5 tygodniowy odrost ;)
Załącznik 13787
Printable View
5 tygodniowy odrost ;)
Załącznik 13787
bardzo ładny ;]
jest fajny:)
a tu po 4 tygodniach.
no no ładnie :)
super odrościk ;)
no to i ja dodam
mala super odrost i jak ślicznie się trzyma
Patrząc na niektóre, szczęka mi opadła. :)
Pięknie się trzymają.
U mnie wszyscy co 2-3 tyg. uzupełniają, także nie ma co podziwiać. :)
Ale może zrobię jakąś fotkę, jak nie zapomnę. :)
a to mój odroscik z wakacji:D O ile dobrze pamietam 4-tygodniowy jakos:P
Julcia, nieźle. :P
Białaaaa, pięknie się trzymają. :)
Mam może głupie pytanko, ale sama sie ucze więc wybaczcie. Jeśli mam robić odrost i przesunął sie french tak że widać naturalnego paznokcia to musze dopiłować się do niego i go uzupełnić wyżej, a więc i zmienić wzorek w rezultacie bo wszyskto trzeba spiłować? Nie wystarczy wówczas tylko opiłowanie przy odroście i uzupełnienie żelkiem. ą jeszcze jedno czy przy uzupenianiu odrosu używacie primera na naturalną część płytkę? Proszę o rady
---------- Dodano o godzinie 12:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:46 ----------
Jeszcze jedno, jak robię uzupełnienie to żelem budujacym uzupełniam odrost i nakladam cienką warstwę na całą płytkę? Później musze go zmatowić żeby nałożyć nabłyszczacz?
Nieźle dziewczyny, podziwiam.
Moje odrosty utrzymują się do miesiąca. Niestety fotki brak.
;)
anikka, raczej niefajnie będzie wyglądał odrost pod frenchem, dlatego lepiej będzie, jak będziesz go uzupełniała, no chyba, że klientka nie będzie chciała, to już inna sprawa.
primera używam. :)
moj 5 tygodniowy odrost:D
nie patrzcie na ksztalt wolnego brzegu bo to co te paznokcie przeszly z pilnikiem to szok:o
primer uzywam tylko na plytke,wypilowuje zawsze wszystko do szkielecika,chyba ze mozna to zostawiam troche zelu,daje do frencha cower,wiec nawet jak odrosnie nie widacpaznokcia,widac tylko odrost
agulusia, niezły odrościk. :D
powiem ci ze sama jestem w szoku dlatego ze
1 wytrzymalam tyle z jednym zdobieniem
2 nie ma nawet milimetra zapowietrzen odkad zaczelam stosowac nowa metode nablszczania:D
A jaką Agnieszko metodę masz na myśli?:)
wlasnie tez jestem ciekawa...
też mnie to nurtuje, pisz szybciutko
napisze po kolei jak robie i wyeliminowalam w 100% nawet mikro zapowietrzenia
1 opracowac pazura
2 odtluscic acetonem!!!! jest najlepszy do odtluszczania
3 primer bezkwasowy
4 prawie suchym pedzelkiem wcieramy bonder az po same skorki ja nawet daje leciutko pod skorki bo wiadomo jak kopytkiem je odsowam to sa leciutko uniesione do gory
5 nakladamy zel
6 opracowac
7 na laczenie naturalka z masa nail prep
8 po odparowaniu prawie suchym pedzelkiem na naturalka klade bonder
9 nablyszczam
uzywam bondera ibd to chyba najlepszy bonder jaki dotad mialam
zauwazylam ze 90% zapowietrzen szlo od nablyszczacza na mase, odkad daje bonder pod nablyszczacz problem wyeliminowalam w 100%:skacze:
dziewczyny piekne te odrosty :) ja mam zwykle 3-4 tygodniowe - jedna dziewczyna przychodzi po ponad miesiacu... ale zalem patrze na to.... prace ma taka ( pracuje przy farbach, rozpuszczalnikach, sypaniu piasków, kartonach i te pe.. ze same pomyslcie co z tymi pazurkami moze byc :(