Odp: Rekonstrukcja paznokci obgryzionych
Syiwka przesliczne metamorfozy a w szczegolnosci mi sie podoba ta pierwsza w tonacji niebieskiej.
już pisałam w galerii że świetna linia uśmiechu :ok:tylko zamiast grubego brokatu lepiej by wyglądał pyłek :) domyślam się jak wyglądały przed stylizacją ;)
no nto nm,oze i ja kilka wkleje moivch ogryzkow
te bialo fioletowe plonienie byly masakryczne, jednego w ogole nie bylo
te frenche PRZED to efekt pracy innej stylistki na tipsach. Moje szablon
bardzo ładnie wyglądają ;)
super podoba mi się ujęłaś problem i od razu podałaś jak sobie z nim radzić!!! zaraz to wypróbuje, bo takich klientek jest mulimulti, a własnie co z panami w tej sytuacji?
Cytat:
Napisał
glamorous_diva
super podoba mi się ujęłaś problem i od razu podałaś jak sobie z nim radzić!!! zaraz to wypróbuje, bo takich klientek jest mulimulti, a własnie co z panami w tej sytuacji?
opcja szukaj gryzie ?
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...tamorfoza.html
http://forum.wzorki.info/przedluzani...mezczyzny.html
Ogryzki to problem, owszem, ale pamiętajcie dziewczyny o delikatności podczas podkładania formy (i dalszej stylizacji też, oczywiście).
Pamiętam, gdy sama miałam ogryzki i poszłam zrobić pazurki na ślub kuzynki. Sama stylizacja byłaby bezbolesna, gdybym nie miała form wciśniętych pod paznokcie tak strasznie mocno... miałam minimalny wolny brzeg, więc moje hyponychium naprawdę cierpiało, myślałam, że się rozpłaczę, jak dziewczyna położyła primer :placz:.
Sama też rekonstruuję ogryzki, stosunkowo często w zasadzie ale zawsze, zawsze robię zakładkę nawet, jeśli wydaje się, że forma wejdzie. Jest to tylko troszkę bardziej pracochłonne, ale za to zawsze słyszę na koniec pełną zdziwienia pochwałę, że nic nie bolało, podczas, gdy "jak kiedyś robiły", to owszem.
Dziewczyny - SZACUNECZEK SIĘ WAM NALEŻY!!!!:master::master: Takie cuda potraficie stworzyć z niczego. Mój mąż strasznie obgryza paznokcie, ale to strasznie. Wezmę się za niego kiedyś (tylko muszę nad nim "popracować" ahahahhaha).
monika22121979- po prostu rewelacja! Świetnie sobie poradziłaś.
no to wrzucam i ja :) paznokcie obgryzane mojej mamy
przed...
i teraz kilka metamorfoz po...
i jeszcze jedna metamorfoza ale niestety nie mam fotki przed - zaznaczyłam czerwoną kreską jak długie były naturalne pazurki
Karolaj. widać dopracowanie w każdym calu :) pięknie !
karolaj świetna metamorfoza :)
karolaj-odwalone kawal dobrej roboty
podoba mi sie ten purpurowy kolorek frencha :)
a pazurki :ok:
Oglądam te Wasze metamorfozy i po prostu cudowne ! :)
Karolaj, pełna profeska, podziwiam :):*
karolaj metamorfozy zrobione rewelacyjnie
karola świetnie sobie poradziłaś z tymi pazurkami ;)
dzięki :* jest mi ogromnie miło czytać takie komentarze :)
Cytat:
Napisał
elinka
kochane mam mieć za niedługo klientke która ma sporo obgryzione pazurki ja pracuje tylko na tipsach i chciałam zapytać czy jeśliz robie wszystko tak jek się należy to pazurki będą sie trzymać tak długo jak zawsze czy krucej przez tak obgryzioną płytkę?
w przypadku obgryzionych paznokci zdecydowanie polecam forme.tips nie bedzie sie trzymal.
a ja w sobote musiałam robić rekonstrukcje ale po ściąganiu paznokci ^^ byłam u kosmetyczki ia pni dokladnie mi spilowala ozdoby i troche nablyszczacza, obciela mi tipsa i skore z opuszka zdarła - to bylo sciagnie paznokci! haha ^^
Eh w poniedziałek mam właśnie klientkę z bardzo obgryzionymi pazurkami i chce je poprostu doprowadzić do porządku, dlatego zaproponowałam jej przedłużenie formą tylko ciut za opuszki palców...niestey skończył mi się kamuflaż a wypadałoby przedłużyć łożysko... Mój jest bardzo słabo kryjący, czy możecie jakiś polecić, aby był np taki jak na zdjęciach z pierwszej strony?
Karolaj, piwo duże Ci się należy za zwalczanie ogryzków w ta pięknym stylu :D Piękne te migdałki, ale te ostatnie to już musiały być ekstremalnie wygryzione.... brawa dla Ciebie i order najlepiej za odwagę :P Ja też miałam u siebie mega ogryzki, ale jakoś nigdy nie umiałam ich na 100% wyprowadzić...