To weźcie mnie tam na liście już wpiszcie na 100% będę. Kaskę wpłacę jutro.
Popieram, że zagadają:skacze: , ale przynajmniej jest wesoło
Printable View
To weźcie mnie tam na liście już wpiszcie na 100% będę. Kaskę wpłacę jutro.
Popieram, że zagadają:skacze: , ale przynajmniej jest wesoło
Izus...oczywiscie ja nie narzucam dziewczyna ze musza pracowac na sharto i koniec..ja proponuje tylko mozliwosc potestowania produktow..a czy bedziecie chcialy to juz wasza wola...kazdy ma swoj gust,kazdy lubi inne produkty i to jest jego indywidualna sprawa...jezeli ktoras woli pracowac na swoich prosze bardzo:) dala ta informacje aby dziewczyny ktore chcca testowac nie musialy"tachać" swoich produktow...:)
Kto chce to bierze swoje sprawdzone produkty, a kto nie chce korzysta z Sharto:) Kochane szczegóły co do tego, czy przyjerzdżacie z jedną ręką gotową, czy nie, ustalimy potem. Pod koniec tygodnia już powinno być wszystko do końca ustalone:*
ja jeszcze potwierdze swoja obecnosc ... ale jak bede to wezme swoje produkty
Ja wezme lampe oświtleniową i uv jade autem więc dla mnie żaden problem:)
Mam już wstępny projekt dyplomu:love: cudo a nie dyplom!! Spodoba się Wam:* Już doszła kaska od Ladyss:D
no wiec tak:
po pierwsze primo :haha:
jestem za tym by robic jedna na drugiej gdyz to nie sztuka podlozyc forme pod swoj paznokiec bo przeciez kazdy swoje zna :] sztuka jest nauczyc sie podkladac forme pod pazurki innej osoby, ktora byc moze ma pazurki takie jak nasza jakas potencjalna klientka :D
po drugie..yyyy tyz primo? :leze:
uwazam, ze powinnysmy przyjechać bez pazurkow :] why?? gdyz poniewaz iz warsztaty z gory zakladaja ze doskonalimy technike przedluzania/stylizacji ^_^ tym bardziej jesli ktoras dopiero sie uczy i chce wyniesc z warsztatow jak najwiecej - nie tylko ladne zdobienia ale i poprawna budowe :) bo ladne zdobienie nie zbyt ladnie wyglada na pazurku bez budowy :placz:
po trzecie juz nie primo :P
jestem za by pokazy odbywaly sie jednoczesnie :ok:albo po 2 na raz albo po kolei a dopiero potem cwiczenia(choc tu obawiam sie ze moze potem byc problem z zapamiętaniem wszystkiego na raz)^_^
po czwarte ;)
blagam Farb by poszla do tego loklu z kumpela i przymierzyly sie do stolika w sensie zeby Farb zobaczyla czy sie nie bedziemy przeciagac po stolach ;] bo jesli tak to ja moge wziac swoj stolik, Woszczur tez :D
po piate :skacze:
ja preferuje prace na swoich produktach choc nie omieszkam sprobowac Sharto:cwaniak2:
po szoste :love:
zapomnialam :haha::haha::haha:
to takie moje male zdanie odnosnie propozycji :]
o tak kamcia zgadzam sie zeby stoliki byl;y ciut wezsze niz ostatnio gdzie na wyciegnietych lapkach nie dostawalo sie do siebie:P a zreszta w sumie tyz sie zgadzam:haha:
E tam,damy rade. Jak te stoły będą takie szerokie to ja usiądę po turecku na środku w prawo wyciągne jedną łapkę w lewo drugą i niech kobity działają:leze: no chyba ze się stolik zarwie to będzie musiał zadziałać pan konserwator:haha:
nnisiaa :haha::*
no i standardowo bym chciala sie spytac co mam pokazac bo pomyslow mam mase i nie wiem co wybrac :haha:
na pewno pokaze zdobienia 3D pasujace do tematu - rybke, osmiornice :D
chce pokazac tez oczko 3D z tasmy perlmutowej :D
cos ktos chce jeszcze?? :]
i kraba ja chcę Kamilko:skacze:^_^:D
Madzia ty lepiej sprawdź gte stoliki... bo ja gotowa jestem swój wziąc... okaże sie że najlepiej bedzie wyciąć cały mój kat pazurowy łącznie z podłogą i scianami i na przyczsepe wciepac :haha:
sprawdzę po południu, bo jak byłam to jeszcze zamknięte:(
Dziewczyny a ja mam takie pytanie... Mam chętne na warsztaty dwie koleżanki ale... czy nie przeszkadzałaby Wam obecność dziewczyn spoza forum które na dodatek są troszkę zielone?:/: Bo obiecałam im że się zapytam czy nie byłby to kłopot. Tylko proszę szczerze co o tym myślicie:)
Ladyss u Pazurka tez byly osoby spoza forum i nikomu to nie przeszkadzalo.....mnie bynajmniej nie....tylko ja mam takie pytanko czy one nie beda sie zle czuly wiedzac ze my sie znamy przynajmiej wirtualnie a one nas nie...:P
mnie tez nie przeszkadza :) zawsze to lepiej bo Farbi kasy wtedy wystarczy :)
Ja tam będę więc tak źle nie będą się czuły:P a zresztą jak jest fajna ekipa to nie ma czego się bać... Tylko mi kochane chodzi o Was, czy nie będzie się wnerwiały jak no o błahostki będą się pytały.
Ooo Kamcia właśnie... One są również z Cz-wy więc jakbyś miała jeszcze miejsce w aucie to wyszłoby taniej za paliwo.
Ladyss- nie ma problemu:*
Bardzo się cieszę:) jesteście kochane:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Jutro dam znać na pewno co z tymi dwoma czortami.
To będzie wspaniały dzień... I jeszcze ta IKEA:cwaniak2:
hehe no ja tez juz odliczam dni:D:D:D:
Farb wpłaciłam kasę jak dojdzie to daj znać:)
jesoosicku, ja jutro musze wpłacic zeby madzia na lodzie z kasa nie została,
albo na ostatni dzwon zygmunta
Kaska od Kseni też już dotarła:)
Świstaczek, Pogodka, Dudejla- poproszę o imię i nazwisko na pw
cieszę się bardzo :)