-
Odp: Witam wszystkich
hej dziewczyny, ja jestem tu nowa wlasnie sie zarejestrowalam i juz zauwazylam ze jest tutaj bardzo duzo pomocnych informacji. Paznokciami zajmuje sie niecale 2 lata jestem samoukiem bo narazie nie mialam kasy na kurs ale w najblizszym czasie chce zrobic kurs zdobienia...:) wykonuje paznokcie zelowe, teraz przyjdzie mi troche nowyh rzeczy z allegro i bede uczyc sie na formie..:) mam nadzieje ze w razie co pomozecie:* buziaki:ok:
-
karlanails witamy na forum:]
-
Cześć dziewczyny, jak fajnie że do nas dołączyłyście :)
Uprzedzam, że to forum jest pod każdym względem wyjątkowe: nie potrzebne inne używki bo ono bardzo uzależnia :)
I pamiętajcie o jednym: jeśli zajmujecie się pazurkami amatorsko - tutaj przeczytacie wiele informacji, które zapewne Wam pomogą ale nic nie zastąpi profesjonalnego kursu. Życzymy Wam samych zadowolonych klientek i mnóstwa radości wyniesionego z tego forum :)
Cmok!
Ciocia Wiola ;-)
-
karlanails, witaj :) tu zawsze można liczyć na pomoc, więc w razie problem pisz :)
-
Witam cieplusio wszystkie nowe dziewczyny :skacze:
-
witam kochane po urlopie :)
jak obiecałam w koszulce paradowałam i nawet ludzie zwracali uwagę,ten gorsecik jest git!!!
-
No to mam nadzieję, że dzięki tej koszulce będzie nas więcej :) Witam, niewitanych :)
-
Hej dziewczyny! Pora się ujawnić :) obserwuję forum już od dawna,jak dla mnie jest bossskie! Pełne przesympatycznych dziewoj i pomocnych wiadomości.Pazurami zajmuję się od 1998 ,kursik zrobiłam w1999 roku. Pazurki to moja wieelka pasja
-
Witamy nowe koleżanki :) :kwiatek: Szybko się tu odnajdziecie :)
-
kropka, witaj :) mamy nadzieje, ze teraz będziesz się udzielać :)
-
Witam wszystkich, mam na imię Monika- jestem nowa:) - mam nadzieję, że dowiem się tutaj dużo różnych przydatnych rzeczy:) Pozdrawiam:macham:
-
napewno, o to sie nie martw. :*
powodzenia i wytrwałości
:siema: :siema: :siema:
-
hej laseczki , serdecznie was witamy!
-
-
Cześć moni, cześć kropka.:macham:
na pewno poczujecie się tu jak w domu :)
-
-
ciesze sie ze sa jakies konkursy :)
-
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i witam serdecznie.
-
Witam !!
Dopiero zaczynam korzystać z takich udogodnień jak fora paznokciowe, ale mam nadzieję, że nie popełnię żadnej gafy ;P
Pozdrawiam wszystkich pazurkomaniakow i nie tylko :P ...
-
Witam wszystkie Panie :)
Mam na imię Marcysia i jestem początkującą "stylistka paznokci" ,wzięło się to z zamiłowania do pięknych dłoni ,ale przede wszystkim podreparowania budżetu domowego :), mój synek jest nie uleczalnie chory ,a leczenie jest kosztowne .
Uwielbiam patrzeć na piękne i zadbane dłonie :) , dziś dołączam do Was z ogromną chęcią ,śledzę to forum już od dawna i jest rewelacyjne.
Mam ogromną nadzieję,że wiele się od Was nauczę
Pozdrawiam wszystkich
-
witaj marcelinko, zapraszamy do czytania i udzielania się, możesz tu także poznać wiele fajnych osóbek:*
-
witam wszystkich serdecznie! i ja postanowilam dolaczyc do waszej spolecznosci:P mam nadzieje ze sie szybko zadomowie :skacze:
-
Cześć nowe forumki.Na pewno szybko się tu zadomowicie :przytul:
-
Witamy wszystkie nowinki na forum :*
-
Witam;) mam na imię Renia. paznokciami zajmuję się od dziecka jako mała dziewczynka malowałam pazurki moim lalkom i robiłam makijaż flamastrami miałam przy tym przednią zabawę:skacze: teraz aktualnie zajmuję się moim słoneczkiem:D2 letnia córeczką Anią :ok:
-
-
-
witamy witamy :) , forum jest super bardzo wciągające :)
-
paucia_me, Renata Bronisława Kubiak, Azjaci, marcelinka127, Lidzia, witam :* :) zapraszam do udzielania się :)
-
Witam gorą•co i zachęcam do pisania :)
-
Witam witam wszystkie :) ja jestem bardzo zadowolona z tego forum, dowiedziałam się mega duuzo fajnych rzeczy :)
-
-
witam wszystkich nowych forumowiczów :):) :) :)
wielkie helo ;p
:skacze:
-
Witam wszystkie nowe forumki ;)
-
chciałam serdecznie przywitać się z wszytkimi na forum-:kwiatek:
-
-
Czesc:) jestem Agnieszka od sierpnia 2009 zaczelam robic paznokcie \w marcu 2010 zrobilam podstawowy kurs metody Żelowej po ktorym dostalam Certyfikat :)
-
kasandra_x, witamy i my :)
Agusia20, witam :) zapraszam do udzielania się :)
-
-
Cześć :). Jestem Marta :)Bardzo początkująca stylistka paznokci ponieważ kurs ukończyłam niecały miesiąc temu:). Bardzo mnie to wciągnęło i mam nadzieję że przez to forum sporo się jeszcze nauczę :)