Też mam wylosowaną osobę i bardzo się z niej cieszę:)
Printable View
Też mam wylosowaną osobę i bardzo się z niej cieszę:)
mam rozumieć,że nie zdradzamy komu robimy prezenty? :) dopiero po otrzymaniu się wyjaśni tak? :D
---------- Dodano o godzinie 21:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:11 ----------
otrzymałam maila i wiem komu robię prezencik :D
Ale pozniej bedziemy sie chwalic co ktora dostala:P:P:skacze::skacze:
OJEJKU
dopiero teraz wasz temacik przeczytałam to znaczy sie nie załapie???:(
kurcze... jakbyś znalazła jeszcze jedną osobę, bo będzie nieparzysta liczba osób... a losy już są wylosowane więc jeśli byś kogoś znalazła to wysyłałybyście sobie nawzajem i nie byłoby już tej niespodzianki... za późno sie zorientowałaś, bo było już losowanie:(
Ale mnie ciekawosc dopadla kto komu:)no ale bede grzeczna.......bo mikolaj mi rozge przysle,hihi
spytaj się barbary kawki czy kogoś znalazła, bo szukała
och może gwiazdka jeszcz:huh:e????
no własnie gwiazdka:skacze: prosimy o nowy temaci "gwiadkowy" hihi:P
ZAŁAPAŁAM SIĘ!!!!!!
jak ja lubie robić prezenty!!!! Szczególnie takie własno ręcznie robione!!!!!
ja dzis lece na zakupki hehe ;d
ja dzis wyslalam paczuszke do.....
a ja musze kombinować z wysyłką i wcisnąć to co kupilam w polecony bo paczka by mnie zrujnowała ;P hehehe
ja też dumam nad tym jak wysłać paczke:/: jak nic nie wymyślę bede musiała zmienic koncepcje:huh:
na szczęście ode mnie polecony idzie zwykle 1 dzień:D:D
:blink: ja dziś zjeździłam całe miasto za .....:nie_powiem:..... i nigdzie nie ma!!!!NIGDZIE!!!!co za świat:/:pomysł był fajny ale cóż ... jeśli jutro nie znajdę to będę musiała kupić coś gotowego. i już chyba wiem co:skacze::skacze::skacze:
A jak kupic to ustalamy jakaas kwote czy to juz kwestia indywidualna ?
staramy się do 20zł, jest w temaciku gdzieś wyżej:)
Ja juz mam prezenck gotowy.Kupiny i upiekszony moja praca(dwa w jednym).Jutro poproszę mężulka o wysłanie prezentu:D
łeeeeee... skad Wy macie tyle pomysłów? Ja jeszcze nie kupiłam ;( Podsuńcie coś, bo na zawał padne...
nie martw się, ja będę dziś i jutro na zakupach a tworzyć w niedzielę:) zerknij sobie na jakieś posty tej osoby w działach o hobby, plotkach itp itd, może coś o sobie napisała:)
dziewczyny nie wyrobie nic zrobic :/ cos gotowego jednak bedzie :/ zaczelam robic ale nie bede miala kiedy skonczyc.. marcek to taka doopcia - mamin synek... i tak potrafi ostatnio umeczyc./...
Ja też jeszcze nie kupiłam, pewnie wszytsko ogarnę 30.11 jak siebie znam ;) Ale najgorsze jest to, że nie mam pomysłu na fajny prezent...