Witajcie:) mam na imię Ania:) pazurki robię sobie od ok. 2 lat^^ żele, tipsy itp;) pozdrawiam:*
Printable View
Witajcie:) mam na imię Ania:) pazurki robię sobie od ok. 2 lat^^ żele, tipsy itp;) pozdrawiam:*
Witamy :)
Witamy, witamy wszystkich !:kwiatek:
Witam!
Mam nadzieje że od was dziewczyny uzyskam wiele wskazówek co do paznokci ;) jestem samoukiem (powoli zbierającym na kurs) ;)
Pozdrawiam bardzo gorąco ;*
Witamy witamy jeżeli masz pytania służymy pomocą Pomoc Pytania Problemy - Forum Wzorki.Info
Witam wszystkich dziekuje za zaproszenie
witam wszystkie nowe forumowiczki
witam wszystkich
Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam..
Witam
To moje pierwsze kroki na jakimkolwiek forum,dziekuje za zaproszenie
witaj magdziunia
zawsze jest ten pierwszy raz
witam:) dziękuję za zaproszenie:) Mam na imię Ania. Stylizacją paznokci zajmuję sie od 4 lat:) ,mam nadzieję że czas pozwoli mi na częste zagladanie na to forum:)
To ja tez witam wszystkich.
Mam na imie Jola (moze troche wiekowa miedzy 30-40 lat). Mam dwie corki, mieszkam w Niemczech i zaczelam sie paznokciami zajmowac teraz zawodowo czyli jako stylistka.Zyczcie mi powodzenia, bo dopiero zaczelam ta kariere. To tyle narazie.
hejka!
dziękuje za zaproszenie :)
Mam na imię Ania i 28 wiosenek na koncie ;) dwie córeczki Ewcie (3latka i 3 miesiące)i Lenkę (17miesięcy)
na początku jak większość było malowanko na sobie i znajomych ,kurs ukończyłam w październiku 2006 roku i od tamtej pory zajmuje się paznokietkami z przerwami na ciąże i pierwsze miesiące córeczki
robie to w domu mam kącik który rozwijam jak mam klientke lub chodze wieczorkami do klientek jak dzieci śpią :) na razie mam za mało czasu na robienie tego co lubię ale jak Ewcia od września pójdzie do przedszkola mam zamiar zająć się pazurkami na poważnie :)
cieszę się że powstało takie forum jestem mało doświadczona jeszcze mam sporo pytań ^_^
Hej :)
Mam na imię Kasia, moją przygodę z paznokciami dopiero zaczynam :) uczę się zaocznie wizażu i stylizacji paznokci. Mam nadzieje że wiele sie dowiem o pazurkach na tym forum :)
Dziękuję za zaproszenie pozdrawiam :)
Witam was:)
elooo eloooo :] hehe
Witam wszystkich, mam 24 lata i od grudnia samodzielnie zdobię paznokcie :)
Dziękuję za zaproszenia na forum.
:lol: Super, że taka stronka powstała:) ja paznokcie maluje odkąd tylko dorwałam lakier pierwszy;p tipsów jeszcze nie robiłam nikomu, ale planuje za jakiś czas kupić wszystko co potrzebne(i tu może być przydatna Wasza pomoc) a jak dotychczas robię zdobienia i inne na paznokciach naturalnych:) :) pozdrawiam Wszystkich:):):papa:
ps. studiuję Kosmetologię:)
Dziekuje za zaproszenie:) jestem dobrej myśli co do forum:)
Witamy, mamy nadzieję że forum rozwinie się w dobrym kierunku i wam się spodoba jeszcze bardziej :)
:macham:Witam Wszystkich!
Zostałam tu zaproszona e-mailem.Paznokciami zajmuje sie od niedawna i od niedamwna je przedłużam.Mam 22 lata kursu nie skończyłam żadnego niestety ale jakoś mi narazie idzie:)
Dziękować za zaproszenie.
Ja też dostałam zaproszenie i bardzo sie cieszę :) ja zajmuję się tylko metoda żelową i jestem samouczkiem :) ale uwielbiam to :)WITAM WSZYSTKICH :)
Witamy z otwartymi ramionami :kooffa:
Ja też Witam wszystkie pazuromaniaczki :P:kooffa: