ehe, ta jasne, już to widze :P
Printable View
spokojnie, przeżywanie jak Hitler okupacje
spokjnie, po to Ewelinka organizuje warsztay zebysmy sie nauczyły ani litowały nad sobą bo jedna za młoda a inna za stara za przeproszeniem,
jak ktoś zasłuży na "ochrzan" i wskazówki dot techniki to na pewno je dostanie bez względu na wiek
Pazurku a jak wyglądają te zaciskarki? bo mam jedną,ale źle mi sie na niej pracuje.. jakbyś miała fotke to byłoby super :) albo jakis link
kurcze ...ne mam linku bo ten sklep nie ma swojej strony int....ale moze na stronce alle paznokci beda...:) zaraz lukne...
zajrzałam i nie maja zaciskarek na stronce...:(
hehe gadacie :D ja to dopiero dostane opierdziel :P ale ćwiczę więc może do czasu warsztacików będzie lepiej :)
wydaję mi się że byłoby super jakby ta pani przyszła z produktami ze sklepu i ja też bym się pisała na kopytko i zaciskarkę proszę tak ładnie a zapomniałam doda wcześniej ja mam tą lampę z wiatraczkiem
no własnie ja mam lampe cyfrówke, na dwie łapki wiec jest troche spora....a bede jechac trzema autobusami.... mysle ze nie bedzie potrzeba bym ją zabierala...ale mogę wziąść lampkę oświetleniową i frezarkę :D hmm też jakieś zakupy będę musiała zrobic-kopytka brak, zaciskarki brak...
To pójde jutro z nia porozmawiac..i dam znac co jak wieczorkiem..:) nessa lampki uv nie bierz damy rade bez twojej...:d
ja sie bede aż wstydziła ze swoja lampą przyjsć bo moje klientki tak mi ja czasami posyfiły tym żelem (nie patrzyły jak wkładaja ręce do lapy i jest troche brudna w środku ;( )
:lol:
Szpila..ja mam tak samo całe z zelu w srodku...:)
ja niestety nie mam lampki, bo narazie uczę się akrylków, ale mam nadzieje że damy radę ;)
ja jak cos tyz mam lampke zaciskarkekopytko i te inne bajery :D...nie mam tylko rurek do tunelu ale palcami tez sie da zacisnac:P
hehe my to sobie zawsze poradzimy :D zdolne kobietki z nas przecież :D
pewnie ze tak..z niczego zrobimy cos...inspektor gadzet to sie moze schowac:skacze:
Ja mam rurki do tuneli:)
dziewczyny na warsztatach bedzie mozliwosc zakupu zeli allepaznokci oraz pilnikow,zaciskarek pedzli itp..:)
Bedzie rowniez mozliwosc zakupu bizuteri na srebrnych biglach min.z kamieniami swarovsky ,perłami ..itd Kolczyki,wisiorki, korale,...:)
hehe inspektor gadżet do domu, bo teraz my wkraczamy :D :D
Pazurku to super.....trzeba walizke kasy na warsztaty brac zanmiast sprzetu:P
Pazurku a będzie miala lampy uv na sprzedaz? bo dzis widziałam za niecałe 100 zł na allegro ;) to bym wzięła od razu ;)
lampy tez sa..ale musze sie dowiedziec po ile..:)
woszczurku dziekuje za identyfikatory..:D doszły...:*
ok to czekam ;)
dzoanko oni lampki maja po 120 zł te zwykłe białe..wydaje mi se to dosc duzo..bo za 150 sa juz cyfrówk..:)
Dzoana dokladnie za ta cene masz cyfrowke a zwykla na allegro kupisz juz za 49,99 :D....na 4 zarowki:D
pazurku?? wysłąłam ci te identyfikatory, dostałaś już??