już my pamiętamy :D No już się doczekac tych fot nie mogę, już widze te cuda :)
Printable View
już my pamiętamy :D No już się doczekac tych fot nie mogę, już widze te cuda :)
No ja też, prace pewnie będą przepiękne
zwłaszcza twoja Ewelina!!
Dzięki królowa:przytul: ale na naszym forum jest pełno zdolnych stylistek i myślę, że wszystkie prace będą rewelacyjne:ok:
Co wchodzę na forum, to robię to z tak wielkim napięciem bo mam nadzieję że będą już prace a tu cisza :P
mam podobnie :D
czekam i czekam, zaglądam co chwila a tu.... nie ma -_- i pewnie znów za 10 minut będę sprawdzała:D
Ja coś słyszałam o 27, więc cierpliwości :)
Gdzie tam 27 :wow:
znowu bedzie mi się Kamis po nocach snił że dyplomy wypisuje:P
Bo sie przyzwyczaję do tych snów i co:(
Ale chwileczke, przeciesz w regulaminie pisze wyraźnie ze w ciagu 7 dni prace zostana wystawione, czyli najpóźniej do wtorku(24.08) powinny być
No to tak jak jest napisane :D mnie się mogło pomylić :P
Ja się staram bez zbędnej ekscytacji :P jak będą to będą :)
Ja myślałam, że uda mi się bez ekscytacji ale gdzie tam... Nie potrafię :D
No, pomerdało mi się, sorry :D zignorować proszę :P
jejku a ja myślałam,że sięzlitują nad nami i wystawią już prace :P
Temat był mega trudny ale i ciekawy, jestem strasznie ciekawa waszych prac, ja z interpretacją miałam ogromne problemy ...
Oj tak temat był trudny.:/:
Fakt, ja w sumie pomysł miałam od początku, ale nie mogłam go wykonać, więc ostatecznie wyszło inaczej i sama nie wiem, ale każdy inaczej może zrozumieć temat, więc pracę pewnie będą przeróżne :)
no mój pomysł też nie wypalił i wyszło takie nico... No ale myślę, że temat uchwyciłam w jakiś sposób:)
a ja bylam na wyjezdzie i nie zdazylam wyslac pracy:(
temat jak temat, chodzilo o paznokcie letnie zwiewne i wakacyjne ;) wiadomo ze na lato na wyjazd nie beda pasowaly czarno granatowe szpice :P dobra stylistka wybrnie z kazdego tematu :D na pewno prace beda baardzo ciekawe :)))
No dziewczyny nic tylko dziękować Kamisowi za niedzielną niespodziankę :P
Ja już lecę oglądać :D
juz zaglosowalam :)
naatajla szybko wybrałaś :o
musimy trochę przyspieszyć bo już następne konkursy czekają w kolejce :cwaniak2: szczegóły wkrótce :ok:
ja także już oddałam swój głos :)
Ja również zagłosowałam :)