moje tez się "robią":) jeszcze tylko na drugiej łapce wzorek ale nie wiem jak go namaluje lewą ręką:(
Printable View
moje tez się "robią":) jeszcze tylko na drugiej łapce wzorek ale nie wiem jak go namaluje lewą ręką:(
ehhh ja miałam robić na koleżance, ale nie dam rady, bo przez moje głupie problemy zdrowotne nie mam czasu dla niej:( więc chyba coś na sobie zrobię.
dziewczynki a trzeba na dwóch łapkach?czy można na jednej?
miminka ja robie na jednej :P
rozmyslalam w sumie taka sparwe - jak jury bedzie oceniac 1 i 2 rece.. doszlam do wniosku ze lepiej wyjda w oczach jury prace na 2 łapkach... ale nie skusze sie bo nawet nie mialabym jak zrobic na 2 rekach mojego pomysłu ;)
podejrzewam ze bedzie mega hardcorowy ;P
dzięki dziewczynki rano jak to czytałam to jeszcze spałam:Di nie doczytałam:D
nie hehe tylko ze ciezko mi przy dzieciach chodzic z dlugimi pazurkami a nie dalabym rady na arz zrobic dwoch rak ;)
u mnie to będzie ciężko z modelką... :( ale znając życie na ostatnią chwilę coś wymyślę i zrobię na sobie heh :)
hmmmm ja tez juz wyslalam coprawda nie jestem zadowolona i z tego co piszecie moze ostatnie miejsce zajme hehe:):)
powodzenia dziewuszki :*
skonczylam,..,,, !!
wrr... jestem zla na siebie bo zaraz po uspeiniu dzieci wzielam sie za to a teraz nie chce mi sie ani garów myc, ani posprzatac :P
haha maz wroci po nocce to sie za glowe zlapie :D
no ja zaraz wysylam moja prace :D ale w sumie mogloby byc lepiej ... ;P
a ja wysle 30stego HAHAHA trzeba trzymac w napieciu szefostwo :P nie tylko im wolno :P
lepiej wyślij dzień wcześniej na wypadek jakiejś niezgodności lub niedopatrzenia, żeby praca nie została odrzucona :P
i tak nie bede miala juz jak poprawic pracy jak cos
a ja słuchajcie mam 39 stopni gorączki w porywach do 40,3 i nie mam sily mam nadzieje ze się szybko wylecze bo stosunkowo niewiele czasu już zostało:(
jeszcze nie mam pomysłu.;(pewnie znowu wyślę zdjęcie ostatniego dnia. :D
a ja mam problem, bo nie umiem na prawej ręce namalować takich wzorków jak mam na lewej :(
Właśnie wysłałam :skacze:
miminka to zostaw jedna lapke :P
Fajny konkursik!!!!!!!!
Valia zdrowka...
Miminka to slij 1 łapke...:) jak na 2 sie jednak nie uda :)
fajny konkurs tylko ta aktywnosc :)