Kamila ja też biorę UV, a farbstift oświetleniową :)
Printable View
Kamila ja też biorę UV, a farbstift oświetleniową :)
Ja biorę Uv mam nowe świezo przywiezione żaróweczki :P
Dziewczyny to juz po jutrze? ale ten czas szybko leci.
nooo:jupi: będzie swietnie:soczek:
niestety nie mamy pełnego auta wiec zrzutka po 5 zł wiecej..no chyba ze sie ktos znajdzie:D
Ja biorę uv :)
to juz jutro a ja mam szpital w domu....i mnie tez cosw zbiera dzisiaj zrobie napad na apteke chyba,..,:D:D:D
nawet nie waz sie chorowac:P Dziewczyny przypominam jutro zbiorka o 7:30 pod pkp sosnowiec!!:P
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::ska cze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacz e::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
nie śpimy..lecimy na Pajęczno kochaniutkie :D :woot:
ja już Was wyglądam zza rogu :D
a ile ja mam przygotowan :D do tego Panie.. hyyy :D zas 2 kg w dol :D czyli jaki z tego morał - czesciej cza sie warsztatowac :D
do jutra mordenki:D
P.S. NIsia :pistol: no Ty juz wiesz co :D
Masakra to już jutro a ja dopiero wieczorkiem mogę się spakować,
A jeszcze muszę na prawej szkielety porobić bo mam tak zajechane pazury;( że aż wstyd ehh
:tuptup: Nie mogę się już jutra doczekać :D
to już jutro sie widzimy huraaaa normalnie spać nie będę hehe juz mnie muli dzisiaj cały dzień ja wyjeżdżam o 6rano mam nadzieje ze sie nie spóźnię i dotrę w 1 kawałku hahaha
loooo mattulu ja tu walcze z choroba a te do mnie strzelaja:D:D:D...
chocbym miala byc z tona chusteczek to nie odpuszcze:D:D
mam nadzieje ze nie zabladzimy.......
o 16 klientka i potem pakowanko:D:D:D
Nissia gorzej bedzie jak nas wszystkie pozarażasz :/ będziemy miały prezent z warsztacików- dlatego trzeba sie bedzie odkazić:P
Ja zaraz się idę pakować :skacze::skacze:
Już się doczekać nie mogę :woot::woot:
Kamila w końcu Cię poznam :woot::woot:
Szerek nie boj sie nie zaraze Cie... etap zarazania juz za mna...poza tym siade z dala i bede podgladac:haha:
Ja tez sie zbieram za pakowanie....:D:D wlasnie robie liste co zabrac:D:D:D
spoko loko laski ja wezmę likierek to sie odkazimy hahaha bo trza opić ten salon hehe
oj trzeba...:P hyh..tylko ja prowadze:( wiec nie moge... ale wezme picolo:P hehe
Pazurku to my po drodze zaopatrzymy sie odpowiednio:leze:oj moze ja M powiem ze moge nie wrocic predko :leze::leze:
Dziewczynki pewnie spac nie będą mogły bo będą myślały o warsztatach !!!!!!:leze: ale wam zazdroszcze!!!! o Polsce C to wszyscy zapominają u nas nic się nie dzieje!!!!!!!!!;(;(przyjedzcie do nas plissssssssssssss:D:*
nisia...haha..pewnie zaopatrzenie na droge i po drodze jak najbardziej..nie bronie wam..ale maca nie miniemy:P tyle ze rano do 11 serwuja sniadania wiec nici z chessów:(
to juz za pare godzinek kochaniutkie ^_^dyplomiki juz na Was czekaja a ja tuptam pod salonem i wygladam Was z utesknieniem :D
Walentynko :*
Opijcie zdrowo salon Kamilki, co by się tapeta nie poodklejała, a dyplomy nie pospadały !! :leze:
Życzę udanych i owocnych warsztatów Kochane :) !!
ja już ubrana, jeszcze tylko się umalować muszę i pędzę po Bożenkę:D
farbi a ty spac nie mozesz..:P hyh//ja jeszcze tez tylko fryz poprawic i gotowa do drogi:D
Super bedzie sie zobaczyc..:D:skacze::skacze::skacze::skacze::skacz e::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Nissia autem razem jedziemy to raczej daleko nie siadzeisz:P
Kamila, uwazaj żebyś tam korzeni nie zapusciła- ale miło ze czekasz na nas z utęsknieniem:)
No to do zobaczenia za parę godzinek, ja juz się zbieram:)
ciekawe jak dziewczyny wróciły?????? po opijaniu salonu :soczek: hihihih ale pwenie fajnie było!!!!!!!