DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE:D ...Asiu jak z kasa..na miejscu czy na konto?? bo ja z swistaczkiem na 100%
Printable View
DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE:D ...Asiu jak z kasa..na miejscu czy na konto?? bo ja z swistaczkiem na 100%
na miejscu. się doczekać nie mogęęęę:D
Asiu czy można jeszcze zapisać się na warsztaty?
dokładnie :*:*:*
20zł przygotowujemy ze sobą na sobotę (w sob rano zrobę zbiórkę)
sala jest potwierdzona. dziś wieczór/jutro przygotuję plan dojazdu, dla osób spoza warszawy: spotykamy się na dworcu i jedziemy grupą, chyba że ktoś woli indywidualnie to nie ma problemu.
prosze wszystkie osoby o przesłanie mi pw z emailami, alo na asia@wzorki.info , jak ktoś chce być totalnie na bieżąco to tu jest moje paznokciowe gg-przy pierwszym napisaniu prosze sie przedstawic ;)
---------- Dodano o godzinie 21:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:34 ----------
ksenia dopisuje cie i jest nas 22, sparowane jesteśmy ;)
---------- Dodano o godzinie 21:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:35 ----------
a i jeszcze zerknijcie, czy na 100% każdy ma gdzie spać, lista jest na górze
czyli rozumiem że można się zapisać?
już jesteś zapisana :D
a kto z kim w parze?:blink:
właśnie widzę :) już się nie mogę doczekać
kto z kim?:D:D może zrobimy mix:D co paznokieć przesiadka?:D:D:D hehehe:D:D:D
super pomysł :)
---------- Dodano o godzinie 21:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:47 ----------
Aha Emila dziękuje za stronę, jestem umówiona już z Jolą na kurs :)
No i wszystko jasne :D Aż się doczekać nie mogę :D
wstępnie z zachodniego, chociaż Pani Wiola z Trendy mówi że równie łątwo dojechać z centralnego.
szukam sponsora na niedzielny obiad, jakby któreś miała jakieś namiary to dajcie znac ;)
:D:D ale nas bedzie:DJUZ SIE DOCZEKAC NIE MOGE:skacze:
Chyba lepiej mix co :] ???
Kochane babeczki, z dworca Warszawa Zachodnia macie autobus linii 184 a z Centralnej 507. Wysiadka na przystanku NOWE BEMOWO, przy pętli autobusowej. Zaczarowane miejsce, w którym znajduje się nasz ośrodek mieści się za brunatnym budynkiem z napisem ATENA. Ulica Gustawa Morcinka 5, pawilon nr 23.
A ja już rozmyślam aby przyjąć Was najmilej, jak potrafimy i przy okazji zaskoczyć niespodziankami ;-) Oj, będzie się działo...
ach normalnie nie mogę się doczekać... :D
Też nie moge sie doczekać :) a z PKS łatwo będzie dojechać?byleby tylko wysiąść na dobrym przystanku:) tylko troche sie obawiam, bo jednak warszawa to nie lublin:D
aga, Jeśli PKS jedzie na zachodni to w sam raz, bo to masz obok, a jak na innych to nie mam pojęcia, ja tylko częsty gość na Zachodnim :D
aga jest nas 20 sztuk:skacze: damy radę:D
Aga a gdzie możesz wysiąść z PKS-u? Czy na przystanku Warszawa Zachodnia? - tu autobus 184. A może Marymont? Tu autobus 112 w kierunku Bemowa.
ja wrazie co mogę się z kimś spotkać na centralnym :)
ja jutro popatrze jak z pociagiem i busem.....aga popytaj na jaki dworzec dojeżdza bus wtedy jakos sie zorganizujemy:D