Odp: Na jakich żelach pracujecie
Pracowała któraś z was na tym żelu :
Sunflower, paznokcie, tipsy, sztuczne, akryl, akrylowe, zel, żel, manicure, porcelana termiczna, porcelana, jednofazowy, jednofazowe, tips, sunflower szczecin, porcelana uv, żel uv, paznokcie, ozdoby
chciałabym go sobie zamówić...
Ja pracowałm do tej pory na ONS. Ostatnio spróbowałam abc nailstore z serii impuls i nie zamienię ich na inne. ( no chyba że na lepsze):D
ja pracuję na tej 2 z SF aż do tej pory :P Zakochałam się w nim! Jest gęściutki, fajnie się nim robi krzywą C i szkielecik :D Bomba i polecam wszystkim!! :D
Cytat:
Napisał
szpila59
ja pracuję na tej 2 z SF aż do tej pory :P Zakochałam się w nim! Jest gęściutki, fajnie się nim robi krzywą C i szkielecik :D Bomba i polecam wszystkim!! :D
oo.. dzieki wielkie...
a zapowietrza się?
Cytat:
Napisał
Daria
oo.. dzieki wielkie...
a zapowietrza się?
mi nie :D Ale jak w coś porządnie walnie to wiadomo że się zapowietrzy trochę :P Ja mam akurat talent obijania się po ścianach w całym domu :D
a masz może jakiś żel do frencha tej firmy?
ja tez uzywalam 2 z SF, nie nazekalam ale zmienilam go na twardy z SF i musze powiedziec ze jest suuuper. najbardziej mi sie podoba to ze nie zalewa sie na skorki bo jest dosyc gesty i swietnie sie poziomuje.
nie polecam Ci tylko z tej firmy kleju,ja mialam i naprawde wyrzucenie pieniedzy tylko. a poza tym wszystko super-i tipsy,i primer...
a jaki żel do frencha mogłabys mi polecić tej firmy?
osobiście nie uzywalam do frencha zeli z tej firmy takze niestety nie moge Ci pomodz, a nie chce Cie wprowadzic w blad:)
ja kładę kamuflaż od razu na płytkę paznokcia czy tipsa ale co zakupię kamuflaż z innej firmy to mi się zapowietrza, może to jest właśnie mój problem:(:(:(
wyczytałam że kładzie się najpierw podkładowy bezbarwny:o
ale ze mnie guła:huh:;(:huh:
---------- Dodano o godzinie 11:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:47 ----------
co do frencza to polecam żel IMS jest rewelacyjny:good::good::good:
śnieżnobiały i nie spływa:good::good::good:
i do tego nie drogi a produkty tej firmy wszystkie są super:skacze::skacze::skacze:
Ja uzywam żeli silcare:
3-fazowy perfekt
biały exellent
kamuflaz masked
Ja już długo pracuję na IMS Nails , jestem bardzo zadowolona. Próbowałam innych, ale z niższej półki, były dużo gorsze. IMS jest dobry, nic się nie dzieje złego, żadne zapowietrzenia, ładnie samopoziomuje.
Biały do frencha z SF jest bardzo biały, kamuflaż mi się nie zapowietrza. Klej jeden z lepszych jakie miałam a mam niestety szczęście do słabych klei. Jedynie z SF żel B+B nie chce mi się utwardzać, po 5 minutach ściagam go cleanerem. Nawet pisałam w tej sprawie do producenta i: albo stare żaróki w lampie (moja lampa na któej pracuję w domu jedynie sama na sobie ma zaledwie miesiąc) albo warunki atmosferyczne, fakt są upały. Miałyście może z tym żelem takie problemy? No i jak im zaradzić?
A słyszałyście o żela ch z Perfect Beauty to firma z Nowego Sącza też fajne żele i ceny średnie polecam
cassie moze to tylko ja na jakis stary klej trafilam...
Cytat:
Napisał
tipserka78
ja kładę kamuflaż od razu na płytkę paznokcia czy tipsa ale co zakupię kamuflaż z innej firmy to mi się zapowietrza, może to jest właśnie mój problem:(:(:(
wyczytałam że kładzie się najpierw podkładowy bezbarwny:o
ale ze mnie guła:huh:;(:huh:
---------- Dodano o godzinie 11:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:47 ----------
co do frencza to polecam żel IMS jest rewelacyjny:good::good::good:
śnieżnobiały i nie spływa:good::good::good:
i do tego nie drogi a produkty tej firmy wszystkie są super:skacze::skacze::skacze:
zawsze nakladamy najpierw pierwsza warstwe bezbarwna...jesli chodzi o zele..
Cytat:
Napisał
annamon79
też tak robię zawsze :D
Ja się zastanawiam nad tym żelem twardym z SF, tylko muszę poszukać opakowanie 7g i sprawdzić czy faktycznie jest aż taki dobry.
też sie nad tym zastanawiałm i jeszcze nad 2
a teraz mysle czy nie kupic z allepaznokcie taki..Ĺťel UV - 30ml - SCULPTING - GÄSTY EXTRA MOCNY - Allepaznokcie.pl
Cytat:
Napisał
annamon79
Aniu a Ty jako szkoleniowiec jakich zeli uzywasz??
moze tez jakies dobre polecisz??:]
ja mam ten z Allepaznokcie i jak dla mnie fajny
ja tera mam i- nails i są fajne. tylko mam problem z extrame white nie chce sie zabardzo utwardzać;(i musze kupić inny
A ja wlasnie testowalam zele od Swet-ki i sa super!!!!!!Polecam:)