Agula każdy plasterek ma swoją funkcje, dobre szkolenie i wszystko staje sie jasne :) Albo dobre pogrzebanie w temacie...
Printable View
Agula każdy plasterek ma swoją funkcje, dobre szkolenie i wszystko staje sie jasne :) Albo dobre pogrzebanie w temacie...
Agula Hol, fajne rzęsiaki klientka pewnie oszalala jak zobaczyla takie kocie oko
1
No Edusia, super!!! Jak piknie równiutko, ubytków brak!
Gonia no oczywiscie ze nie są posklejane, piękne
gonia - rzęsy miodzio :) naprawdę śliczne :)
Dzikakurko - zakochać się można w Twoich rzęsach :) :) :)
gonia,sliczne rzeski tez takie chceee
kurka, a tu w ogole bomba,no tez takie chce:D
Czy wszystkie naturalne blondynki maja gescine na oczach? Byly i krzyzaki i mnostwo babylashes...kleilam,kleilam i konca nie bylo widac :haha: a ten puch to wszedzie sie pchal:huh: dobrze,ze dzis juz wcale nie sklejaly mi sie rzesy i znacznie sprawniej szlo..w srode wstawie fotki:)
Kurka prześliczne ! Napatrzeć się nie mogę :) Boskie są !!!!
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/ZLG3C.jpg
jedna z pierwszych aplikacji, kolezanka chciala dluuugasne ;) duzo rzeczy do poprawki???:wstydek:
---------- Dodano o godzinie 18:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:10 ----------
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/QL538.jpg
Dzisiejsze :)
Rzęs naturalnych to było chyba z milion :) :) :)
Ale efekt końcowy super :)
Użyłam B 0,20 Mink 10 mm, 12mm i w kącikach zewn.14mm - miało być kocie oczko :)
Naturalne rzęsy były długości 10mm :D I ładne, mocne :)
Załącznik 66006
Załącznik 66007
Załącznik 66008
Załącznik 66009
monia,no ladne rzeski:)
boksereczka,jesli mnie wzrok nie myli i te rzeski rzeczywiscie sa posklejane,musisz niestety jej aplikacje sciagnac,bo duzo naturalkow kolezanka straci i fatalnie bedzie to wygladac:/:
Dawaj mniej kleju,na starym watku znalazlam opis co robic gdy wciaz jest za duzo kleju:
-zanurzyc rzese w kleju
-maznac naturalka
-wytrzec sztuczna w podkladke czy tasme pod oczami
-nakleic na naturalka..
Mi ten sposob bardzo pomogl
boksereczka, za bardzo posklejane, za bardzo zwichrowane i jest ich za mało..
poćwicz profilowanie rzęsy, separację rzęs i ilość kleju...
3d plus granat...
9,10,11,12mm
Jejku tyle pochwał dostałam no nie wierze, ostatnio miałam doła w sensie czy robie to co powinnam w życiu bo nie jestem zadowolona ze swoich prac jak spojrze na Wasze rzęski ustawione równiutko.
Dla tych co są na początku drogi rzęskowej zycze przede wszystkim cierpliwosci :)
Tak plasterki przyklejam bo już mam taki nawyk żeby w trakcie się nie okazało że jednak jakieś rzeski kładą mi się na płatek, ostatnio zamówiłam na próbe płatki JB lashes i nie jestem z nich zadowolona, o wiele bardziej wole płatki Evolashes lub Wonder lashes lepiej się trzymaja skóry i są chyba cieńsze od tych JB. Przy Waszych pracach moje itak się chowają, ja jestem z lubelskiego i mi tu nie ma kto zrobic a marzą mi sie norki więc szewc bez butów chodzi :(
dzieki za cenne uwagi, jednakze rzesy nie sa sklejone, te ktore ewentualnie sie kleily rozdzielam odrazu, kleju biore wlasnie tak ze zanurzam w kleju smaruje rzese reszte ocieram i doklejam... najgorzej aby one byly proste musze to wycwiczyc lecz nie wiem jaaaaaaaaaaaaaaaaak ;( strasznie duzo pracy przede mna???
myślę, że popełniasz cały czas jakiś błąd, który jak zostanie wyeliminowany to pójdzie CI już gładko :)
może skusisz się na jakieś doszkolenie? Łatwiej jak ktoś wychwyci Twój błąd i wskaże paluchem :) bo Ty możesz nie zauważać :)
boksereczka, spoko, to jdna z Twoich pierwszych aplikacji, tak? Rzeski sa za rzadkie, stercza, nie ukladają się wiec albo nie wykleilas wszystkich, albo uzulas zbyt dlugich rzes w stosunku do ilosci rzes naturalnych
Monia, dolny rząd rzęs (ten od strony gałki ocznej) chyba sprawa ci mały problem, chyba troszenke za nisko podwieszone, ale stylizacja superancka
bombel, granat bajerancki
gonia, w Białej masz Edusie777 mozesz się kopnąć te 100 km, pogadaj z nią o tych norkach:ok::ok:
Edusia co tu gadać-czarodziejka z Ciebie :)
Kurka a Ciebie to już nie lubię -przesadzasz z tymi aplikacjami,co jedna to ładniejsza !!!!! :*
Monia, dolny rząd rzęs (ten od strony gałki ocznej) chyba sprawa ci mały problem, chyba troszenke za nisko podwieszone, ale stylizacja superancka
Kurko dziękuję za ocenę :) :) :)
Za nisko podwieszone... tzn??? :huh: :huh: :huh: Mają być tak bardziej w 1 linii??? Tylko jak to zrobić? :]
Ja jestem początkująca i wiele pracy mnie czeka, ale już na początku chciałabym wyeliminować błędy :)
To była moja 4 aplikacja.
Staram się robić jak najbardziej dokładnie, wczorajsze rzęski kleiłam 3,5godz. Zauważyłam, że za dużo bawię się z separacją rzęs :/:
---------- Dodano o godzinie 18:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:43 ----------
Już wszystko wiem :) dzwoniłam do Edytki i mi wyjaśniła o co chodzi :)
Za daleko te rzęski przykleiłam od powieki .... moja wina, moja bardzo wielka wina :aty:
Następnym razem już tak nie zrobię ^_^
Kurko jeszcze raz dziękuję, że zwróciłaś mi na to uwagę :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
monia jak na 4 rzeski 3,5h to niezly czas:D
tylko jedno zdjecie odemnie
mam zapalenie pluc i jestem uziemiona narazie w domu ale za tydzien z pracy nie wyjde wiec jak nie zapomne robic to sie duzooo uzbiera:D
bombelkowa, ekstra rzeski...strasznie podobaja mi sie te kolorowe rzeski w kacikach,to sa ombre,tak?
agulusia,piekny gescioszek:) zycze szybkiego powrotu do zdrowia
monia, 3,5 h to osiagnelam za 7 razem;) wiec chyba nie masz co sie martwic,bo nabierzesz rozpedu raz dwa:D
to soczewki, widac na fotce obramowke soczewki przez lampe :D kocham ja wyklejac oczy ma cudne i mega okragle jak piecio zlotowki:D, na fotce przymruzyla:)
agulusia... super :D
aparatka.. t nie ombre :) zwykły granat wpleciony w czerń :)
A faktycznie :) Dopiero teraz zauważyłam, ale pomimo tego fajne oczka i jeszcze fajniejsze rzęsy :) :) :)
---------- Dodano o godzinie 21:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:36 ----------
Zwykły - a jednak niezwykły :) Super to wygląda :) ^_^ :)
Agulusia śliczne:ok:
A to moje pierwsze 2:1 pod nadzorem Bombelkowej :)
2 zdjęcie pierwsze noreczki :)