Kochane moje jeśli o głupawkę chodzi to na mnie możecie liczyć :D ja tak nam 7 dni w tygodniu :)
A avatki macie superowe!!!!! :P
Printable View
w moim avatarze :Dmoj mikołaj niesie mi poduszki:rolleyes::buja::hahaha:
hah a pod poduszkami.... :D
bizuteria:D pod choinke:hahaha:
No fakt nie ma to jak diamenty :skacze::skacze::skacze::skacze:
dziewczyny to sa "klejnoty" pod poduszkami..nie diamenty:P
Wszystkiego najlepszego z okazji mikolaja:) jak najwiecej prezentow :D i klejnocikow...:skacze: :*
i ja sie przyłacze do zyczen:D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO...ZAJEFAJNYCH PREZENTÓW!!!...:P
to i ja sie dostosowalam i zmienilam :D ale te wasze avatarki sa boskie usmiac sie mozna :D a i popatrzec tez jest na co :wow::wow::wow:
Najlepsze życzonka mikołajkowe dla wszsystkich :D
http://republika.pl/blog_nk_746602/1...yu8so3kyc6.gif
Mikołajów cała zgraja, każdy dźwiga wór po jaja. W nim prezentów jest bezliku tak jak liter w tym wierszyku. Dla dziewczynek są majtasy by robiły wygibasy i dla chłopców też coś mają lecz ze wstydem to chowają. Więc starajcie się wytrwale by otrzymać coś w tym szale. :D
:*
o jeeeej:))))
No nie. Jak nie półnadzy żołnierze to półnagie mikołaje. :skacze: Świntuchy. :D
A tak poza tym to świetny pomysł. :)
a co sie dziwić jak same baby na forum :D
---------- Dodano o godzinie 12:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:51 ----------
prawie ;P
z tego co wiem to mamy tylko jednego rodzynka:D
widze, ze dziewczyny pamietały o mikołajkach:D jestescie niesamowite:love:
Hi hi hi dobrze wiedzieć, że nie jestem sama :skacze::skacze::skacze:
jakie szalone zyczenia z okazji mikolajek az sie boje pomyslec jakie zyczenia na swieta beda :P
no i w końcu zmieniłam awatar :P
uuuu dzoana i to jaki hheeh
hi hi hi. bo tu same zbereźnice są. nie chce wiedzieć co będzie na Wielkanoc. króliczki.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
a ja nie dostalam nic od mojego, ani on ode mnie bo w ten weekend bylismy zabiegani :( zapomnielismy sobie kupic cos na wymianke :( no coz...gwiazdor przed nami :P