a ja mam 244 nieprzeczytane :P
Printable View
a ja mam 244 nieprzeczytane :P
oooo to jeszcze lepiej:P jaki z tego morał?? Nie odchodzic od kompa na długo :skacze:
kto da więcej :o
No wlasnie ja w pierszej chwili nie wiedzialam o co chodzi :)200 nie przeczytanych!!Ale juzzalapalam,hihi.Dobra robota Kamis!!
czyli nie było mnie aż tak długo jak by się mogło mi wydawac hehe macie więcej do czytania hehe
No ja przed 12.00 sie wylogowalam to troche sie nazbieralo,hihi
ja przepraszać za drobne utrudnienia :D ale jutro już powinno być lepiej :)
zdaje się że był błąd w panelu użytkownika nie pokazywało się od kogo otrzymane były podziękowania teraz powinno być OK
Hmmm.... ja chyba za rzadko tu przebywam bo mam zawsze około 200 do przeczytania :lol: :)
Dobre to super to zrobiles Kamis
Kamisku dałoby radę dorzucić taką emotkę co jest na gg jak się zrobi taką buźkę :/ ? Hihi, ja jej nadużywam i tak mi jej brakuje tu :P :)
dało by dopisuje do listy życzeń :P
:/:
proszę ikonka jest
zrobiłem troche szersze pole do wpisywania treści
wczoraj miałam 420 nieprzeczytanych :wstydek:
boze szpila to co ty tak pomalu czytasz!!!
na najwiecej mialam 101 niprzeczytanych-hi,hi,hi
nalogowiec.....no mowie
ja szybciutko czytam :D zwykle czytam książkę np. pottera (800stron) w 2 dni nie więcej niż 3 :D po protu musiałam się uczyć i jakoś tak na kompa okazji nie miałam wejść.:wstydek::]
jeee nadrobiłam straty :D mama sie ze mnie śmieje że moge zdawać mature z forum :P
a ja tylko 28 nieprzeczytanych zaczęsto tu chba jestem
zdaje Ci sie kochana :* czarus jesteś za rzadko :) powinnaś być na bieżąco cały czas:skacze:
szefostwo nopq561 wszedzie w każdym poscie wewala reklame czegos tam buty itd.
nie wiem jak was ale mnie to wkurza bo forum to nie jakis bazar chyba co????
tak wiem wiem kabel i wredota ze mnie;)