Dzięki dziewczyny za pomocne rady. Ciekawe czy podołam . Bo to będzie mój "pierwszy raz" :-) . Dam znać jak przyjdzie mi paczka.
Pozdrawiam
Printable View
Dzięki dziewczyny za pomocne rady. Ciekawe czy podołam . Bo to będzie mój "pierwszy raz" :-) . Dam znać jak przyjdzie mi paczka.
Pozdrawiam
a nie wiem czy widzialyscie na stronce alle sa tipsy tunelowe i pokazowki jak ja to nazywam :P
Tipsy przezroczyste perfekt tunel 500szt. duĹźe pudeĹko - klej 3g. - Allepaznokcie.pl
Tipsy krogulcze - Allepaznokcie.pl
i ciekawa jestem jak te tunelowki sa jakosciowo??
Tipsy tunelowe są już dawno u DR i tamte mogę na pewno polecić, bo ich używałam i spełniają swoją rolę i trzymają się dobrze :)
których używałaś??? od dr
Tipsy clear EXTRA TUNEL "WR" 500 sztuk + BOX !!!! NOWOŚĆ !!!! - SUPER CENA :: dobrarada 38zł
Tipsy clear EXTRA TUNEL 500 sztuk + BOX !!!! NOWOŚĆ !!!! :: dobrarada 44zł
a te z alle ktoś używał??
białaaaa, ja kupiłam tylko 100 i dokładnie to te: Tipsy clear EXTRA TUNEL 100 sztuk + BOX !!!! NOWOŚĆ !!!! :: dobrarada
aha czyli bez tego "WR" bo nie wiem czym się te od tych różnią ceną ?
białaaaa, powiem Ci, ze jak tak patrzę na opis, to WR to są dostepne do nich uzupełnienia. Różnią się ceną i tym, ze te z WR to są i-nails, a te drugie nie są ich, tylko jakieś zwykłe.
hym to ciekawe jakie są jakościowo może ktoś je kupił to się wypowie
to jak ktoras używala tych tunelowek z alle?
wydaje mi się że te tipsy tunelowe z alle to takie same co ma dobrarada:huh:
wlasnie tez tak myslalam ale wole zapytac moze kktoras juz uzywala i wie jakie one sa a nie chce na pałe kupowac bo kolezanka gdzies na allegro kupila tipsy w promocji i takie go*** ze szok pekaja jak szalone nawet przy obcinaniu gilotynka :/
Tak jak obiecalam, kupilam tipsy Edge i wyprobowalam. Oto pare spostrzezen:
tipsy wykonane sa z takiego samego tworzywa jak tunelowki od DR. Czyli sa latwe w obrobce i nie pekaja. Przed przyklejeniem skrocilam je nieco od gory , bo jak dla mnie maja nieco za dluga te czesc zaokraglona. Po przyklejeniu wolny brzeg skracalam cazkami do skorek:) maja proste , pod katem ostrze i tak sobie wymyslilam, ze bedzie najlatwiej.
Podsumowujac moge je z czystym sumieniem polecic:)
Dzięki za relację,
a możesz Unitko pokazać fotkę samego tipsa?
oczywiscie:) tu zdjecia tipsow
moze bym sie poswiecila i kupila te edziowe tipsy, bardzo mi sie ten ksztalt podoba :) narobilas mi apetytu Unita tymi tipsami :) a powiedz mi Kochana czy w Niemczech je gdzies kupilas ?
znajac zycie to moj by mnie wyzwal :( bo on jakis staromodny tylko naturalki z frenchem :/:
w Niemczech je kupilam :)
PNP Edge Tips clear - Tipbox 100 PNP Edge Tips clear - Tipbox 100
fajnie wyglądają te tipsy, chętnie bym wypróbowala, bo pilowanie edwardów to dla mnie koszmar:] moze za rok znajda sie w naszych sklepach pazurowych:D
Unita ile zaplacilas za te tipsiaki?? :D bom oczywiscie ciekawa jak sie na nich pracuje :woot:
a juz widze :D 10 EURO tak?? :D
Mam pytanie nie wiem czy w dobrym temacie, chodzi mi o to czy przy płaskiej płytce paznokcie nadają się tipsy ekstra tunelowe ? czy dobrze się przyklejają do takiej płytki? zamierzam kupić i nie wiem czy będą się nadawać, plis proszę o odpowiedź.;)
Mam pewnien problem po spilowaniu kieszonki i nalozeniu zelu (kilka warstw) nadal odznacza sie plytka paznokcia . Jak myslicie co moge robic zle ze tak wychodzi ? prosze o pomoc
Widać naturalka czy tips? Zawsze można użyć cover ;)
naturalnego ..