Odp: [09.10.2010 Tychy] Warsztaty TYLKO dla Forumowiczów wzorki.info w Tychach Yasmin
Dziewczyny to ja jako pierwsza !!!!!!!!!
Bardzo Serdecznie dziękuje wam za przybycie, za wspólnie spędzony czas, prace i pogaduchy :)
Mam nadzieje, ze coś wyniosłyście z tych warsztatów dla siebie
Świetnie się czułam w Waszym Towarzystwie :)
Pozdrawiam każda z Was i ślę Buziaki
Wstawię zdjęcia :)
jeśli macie zdjęcia bardzo Was proszę wyślijcie mi na adres kontakt@yasmin.com.pl
Odp: [09.10.2010 Tychy] Warsztaty TYLKO dla Forumowiczów wzorki.info w Tychach Yasmin
Czemu to życie jest takie okrutne!! :( Cholercia :( Był ktoś w zamian za mnie? Pazurek chciała jechać za mnie? I byłaś kochana? Bo nie wiem czy mam się z kimś rozliczać czy nie?
jestem i ja.....warsztaty suuuuuuuuuuuuuper..... atmosferka mega wypas...ale przy takiej ekipie inna byc nie mogla:D...
Asiu dzieki za super pokazy i za pieknego pazurka...
Dzieki Dziewczyny było extra...:)super pazurki super plotki i extra zakupy :]
Dziękuję za super warsztaciki
A Tobie Asiu za to że jesteś super osobą:kwiatek:
Oraz Wam dziewczyny za super atmosferę \:przytul:
Kilka fotosków zadowolonych forumowiczek !
Było cudownie
Asia Yasmin jestes tak mega pozytywna sympatyczna i zdolna osoba!! zauroczyłaś mnie!
Total za prezencik dziękuje strasznie strasznie :kwiatek: Czoko :kwiatek: Asia :kwiatek: Goslava :kwiatek: Nisia :kwiatek: Laseczki wszystkie jesteście super!!
(Kasia gryzie się w język )
kilka fotków :)
Uśmiech na Twarzy dziewczyn chyba mówi sam za siebie:)
Edge PAzurek wykonany przez Asie yasmin, a czerwony frenczyk przeze mnie, z wrażenia i pośpiechu nie zrobiłam zdjęć pazurków lasek a były takie pięknie pokażcie laski !!
fotki super.....dziewczyny prosze o reszte....ja dzis bez aparatu bylam :P
To teraz moja kolej :)
Asiu chciałam Ci strasznie podziękować za tak wspaniałe warsztaty, za wiedzę którą nam przekazywałaś, za tak miłą atmosferę i pyszny obiadek :D Paznokcie wykonywane przez Ciebie są nieziemskie :wow:
Dziewczyny chciałam Wam podziękować za super towarzystwo, za rozmowy, za pomoc, za tłumaczenie mi co robię źle.
Ilonko, dziękuję za ślicznego paznokietka, za rozmowy, za pomoc. Kochana pamiętaj o tym że masz talent i nie daj się :yess: i trzymam kciuki za Ciebie, powodzenia :kwiatek:
Iza, dziękuję za transport :P za podwyższony poziom adrenaliny :P i za super towarzystwo, za pogaduchy i tego pazurka :D I za to że nie dałaś się "Krzysiowi' i że dojechałyśmy na miejsce :D Było super! kochana powodzenia w pracy :kwiatek:
Sylwia - jesteś super pozytywną osobą!! Dziękuję Ci za super rozmowy, za humor i użyczenie paluszka na te moje wypociny :D jak będziesz wybierała się po polycolor to daj znać :D
Dziewczyny jesteście wszystkie super zdolne babki!! Życzę Wam tłumów klientek!! oczywiście zadowolonych :)
Pluszaczku ten Twój piórniczek :love::love::love::love:
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i do zobaczenia na następnych warsztatach (mam nadzieję)
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
i ja chce podziekowac Wam wszystkim bez wyjatku, jestescie ekstra babki:*
To i ja sie przyłaczę do podziekowań:D
Asiu...dziekuje za tego różano-żyrafkowo-frezowego pazurka:P jest boski....
Izuś... dziekuje za kwiatkowego-akrylkowego pazurka:D
Gołlawka...dziekuje za mozliwość pomęczenia twoich pazurków:P
Wogóle dziekuje wam za pogaduchy,duża dawkę dobrego humoru,cenne rady:*
DZIEKUJE ZA WSZYSTKO-WSZYSTKIM UCZESTNICZKĄ:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::k wiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiate k::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Ps.Asiu,Total,Asiu-miło było mi was w końcu poznać osobiscie...jestescie swietne babki:D:*
aaa!! było świetnie:D:D:D:D
Asiu bardzo Ci dziękuję, atmosfera była super i obiadek boski!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
dziewczyny!! :*:* w końcu się poznałyśmy 'na żywo' :D szkooda że tak szybko zleciało! bardzo wszystkim dziękuję :*:*:skacze::skacze:
..to ja wraz z ukochanym wyruszam na dalszy podbój tych, jutro wieczorkiem wrzucę foty chociaz za dużo ich nie mam niestety
no to moja kolej :Pwarsztaty były świetne pierwszy raz na takich byłam Asiu pazurki robisz po mistrzowsku dużo się nauczyłam i poznałam nowe produkty bardzo się cieszę ze mogłam być na tych warsztatach i oby na następne nie trzeba było długo czekać:D obiadek pyszniutki
I DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM UCZESTNICZKOM JESTEŚCIE ŚWIETNE BABKI I W WASZYM TOWARZYSTWIE NIESTETY ZA SZYBKO PŁYNIE TEN CZAS DZIĘKUJE ZA MIŁA ATMOSFERKĘ I POGADUCHY :*:*:*:D:D:D
zdjęcia będą jutro
ps ladys dzięki za piękne pazurki :*
Temat zostaje zamknięty.
Jeżeli ktoś będzie chciał dodać coś na temat warsztatów proszę o PW
Bylo po raz kolejny ZAJEFAJNIEEEE!!!Tyle ze z wrażenia i masy nowych zdobień nie pamietalam i nie mialam czasu cykac fotek.. stąd tak mało:] Ale to chyba dobrze swiadczy o warsztatach;)
Załącznik 31186
Załącznik 31188
Załącznik 31183
Załącznik 31187
Załącznik 31184
Załącznik 31185
Załącznik 31189
hyhy zrobilam cale 4 fotki na warsztatach....:D ale to dlatego że ciągle coś robiłam, a to dobrze :D:D:D a jutro idzie w ruch nowa zaginarka :skacze:
plusia, total i pazurek pilnie słuchają Asi
Załącznik 31224
goslavka i choco
Załącznik 31225
choco i plusia
Załącznik 31226
pazurek pokazuje pazurka:D
Załącznik 31227
ale super było sie w końcu poznać :kwiatek: