-
Odp: [Konkurs] Szalenstwa Karnawalu Rio de Janeiro
No to ja mam jeszcze pytanie, bo chyba jednak nie zrozumiałam regulaminu a szczególnie jednego punktu.... :( mianowicie :
"9.Technika wykonania stylizacji-mix media freestyle,makijaż co tylko przyjdzie wam na myśl"
Czy to oznacza że na naszej modelce mamy wykonać stylizacje i makijaż adekwatny do tematu? Czy to tylko tyczy się paznokci ?
-
Makijaz nie jest wazny to zalezy od Was co wybierzecie..ale byloby milo zobaczyc makijaz adekwatny do tematu konkursu..robicie to na co mozecie sobie pozwolic,wiec tu macie wolna reke...niech wasza wyobraznia wezmie gore..
nadeszly dwie prace za co juz serdecznie dziekuje....
-
a ja mam juz duuuuzo pomysłow xD mam 2 modelki wiec beda dwie prace xD sie napalilam na wykonanie tych pazurków... Aniu ale to tylko dzieki Tobie, dzieki twoim słowom które mi baaardzo pomogły ;*
No.. to 28-29 zabieram sie za pazurki xD:D
-
No ja tez 29 bede dzialać ihihihi :)
-
Aguś ja mam ferie wtedy wiec moge siedziec:d moi w domu juz maja zapowiedziane, ze 2 dni bede niedostepna!:D Dwa dni maja wycieta mnie z zycorysu ;)
Chociaz raz bede mogla spokojnie cos zrobic bez marudzenia innych;p
-
A ja mam pytanie czy można wrzucić fotki do Photoshopa, żeby przyciemnić/rozjaśnić tło? Bo mój aparat tak zrobił,że z lampą zdjęcia są ciut za jasne, a bez wyszły nieco za ciemne...:( Paznokci oczywiście przerabiać nie będę:nunu:
-
Mozna rozjasnic ale nie przerabiac poniewaz poznam przerobione zdjecia ...;)
-
Wysłałam fotki na konkurs i nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi;( Nie wiem czy coś jest nie tak czy po prostu trzeba trochę poczekać na odp??
-
Wysłałam fotki drugi raz i nadal nic! Proszę, powiedzcie co robić...!!!!!!!!!
-
Kochane prace doszly wiec sie nie martwcie,bedziemy wam wysylac wiadomosci wzrotne odnosnie przeslanych prac..
-
-
kurcze pomysł bombowy! tylko powiedzcie mi jakie sa wymagania co do uczestników, szczegolna aktywnosc punkty albo cos takiego..? bo ja sie tu napalam a sie okaze ze nie moge wziac udzialu :(
-
wszystko masz w regulaminie i ewentualnie w postach powyżej:)
-
Cytat:
Napisał
paulina_ooo11
kurcze pomysł bombowy! tylko powiedzcie mi jakie sa wymagania co do uczestników, szczegolna aktywnosc punkty albo cos takiego..? bo ja sie tu napalam a sie okaze ze nie moge wziac udzialu :(
Kazdy moze uczestniczyc w konkursie,iinstruktorzy tylko nie moga brac udzialu..
-
a ja nie mam modelki, ale mam pomysł ;) chyba męża zwerbuję :D
-
Cytat:
Napisał
annamon79
Kazdy moze uczestniczyc w konkursie,iinstruktorzy tylko nie moga brac udzialu..
dziekuje bardzo, nie bylam pewna :)
-
Ja chyba będę musiała sama na sobie :/, ehh ale warto się pomęczyć.
Nagrody super :skacze:
-
Zrobiłam, choć w sumie juz mialam zrezygnować.. Dopisala modelka, pomysl mialam od początku w glowie.. niestety na foty nie mialysmy za wiele czasu i.. wyszlo jak wyszło.. trudno:( Dziś wysyłam.
-
szoko, na pewno wyszlo pieknie-nie histeryzuj, cmok
-
Ja wczoraj wsio zrobilam ale fotki wyśle po weekendzie bo musze siąść i jakieś wybrać ;)
-
a ja się zbieram z modelką na dniach. jeszcze teraz w weekend bede kombinowac nad ozdobą, ale nie wiem czy wyjdzie:D:D
-
ja ze swoja modelka zabieram sie za robote po niedzieli, juz sie nie moge doczekac :)
-
ja w koncu nie wiem czy usiąde:/: musze dziergac jak gamonia nie ma, a ten jak na złość ze wziął wolne...
-
a mi sie wydawalo ze konkurs jest od 22.02:P hahahah
-
Wyslalam jeszcze raz bo ponoć za male tamte.. dobrze ze dopiero jutro wyjeżdzam bo by po ptokach było:(