-
Odp: [Konkurs]Grzeszne Szpony NieGrzecznej Dziewczyny
Cytat:
Napisał
sylwia-p_86
szpila sprobujesz co nie??
No a jak :skacze: PEWA :ave:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
A teraz pytanie : Czy można zrobić na konkurs taki Kształt jaki zrobiła Ania ?? :D
szpila, czy ty hakujesz?? bo właśnie pisałam w chat boxie że boje sie że mnie zdyskawlaifikują... i właśnie o kształt mi chodziło!!
-
Jezuu to ja chyba na pręcie drucianym zaczne przedłużaj jak wy tak tu piszecie o tych jajkach i 2 formach jezdem przerazona!!:porazka:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
szpila, czy ty hakujesz?? bo właśnie pisałam w chat boxie że boje sie że mnie zdyskawlaifikują... i właśnie o kształt mi chodziło!!
ahahaha!! Bo ja myślętak jak Ty :P A pomysł na ozdóbki na moich szpicach też mi podsunęłaś Ty :D
-
Cytat:
Napisał
szpila59
ahahaha!! Bo ja myślętak jak Ty :P A pomysł na ozdóbki na moich szpicach też mi podsunęłaś Ty :D
w takim razie podczas buszowania po forum wyłączam myslenie, bo mi szpila pomysły podkrada!!:D
-
Ad4 Kształt pazurków to SZPICE lub Edge
-
Cytat:
Napisał
woszczur
w takim razie podczas buszowania po forum wyłączam myslenie, bo mi szpila pomysły podkrada!!:D
hehehe :D Ja to czytam w Twoich myślach.... masz grzeszne myśli człeczyno... więc często nie zagladam :skacze:
---------- Dodano o godzinie 20:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:21 ----------
Cytat:
Napisał
Kamis
Ad4 Kształt pazurków to SZPICE lub Edge
Ale przecierz to też szpice tylko takie na górze kanciaste ;P wychodzi prawie na to samo :D
-
edge to też niby szpice tylko troche kanciaste
-
Cytat:
Napisał
Kamis
edge to też niby szpice tylko troche kanciaste
no a sie zaliczają :D
-
Bridge to przecież połączone Edge i szpice:)
tak że chyba mogą być:) licze na to bo robie podobne:D
-
a moj chlop wyjechal ,skad ja wezme dwa jajka;(;(;(
-
Kasiasss:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
nie moge kolejny konkurs i kolejny ubaw przy czytaniu...naprawde jestescie kapitalne:D:D
a co do dlugosci to hmm...2 formy 2 jajka:wow::wow: no ok....dac sie zrobic da na pewno....ale jak tym oczu nie wybic....kurde podziwiam Was :soczek:
to teraz mam pytanko...czy cos znaczacego jeszcze ulegnie zmianie w regulaminie??? bo juz mialam kilka koncepcji ale co sie cos zmienilo to i moj plan sie musi zmienic...bo wiadomo im dluzej tym efektowniejsze....wiec chyba poczekam z wykonaniem na sam koniec tak bedzie najbezpieczniej:skacze::skacze:
a mnie Woszczurrek tez podrzucil maly pomysl a raczej mala zmiane w moim pomysle haha namieszalam:P
-
Z tego co zrozumiałam nie ma wymogu zrobienia szpiców na przedłużonej formie ale jakby ktoś miał ambicję to nie jest to zabronione do rozsądnej długości :) więc nnisia twoja koncepcja wcale się nie musi zmieniać :)
-
Tonija no wlasnie sie zmienia bo mialam 1sza koncepcje na dluzszej formie w sensie 2...:) a jak tego zakazali to zmienilam na krotsza a teraz znowu mozna na dluzszej:D:D:D...
-
hehe czyli po prostu wracasz do pierwszego pomysłu :) POWODZONKA :)
-
oj jaka dyskusja, ale dwie formy i dwa jajka to stanowczo za dużo będzie jak na użytkowe, haha
-
sprobuje a co....jak mi nie wyjda takie by wyslac na konkurs to przynajmniej dobra zabawa bedzie :D.... zreszta Tonija wiesz pomysl jest moze i super...ale gorzej z wykonaniem a racxzej przelaniem na pazury...jak powiedzialam M o nim to on juz stworzyl taka wizje ze szok:skacze::skacze:
-
Ale w regulaminie jest do 5 cm z łożyskiem, to chyba na jednej formie się zmieści co nie ?:) Bo jak przedłużka to chyba już będzie ponad 5 cm :)
-
W regulaminie jest że mają być użytkowe a w FAQ jest do ok. 5 cm
admini stwierdzili że pazurki do około 5 cm można jeszcze podpiąć pod użytkowe bo da się w nich funkcjonować. Zresztą wg mnie jest to sprawa indywidualna jedna osoba może funkcjonować w takich inna w krótszych, więc róbcie takie jakie uważacie za stosowne.
-
Cytat:
Napisał
Kamis
szpilko a umiesz taki kształt zrobić ?
ja umiem:D to mozna??
:D plisssssss
-
no przeciez można można...:love:
-
Cytat:
Napisał
Tonija
W regulaminie jest że mają być użytkowe a w FAQ jest do ok. 5 cm
admini stwierdzili że pazurki do około 5 cm można jeszcze podpiąć pod użytkowe bo da się w nich funkcjonować. Zresztą wg mnie jest to sprawa indywidualna jedna osoba może funkcjonować w takich inna w krótszych, więc róbcie takie jakie uważacie za stosowne.
też mam z tym problem kurde mialam pomysly a teraz to juz nie wiem czy takie jak ja chce zrobic to moga byc czy nie
-
-
Cytat:
Napisał
szpila59
No a jak :skacze: PEWA :ave:
Szpilka szatan to da rade :D
juz sie nie moge doczekac Waszej gry wyobraźni nooo.. a sie ciagnie i ciagnie ten czas ;P
-
Bridge nie dziewczyny... jest jasno napisane tylko szpice i edge...regulaminu nie mozemy co chwile zmieniac...