Odp: Lampa UV - Zakup lampy UV
Ja mam rowniez lampe jaka wstawiła katherinne...i jestem zła,ze taką kupiłam...nie dosc,ze ciezko zarówki do niej dostac to jeszcze na dodatek nie utwardza dobrze zeli.
No co Wy mówicie... Ja kupiłam używaną lampę z likwidacji salonu i jeszcze nawet nie zmieniałam żarówek ani nic, żarówki też nie były zmieniane od nowości, bo pytałam sprzedawczynie i super utwardza, jest mega wygodna i nic a nic mi się z nią nie dzieje. Naprawdę dobrze utwardza, bo stosuję IBD french xtreme, który ciężko się utwardza i jest oki.
Ja również jestem niezadowolona z kupna lampy cyfrowej z wyświetlaczem LCD. Nie ma do nich dobrych żarówek. Przeprosiłam moją starą lampę bo jej jestem pewna, żarówki starczają na długo. A do tej cyfrowej jak kupiłam żarówki to starczyły na 1 miesiąc przy 50 klientkach. Byłam wściekła, że się n nią skusiłam:/:
ale zabłyscie mi ćwieka:o a miałam po niedzieli kupowac lampe cyfrowa i co teraz? lampa cyfrowa czy nowe zarówki do starej:blink:
hm, mamy w salonie taką dużą lampkę jak katherinne i mogę same dobre rzeczy o niej powiedzieć, żel utwardza jeszcze szybciej niż normalna lampka. mamy też cyfrową klasyczną i ona też jest super, ale ma jedno 'ale' - ma taka jakby podstawke na paluszki :D i przez to niektorym klientkom kciuk sie nie utwardza od razu z dłonią i trzeba jeszcze raz wkladac
Może te lampy jak mam ja i asia po prostu są innej produkcji niż Wy macie mimo takiego samego wygladu. hmmm nie wiem... I żadnego problemu z nią nie mam i nie miałam.
Hej! Jaką lampę byście poleciły początkującej, do użytku domowego - 9W na jedną żarówkę, czy 36W na 4 żarówki? Nie moge się zdecydować... Gdybym kupiła 9W, to miałabym jeszcze pieniądze na jakieś drobniejsze pierdółki, ale znowy czytałam że 36W lepiej i szybciej utwardza żel... Pomóżcie:)
Witam ;) chciałabyn zacząć uczyc się robić paznokcie metodą żelową. Kupiłam na allegro zestaw dla początkujących z lampą 9W. Jak bardzo różni się czasem utwardzania od 36W ? Czy będzie trzeba kciuk utwardzać osobno ?
Proszę o przedstawienie różnic. Z góry dzięki bardzo ! :):):)
a ja dałam wam linka do zarówek do lamp cyfrowych....i róznice w zarówkach...w temacie o zarówkach
kciuk raczej trzeba będzie utwardzać osobno, ponieważ ciężko będzie wygiąć dłoń aby wszystkie palce się zmieściły :D generalnie 36 jest znacznie lepsza, 9 za to jest mobilna:D
Ja bym nigdy nie kupiła 9 w zamiast 36. Bo po pierwsze jest za mała na całą dłoń, po drugie nie wygodna, a po 3 nie utwardza połowy żeli, np. białych.
a mi akurat utwardzila jak robilam wyjazdowo :D