nooo po prostu boooskie są!!!!
Printable View
nooo po prostu boooskie są!!!!
Przepiekne robicie te edzie... Ja jeszce nie probowalam... Nie am czasu teraz na pazurki neistety:(
A to moje dzisiejsze:) jeszcze świeżutkie...hihihii...wrzucam fotki.
w odcieniach błekitu:) na serdecznym i na kciuku kwiatuszki akrylowe w akwarium i farbki akrylowe. z reszta wszystko widoczne na zdjęciu:P
Piekne Edge , moje następne też beda Edge ;P
Ja nie radze sobie ze sklejeniem formy, a jak już ją skleje to na ament a potem jak ją już rozklejma to jest pomięta jak krowie z dupy:( mam nadzieje ze ania mnie pieknie nauczy w niedzielę... Uj!! Nie mogę sie juz doczekać:p
owca zarabiste te twoje edg...:]
Boskie i te kolory...:love:
owieczko naprawde śliczne:):wow:
ojjj naprawwde swietne te edge :D kurcze musze zakupic sobie akrylik przezroczysty i zabieram sie za cwicznia bo naprawde mi sie podobaja!!!!moze mi sie uda cos wystrugac hihi...zobaczymy
A tak nawiazujac to ja tez musze sie wybrac na jakies szkolenie...moze macie dziewczynki kogos z Lodzi??:)
ja pierdziele boooskie te edzie Owca!!
Śliczne owca. Badzo mi się spodobał ten kształt!
Owca są piękne :love::love:ślicznie wyszedł kształt i ładne zdobienie dobrałaś :good:
No to macie tutaj Moje male co nie co...kurna na raty je robilam i jak nigdy nie mialam po prostu sily zamiast odpoczywac w wakacje to ja harowka...no ale w poniedzialek jade do Holandii na tydzien,odpoczac
Załącznik 6483
Załącznik 6484
extra:) uwielbiam taki kolorowy krystaliczny akrylik:) ja do barwienia uzywam kropelek charbonne:) moje nastepne bedą czarne:) ale też takie szklane troszke:)
pozdrawiam:*
A Ja uzywam farbek witrazowych ten sam efekt..i zadnych skutkow ubocznych...rowniez Mi sie podobaja..
cudowne te wasze edge a robicie wszystkie akrylem albo takze zelem??
Ja przewaznie akrylrm z zelem tak juz poszalec nie mozna ale rowniez nie ma przeciwskazan...
pazurki owieczki i annamon są przepiekne
elinka :kwiatek:
annamon79 farbki witrazowe...extra musze sprawdzić:) mieszasz z liquidem jak kropelki??
właśnie zrobiłam pierwszego pazurka edge, póki co sobie:) jutro wrzucę wyraźniejsze fotki, bo teraz nie ma mi kto zrobić i mało kota nie dostałam żeby wyszło coś wyraźnego. są prostsze niż na fotkach, tylko nie umiem sobie ładnie zdjęcia zrobić..:) proszę o konstruktywną krytykę:)
następne robocze zdjęcia. nad środkowym nie ma się co rozwodzić bo zdobienie do d**, chwilowa utrata wzroku:)
no cacy :skacze: a ten niebieski mmmm
też przypadł mi do gustu najbardziej ten niebieski:)
dorzucam jeszcze róż, ciężko było bo tego pazurka mam krogulczego i krzywego:) jutro postaram się wymienić fotki na wyraźne