-
Odp: [Konkurs] Sun Flower - "Letnie Impresje"
ewciara !!!!!!!:szczena::szczena::szczena::szczena::szczen a::szczena:piękna ta praca!!!!!!!!:szczena::szczena::szczena::szczena:
ja wysłałam 3prace. nie wiem, która wygrała. mam tylko zdjęcia zrobione w trakcie robienia tych pazurków. niestety nienajlepszej jakości.
dziewczyny była któraś z was na beauty forum? widziałyście inne prace??? jak było???
-
Ja niestety nie dałam rady, zresztą tyle km jechać tylko po dyplom bo nagrodę i tak wyślą pocztą...pff wiecie co to bedzie kobitki?? jestem strasznie ciekawa...uuu
aaaa kalaga ja sie założę że ta pierwsza !!!! CUDO!!!!!
-
Cytat:
Napisał
kalaga4
ewciara !!!!!!!:szczena::szczena::szczena::szczena::szczen a::szczena:piękna ta praca!!!!!!!!:szczena::szczena::szczena::szczena:
ja wysłałam 3prace. nie wiem, która wygrała. mam tylko zdjęcia zrobione w trakcie robienia tych pazurków. niestety nienajlepszej jakości.
dziewczyny była któraś z was na beauty forum? widziałyście inne prace??? jak było???
chyba jutro się tam dostane. oczywiście dziś się nie wyrobiłam... u mnie to zawsze tak się kończy..
-
kalaga no to pewnie ta pierwsza no chyba ze ta ktorej foty tu nie ma. A jak to cudo jest zrobione ?Strasznie mala ta fotka trudno ja rozgracy. Ale naprawde swietnie zrobiona.:soczek:
-
a ja wiem :):):) bo kalaga już kiedyś pisała że odkryła fajny pomysł na zdobienie:):)
ale nie powiem niech się autorka wypowiada:):)
-
Wasze prace są piękne!!!!! A może wrzucimy krok po kroku??? ta pierwsza to wycinanka z mydła zalana żelem
już kiedyś coś takiego robiłam
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post47501
:huh: akrylu i farbek dopiero się uczę :wstydek:
nigdy nie wzięła bym udziału w tym konkursie i nie zajęła jakiegokolwiek miejsca gdybym nie trafiła na to forum:love:
nauczyłam się tu wielu przydatnych rzeczy i
spotkałam bardzo miłe osoby, które chętnie służą radą
wszystkim uczestnikom forum bardzo dziękuję :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 21:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:41 ----------
asia!!! jak ci się uda dotrzeć to napsztrukaj tysiąc fotek i zdaj nam relacje proszę!!!! ja jestem 2tyś kilometrów od Wawy w krainie deszczowców i jedyne informacje jakie mam to to co jest na stronach internetowych;(
-
Ale sprytne-swietny pomysl.:good:
A co do odleglosci toja tez mam 1000km. wiec tez sobie darowalam.
-
Cytat:
Napisał
kalaga4
asia!!! jak ci się uda dotrzeć to napsztrukaj tysiąc fotek i zdaj nam relacje proszę!!!! ja jestem 2tyś kilometrów od Wawy w krainie deszczowców i jedyne informacje jakie mam to to co jest na stronach internetowych;(
wiem wiem ja mam blisko ale i tak jadę 1,5 godziny przez miasto (akurat mieszkam na drugim końcu:) ) , a plany przez ostatnie 3 dni zmieniały mi się chyba 7 razy...ale postaram się, przypomniało mi się żeby na wszelki wypadek podładować baterie w aparacie:)
tak myślałam że to ten palmolive:) super są i świetny pomysł:)
-
kalaga4 kolejna superasna praca!!!
-
Piekne prace dziewczyny:)Gratulacje!!!
-
:wow: ale piekne prace zrobiłyście !! nie dziwne że wygrane.. !! cudowne !! gratuluje !! :] :*
-
GRATULACJE BRAWO!Moja praca taz sie znalazła w magicznej 20 tylko nie wiem która
http://img43.imageshack.us/img43/8500/sdc10950.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/552/sdc10953.jpg
teraz czekam na kuriera :) znagrodą
-
która by nie byla, obie sa piekne..
-
Też jestem pod ogromnym wrazeniem! super pomysły!
-
Dziewczyny, dzisiaj dotarł kurier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA zobaczcie same!!!!
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
http://img145.imageshack.us/img145/5...az018large.jpg
-
Agusia jeszcze raz brawo !!! zajebiaszcza nagroda !!!!
-
dziewczyny dzis dotarł i do mnie kurier jestem pod wrażeniem mega paka za wyróznienie! 20 słoiczków żeli i akryli ozdób z 30
poprostu :wow::skacze: bardzo sie cieszę i dziekuję.Och dopiero załadowało sie zdjęcie Agusi dokładnie taka sama!!
Moje gratulacje Aga
-
Świetne nagrody kobitki, jeszcze raz bardzo Wam gratuluję!!!!!!
-
OOOOO łaaaaał.. ale super.. :) gratki :brawa:
tez chce ;P !!
chyba bym padła na zawał gdybym tyle dostała :skacze:
-
Agusia gratulacje!!! nagroda super!!!!!:good::*:*:*:*:*
-
Dziękuje moje kochane:kwiatek:
-
Odświeżę trochę temat... Czy ktoś dostał dyplom za udział w konkursie?:/
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
Odświeżę trochę temat... Czy ktoś dostał dyplom za udział w konkursie?:/
No tak, jest na fotce z nagrodą jaką dostalam ;)ale ja dostalam wyróżnienie ale czy za udzial dziewczyny dostaly to nie wiem hmmm
-
No tak Agusiu to akurat wiem że dostałaś bo zajęłaś miejsce:) ale podobno miały zostać wysłane dla każdego i cisza.
O kurczaczek a ja dopiero teraz zauważyłam że są wystawione wszystkie prace konkursowe:o
-
no ja też dopiero zobaczyłam że są już wyniki a powiem szczerze że myślałam że moje prace nie doszły ale zobaczyłam bo jestem teraz na ich stronce i są:) w prównaniu z innymi nie nie były najlepsze no ale cóż spróbować mozna:D:D:Djak skopiuje z ich strony to Wam pokaże:Djeśli oczywiście będziecie chciały:D