ja niestety ściągi napisać nie mogę :( skończyły się dobre czasy ;P
wszystko musze wkuć :(
Printable View
ja niestety ściągi napisać nie mogę :( skończyły się dobre czasy ;P
wszystko musze wkuć :(
a ja idem się kąpać , prawie cały dzień siedziałam przed kompem... dobrze że chociaż miałam tipsy to mi oczka odpoczęły od monitora hehe
haha nie nie :D zawsze pisze sciage z zeszytu :D
albo mam jeszcze lepszy pomysł :D jutro ze sprawdzianu dostane kapsko i poprawie za tydzien :]
a za tydzień będzie ci się chciało uczyć ? :P
hmmm.... :skacze: tak :P nie bede miala wyjscia w sumie to nie jest takie trudne no ale za późno już na nauke :P
nigdy nie jest za późno ;P mi się właśnie najlepiej uczy w nocy ;D cisza i spokój, wszyscy śpią
ja jak sie ucze to po ciuchutku musi muzyczka grać :D bo jak jest całkowita cisza to tak nudno :P
a teraz juz mi sie nie chce ide zaraz spac i glowa mnie coś boli :/
Też się uczę z muzyką ::) albo po dworze spaceruje
mnie też coś boli głowa.. za długo spałam w dzień ;P pewnie dlatego
Ludeczkowie!!!!!! Wygońcie mnie do kuchni, bo tak siedzę tutaj i siedzę, i jak tak dalej pójdzie to obiadu nie będzie.
Nie przejmuj sie ja tez nie moge sie zebrac zeby wejsc do kuchni:)Jeszcze corce mialam pazury robic,hihi
A ja myślałam, że mnie zmobilizujecie.;(
SIO :P
żartowałem :D
ja nareszcie się obciąłem i wyglądam jak człowiek ;)
Tak jest Szefie, już znikam :good:
Ale pokarz jeszcze nową fryzurkę ;)
hehe identyczna jak mam w profilu :D ja nie szaleje tak z włoskami jak wy ;)
HEJ KOCHANE....
a ja wlasnie zaczynam swoje pazurki robic,najpierw,manicure spa,parafinka i nowe pazurki oczywiscie akrylowe..
witajcie
ja obiadek ....chiken robie hihi
A ja gotuję i znowu jestem na forum. Dzisiaj sznycle cielęce, surówka z kapusty i ziemniaczki, a na podwieczorek sernik z polewą tofi i orzechami włoskimi.
a ja już po obiadku mniam mniam :) no i teraz siedzem na fomum <tak dla odmiany hehe >
a ja tez jeszcze przy garach,bo wczesniej oczywiscie kawka i forum:)
w koncu mam neta to na chwile siadlam
mala spi
musze poodkuzac ale czekam az sie obudzi
potem ide na mamografie i potem na urodziny na 5 min hihih
Daj znać jak badanie poszło, bo jestem ciekawa czy wszystko dobrze. Mój kuzyn nic się więcej nie odezwał, więc chyba nie pytał.
A ja zrobiłam pranko, a za chwilę się szykuję na zebranie odnośnie nowego szkolenia. A wieczorem mam teściów na kolacji, bo wracają wreszcie z sanatorium i mój mężuś będzie miał więcej czasu dla mnie.
kończę właśnie kawkę i ide się malować bo wychodzę do lekarza i może na miasto jakieś butki sobie kupić :D
A mi mała usnęła więc biorę się za obiad bo jak się obudzi to na pewno będzie chciała iść na spacerek.u nas jest piękna pogoda więc trzeba korzystać.a po obiadku na działeczkę:)
a ja robię przelewy ;) i lukam Tu do Was ;P
a ja znowu nic nie robię :P ale później na rehabilitacje, a mi się chce tak że masakra ...