ale Pati chyba tylko pazurki trzaska więc chyba SPA to niezbyt :)
Printable View
ale Pati chyba tylko pazurki trzaska więc chyba SPA to niezbyt :)
No własnei te spa to nie za bardzo .troszke poczytałam po necie i wpadł mi jeszcze fajna nazawa "vanilla sky" ale nie wiem sama,bo to chyab nazwy na prawde na cukiernie kawiarnie;/.Cięzko jest cos znaleźć ;/.Już sama nie wiem mam metlik w glowie;/ a czasu coraz mniej
Blejsia, możesz tak nazwac, ale nazwa musi miec spojnosc np z wnetrzem. Wiec jesli zdecydujesz sie na takie cos, to np na jednej scianie warto byloby powiesic cos, co by nawiazywalo do nazwy.
obrazek ;)
http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/prz...ki/wanilia.jpg
nazwa moim zdaniem powinna nawiazywac i kojarzyc sie z czyms ;)
w gazetce albo AP albo w Paznokciach byl artykul o nazwach i jak go przeczytalam to od razu kilka wymyslilam dla siebie :D
Kurcze a pamietasz nr??:) no obrazek boski:D
Ja po ostatnim artykule ( Akademia Paznokcia albo Paznokcie :P)
przekonałam się że nazwa powinna być polska:).
I tak właśnie moj salon mobilny zaistniał pod nazwą Mona ... bądź piękna :D
Mona bo mam na imię Monika :P
Wysłane z mojego GT-I9300
Pysialali wlasnie o to mi chodzi, o te sama gazetke :)
Kochane ale co to za nr??teraz ten grudniowy czy jak??Kurcze ja mam taki metlik:( jeszcze nic mi tak nie wpadło w ucho zeby powiedziec to jest to!
Akademia Paznokcia nr42
Od razu przepraszam, jeśli temat jest w nieodpowiednim miejscu.
Chciałabym prosić forumowe koleżanki po fachu o radę.
Otóż postanowiłam osiedlić się w lokalu, mam już wstępnie wszystko ogarnięte. Lokal będzie nieduży (32 m) w dobrym miejscu (centrum miasta, ciąg pieszych, duże witryny).
Ogólnie gabinetów kosmetycznych jest pod dostatkiem, dlatego też nie chciałabym stać się kolejnym z nich,
planuje zrobić gabinet którego spechalizacja będzie właśnie przedłużanie rzęs (1:1 3d norki) a inne usługi będą conajwyzej dodatkami i działalnością uzupełniającą.
Brakuje ważnej rzeczy.
pomysłu na nazwę.
chcę żeby była prosta, wpadająca w ucho, i żeby kojarzyła się z przedłużaniem, z oczami
Koleżanki bardzo prosiłabym o burzę mózgów, napewno coś fajnego podpowiecie bo ja po kilku nocach myślenia mam totalna pustkę w głowie.
pomocy:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
no to proszę: Lash ekspert, Lash butik, Rzęsoteka :D
Nowe spojrzenie
Pawie oczko:D
Rzęsoteka jest fajne :D!
rzęsoteka - jestem za
:D
Rzęsoteka super :skacze:
Rzęsoteka mega mi przypadło do gustu ! :skacze:
Rzęsoteka super :D jak nie skorzystasz to może ja pożyczę, bo też nie wiem jak się nazwać :)
O kurde ciężka sprawa z nazwą jak zawsze. Ja nic konkretnego nie wymyśliłam.
Magiczne spojrzenie, Magnetyczne spojrzenie, albo jak to powiedziała Dżoana Krupa tak z jajem "Hipnotajzing Eye's "oczywiście można to napisać poprawnie :D
Rzęsoteka extra! ;D
Aniuta "Hipnotajzing Eye's" ;D Dobre, dobre...
http://forum.wzorki.info/wlasny-gabi...pu-salonu.html tutaj poczytaj :)
Kochane potrzebuje pomocy.... Jeśli wszystko dobrze pójdzie z sanepidem chce rozpocząć działalność. Zajmować się będę naradzie przedłużaniem rzęs i nie długo makijażem z dojazdem do klienta. Szukam jakieś subtelnej nazwy. I mam zaćmienie umysłowe;)
Przejrzałam cały temat i spodobało mi się "Lilu"- kącik urody,"Nemezis" albo "Magia" ..........
Chłopak przezywa mnie "Rzęska" twierdzi, że to idealna nazwa, ale jakoś mi nie podchodzi...
Też szukam nazwy dla Saloniku gdzie będę przedłużała rzęsy ;(
Co się kojarzy z rzęsami ?
nazwa anglojęzyczna mnie interesuje.
Myślałam o wachlarzu, ale Fan to też wentylator, Range to raczej wachlarz usług ...;(
Egipski i hinduski styl już w miasteczku jest, więc Afrodyty odpadają
Od inicjałów dzieci AN... "AN Lashes" :/: nie przypuszczałam, że to tak ciężka sprawa z tą nazwą. :blink:
Motyl po irlandzku to "féileacán" .... ale nazwa istnieje, podobnie jak Butterfly.. (nie zarejestrują mi )
Z czym Wam się kojarzą rzęsy ???
A rzęsoteka mi się bardzo podoba! Super nazwa dla saloniku w Polsce !!! Bardzo oryginalna :skacze:
NOOOO rzesoteka super naprawdę
Jestem za, jestem za RZĘSTOTEKĄ :skacze:
a mnie troche rzesoteka (wideoteka doroslego czlowieka) kłuje ale ja jestem zwolenniczka nazw obcojezycznych... :) chociaz pawie oko z polskich nazw jest fajne juz widze mozliwosci designu loga :)
ja zmienilam nazwę z łaczacej Marizzy na Zizou (Zyza czyli ja siama)
i specjalnie nadalam jej wydziwięk francuski po czym sprawdzilam nazwe i uwaga! jestem zinedine zidane hahahaha :)
a wogole ja mialam ubaw z nazwa, moj brat zaproponowal zeby nazwać sie kocipaszon ;) (on tak ma jak nie moze znalezc slowa wymysla sobie swoje np. nadal nie wiem co to jest poczlapaka od bulgulatora...)
to wersja francuska miała by byc cocci passion ;):leze:
poleglismy i zostalo Zizou :)