no ja też jestem ciekawa??
ja jeszcze nic nie dostałam i zastanawiam się czy do nich nie napisać o tych dyplomach :)
Printable View
no ja też jestem ciekawa??
ja jeszcze nic nie dostałam i zastanawiam się czy do nich nie napisać o tych dyplomach :)
a w ogole były przewidziae ??
tak miały być dla każdego uczestnika, dlatego przy wysyłaniu prac trzeba było podać adres i imię i nazwisko;)
Cytat:
Dla wszystkich uczestników są zagwarantowane dyplomy, dlatego prosimy by każdy w mailu wpisał również adres do wysyłki.
"Dla wszystkich uczestników są zagwarantowane dyplomy, dlatego prosimy by każdy w mailu wpisał również adres do wysyłki."
to raczej przewidziane :)
no to się powtórzyłam :)
ja np.nie dostałam w ogóle potwierdzenia o dostarczeniu maila i wiem, że wiele dziewczyn też.
Będę musiała chyba jednak do nich napisac z zapytaniem.
Huuura jest dyplomik :skacze::D Przed chwila przyszedł:yess: i mam zaciesz jak nic :D
wiec nie martwcie się wy też dostaniecie !! :D
Załącznik 17203
ooo ja tez cchceee szybkooo ;( :skacze:
ja też swój dziś dostałam;p
jest i mój. :D przeczytałam, że Wasze dotarły i od razu poleciałam do skrzynki! :D
taki, jak natki, tylko inną czcionką imię i nazwisko napisane. :)
do mnie tez już dziś przyszedł - bardzo ładne są te dyplomiki :)
to chyba tylko ja taka brzydka czcionka mam napisane imie i nazwisko ;p
a do mnie nie przyszedł;(;(jutro będę za listonoszem czaić:)
ja też mam zwykłą czcionką - ale i tak mi się podoba. A poza tym to mój pierwszy dyplom za udział w konkursie :]
ale nikt nie powiedział, że ta czcionka jest brzydka Dziewczyny. :D
Emilia, mój również. :)
do mnie również przyszedł dyplomik, ślicznie dziękuję, naprawdę piękny
mój zawisł na tablicy korkowej. :D a kiedyś zawieszę go w swoim saloniku na głownym planie, jako mój pierwszy dyplomik. :)
a czcionkę mam taką, jak Asia. :P ciekawe, dlaczego mamy różne. :D
przy[pominam że konkrus było ogłosznony na bardzo dużej iloeści for więc skoro u nas brało udział tyle osób to przemnóżcie sobie przez ilośc for i toche wyjdzie...
może podzielili ludzi na grupy każdemu dali partie do wpisania nazwiska kazdy dostał "podkładke" i tylko nazwiska mieli wpisac, jedni trafili do grafika który lubi taka czcione a inni do innego
tak myśle
czcion ka nieważna ważne ze w ogle dotrzymali slowo a nie jak ci z sun flowera za letnie impresje czy co tam było... do tej pory nikt nie dostał dyplomu za udział
swoją drogą mnie jeszce ten z walentynek nie doszedł na moje zadupie
mhm. dlatego wielkie podziękowania dla pani Basi, w dodatku dyplomik przyszedł w folijce zabezpieczony, więc już w ogole malina:D
być może. :D ale tak, jak mówisz woszczur, najważniejsze, że są. :D i to jeszcze jakie ładne. :) na pewno za niedługo przyjdzie. :)