Ja odpuszczam...
Jak w końcu nauczę się budować paznokcie na formie to wtedy się zdecyduje,bo puki co to porażka:(
Printable View
Ja odpuszczam...
Jak w końcu nauczę się budować paznokcie na formie to wtedy się zdecyduje,bo puki co to porażka:(
ale chyba nie ma w regululaminie ze nie moga byc kreskowkowe postacie?:)
technika i zdobnictwo dowolne-mamy wolną rękę :D:D więc szalejcie dziewczyny :P
Wcale to nie jest taki prosty jak dla mnie temat.........
Myślałam, myślałam i wymyśliłam :skacze: Tylko problem teraz w tym że jak próbuję przelać to na paznokcie to wychodzi mi jedno wielkie G** ;( ;( Chyba jestem jeszcze za cienka na konkurs :( Ale próbuję dalej do końca jeszcze trochę czasu :P
wpiszcie w google "pokemony" i zobaczcie ile fajnych obrazkow wyskoczy :)
mozecie tez namalowac japonskie ogrody - sa piekne :) kraj kwitnacej wisni :D
jakies gejsze itd.
10 palcow w zupelnosci starczy :)
a chiny ? hmmm nie wiem :P
moze tanczace smoki :D
ten chiński mur to niezły pomysł ;)
ja już prace zrobiłam, zdjęcia też mam :D teraz tylko wybrać te najlepsze i wysłać :)
a ja powiem tylko tyle sraty taty :P ty i nieudana praca???? ja cie proszę Agnieszko wroc do pionu :D pamietam ze na egzaminach najglosniej krzyczaly ze nic nie potrafia te skubane ktore otrzymywaly najwyzsze noty :P takze nie wierze w twoja niemoc a wierze w twoj potencjał babo jedna!! :aty:
zyza..nie tym razem...bo o ile paznokcie pewnie jakos tam zbudowalam....to to co na nich jest nie jest dobre, wiem ze stac mnie na duuzo wiecej..no ale teraz juz sobie odpuszczam, jak pisalam co bedzie to bedzie:P
ps. dzieki, twa wiara we mnie mnie powala:D
trochę bez sensu z tą aktywnoscią. Nie kazdy ma czas żeby siedziec 24 przed kompem i pisac posty, a nie jesdna osoba na pewno wygralaby taki konkurs,jednak nie mogla wziąć udzialu przez małą aktywosc... ja z reszta tez :/:
no i właśnie o to chodzi, że nie jedna osoba weszłaby na forum... wygrała konkurs i sie zmyła nie pozostawiając po sobie śladu...konkursy organizowane są dla osób systematycznie udzielających się na forum
też popieram :) a te 7 % nie tak trudno osiągnąć....wystarczy dziennie poświęcić 10-20 minut :) a zresztą pisanie tu to sama przyjemność- w końcu po to jest to forum żeby pisać a nie tylko brać udział w konkursach :) konkursiki to taka wisienka na torcie - świetny dodatek ale się nią nie najesz ;)
Popieram Cie Agus bo myslę podobnie:kwiatek:.Od rana do wieczora zapierdzulam w salonie wchodze na forum aby polukać co nowego,napiszę 2-3 posty bo nie mam ochoty udzielać się w każdym temacie poza pazurkami ponieważ mniej mnie intersują...Zgadzam się z opinią,że pewnie znalazły by sie osoby które wyslą prace i się zmyją:/:,ale moi zdaniem mozna by to było inaczej rozwiązać np.to chce wiząć udział w konkursie musi być zarejestrowany od 3m-c lub cos podobnego.. Nio ale już tak się stało,że jest takie kryterium i już.. kto się dostosuję to się dostosuję
Moja aktywność jest uboga :(
Ratunku kobitki ;(
właśnie przeczytałam ogólny regulamin i się załamałam!!
Czy wysyłając zdjęcia trzeba było je nazwać i podać adres? W regulaminie tego konkursu tego nie ma! No i nie napisałam ani zdjęć nie nazwałam ;( a tak się napociłam wczoraj nad tymi paznokciami!! Nawet pierwszy raz na formach robiłam i pół dnia mi zeszło!!!
Proszę powiedzcie że nie trzeba było tego robić!!!;(
spokojnie myśle że kamis ci daruje, ale tylko ten jeden raz ;) a jak ci nie podaruje to możesz wysłac drugiego maila ;) nie martw sie :*
to jest w głównym elu, wtedy kamis ma znacznie mniej roboty w wystawianiem prac i szybciej mogłby to zrobić ;)
Dzięki dziewczyny :*
Od razu mi lepiej :) To mam na razie zostawić to tak jak jest czy wysłać jeszcze jedną wiadomość. W sumie nick z forum, imię i nazwisko podałam.
to ja też nie podałam tytułu może poczekajmy co Kamis nam napisze :)
co do tych 7% to ja sie zgadzam ze to dobra zasada jednak mnie samej sprawia wiele trudności i zachodu ponieważ mimo ze co dziennie siedzę na forum i przegladam intensywnie, to nie lubie pisac postów tak tylko zeby nabijac aktywność:/ na zasadzie ładny frenczyk/ brzydki kolor czy cokolwiek.
Wolę się odzywać gdy naprawdę mam cos do powiedzenia....a teraz na siłę muszę cos wymyślac bo udział w konkursie biorę to i aktywości pilnować muszę...
nie mam nic do dodania zgadzam się z agą oraz asią
temat aktywności był wałkowany wiele razy, dla mnie konkursy są poniekąd nagrodą dla osób które dają wkład na forum nie zawsze chodzi o posty ale to akurat jest w miarę łatwo zweryfikować, być może w przyszłości zmienimy jeszcze te zasady ale na chwile obecną jest jak jest trzeba się dostosować :]
przypominam że wszelkie wasze propozycje są zawsze brane pod uwagę, są tematy do tego jest pw nic tylko pisać i się nie bać my nie gryziemy :P :cisza: tylko walimy młotkiem :skacze:
No to wysłałam te moje wypociny :D