscie też mi nie wierzył ,a ze synka zabrali na sale to szybko poleciał zobaczyc czy mówię prawdę.:)
uwielbiam robić zakupy :D ,a że zaczeły się wyprzedaże to trzeba korzystać :skacze: :skacze:
jezusicku!! bank obrabowałąś??
rety.. ile ciuszków itp. ;D mega zakupy widzę zrobiłaś xD
Ja wczoraj kupiłam pełne umunurowanie na studniówkę:D Wciepnę potem foty;)
Moje dzisiejsze wyjscie skonczylo sie zakupem dwoch sweterkow dlugich,jeden czarno niebieski z golfem a drugi czerwony ala sukienka.A tamto dla kolezanki to jak juz pisalam wczeniej to jest body i spodniczka a nie sukienka ,rozmiar na 3-6 mies.Specjalnie takie wzielam zeby bylo na lato bo napewno rodzinka jej juz kupila wyprawke na pierwsze miesiace:)A ja na kolejne:)
a mi się już znudziły z tymi otwartymi palcami, teraz mam bzika na punkcie takich samych ale całych zakrytych takich lekko okragłych. Ale co ostatnio kupiłam? Chyba kolczyki z brylancikami i sukienkę czarną falbaniastą na ramiączkach na sylwestra :P
pędzelki juz są jeszcze tylko dobre farby i do dzieła :D
Ja też wczoraj zamówiłam pędzelki jak przyjdą to dam zdjęcie :D
ja mam te z różową końcówką i jestem zadowolona:D do malowania ich używam