a czyja jest majowa praca? Ja dzis dopiero przeczytalam o tym konkursie :P ale gdybym miala glosowac, to wlasnie na te prace ;)
Printable View
a czyja jest majowa praca? Ja dzis dopiero przeczytalam o tym konkursie :P ale gdybym miala glosowac, to wlasnie na te prace ;)
Candy Twoja praca boska bardzo dziwne, że nie przeszła była najładniejsza ze wszystkich :love: moim skromnym zdaniem-sorki jeżeli kogoś uraziłam:kwiatek:
wszystkie pazurki extra!
Candynails twoja praca cudowna i motylki dla mnie numer 1 zwyciężczyni równiez gratuluję :kwiatek:
dziekuje dziewczyny:) wprawdzie nie została doceniona, ale to miłe, że Wam się podoba:love::love::love:
Wczoraj kurier dostarczył do naszej siedziby kilka niemałych paczek pachnących jeszcze farbą drukarską. Dokładnie przeliczyliśmy, czy każdy rok ma 366 dni i spieszymy z dobrą informacją! :)
Jako zwieńczenie całorocznego konkursu i głosowania, właśnie pojawił się Wielki Kalendarz Fotopaznokcie zawierający 12 zwycięskich prac konkursowych!
13-stronicowy kalendarz o rozmiarze 34x48 cm jest dostępny (w limitowanym nakładzie) w cenie 29 zł, pod adresem:
LNC - Wielki Kalendarz Konkursowy 2012
Serdecznie zapraszamy do zamawiania! :)
LNC
http://data.ladys-nails.eu/newsletter/kalendarz-550.jpg
juz zakupiony:skacze:
a osoby które wygrały na dany miesiąc dostaną kalendarz ?
Oczywiście otrzymają egzemplarz kalendarza - proszę sprawdzić maila :)
Z pozdrowieniami
LNC
Dziękuję :*:* i cieszę się strasznie :*