ja klejem z pistoletu.. ale szybko sie skonczył to później kleiłam Poxipolem...
najłatwiej jest chyba odwrócic wszystkie tipsy położyć wykałaczke i na złączenia tipsów z wykałaczką dac krople kleju :)
Printable View
ja klejem z pistoletu.. ale szybko sie skonczył to później kleiłam Poxipolem...
najłatwiej jest chyba odwrócic wszystkie tipsy położyć wykałaczke i na złączenia tipsów z wykałaczką dac krople kleju :)
Dobra moja praca poszła:D
dziewczyny akrylem bardiej rozcienczonym między brzegi chwilkę odczekać i będa ładnie sklejone :)
super konkursik napracowalam sie i odwazylam wyslac swoje prace:P
witam właśnie zdecydowałam się że jako laik w zdobieniu paznokci wezne udział w tym konkursie. mam nadzieje że spodobają się moje prace :)
moje zmatowione tipsy juz swoje odlezaly dzisiaj sie za nie biore:D....mam nadzieje ze wyjdzie cos co bedzie przypominac jakis bajkowy swiat:D
Hm... widzę, że niektórych natchnęło niemal na taśmówkę :D No cóż, sama mam 2 pomysły. W zasadzie 3... albo i więcej :) , niestety narzędzia mam słabe i chyba nie znajdę cierpliwości do walki moimi miotłami z więcej, niż jednym kompletem. Z przyjemnością za to pooglądam, co wyście porobiły. Myślę, że będzie... bajecznie :)
Ja tam tylko jedno zdobienie zrobiłam:)
Ja jako totalna lebioda malowankowa również coś skitrasiłam, a teraz nabiera to mocy prawnej aż się bateria z aparatu naładuje :D
Mmmm ale dajecie czadu zdolniachy :wow:
Moje tipsiory jak z krzyża zdjęte poleciały i sukcesem będzie jak chociaż rozpoznacie o jaką baję chodziło :haha:
MalaMi dochodzę do wniosku, że pewnie Muminki :D
Swoją pracę już od ponad tygodnia mam w połowie ukończoną. Nie mam czasu by dokończyć swoje "dzieło", ale mam nadzieję, że wyrobię się w terminie i wyślę ;)
Dziewczyny szalejecie :) będzie co oglądać hihi
dobra zrobilam :D ale lach :D
ja durna nawet nie wymyslilam zeby sobie posklejac tipsy :porazka:
i meczylam sie tak z kazdym z osobna hahahahha :D
Ja też chcę wziąc udział ale dopiero się zarejestrowałam nie wiem czy zdążę:( to by był mój pierwszy konkurs!!!!!!:skacze:
---------- Dodano o godzinie 17:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:31 ----------
To zabieram się do roboty :cwaniak2:ale się cieszę:skacze:
Ojjj coś czuje, ze będzie co oglądać :):):)
to prawda regularnie napływają nowe pracki, cieszę się że jest taka frekwencja :D
kurcze juz tak malo czasu!! a ja dzis gabinet osobiście remontuje:( moze w pon. jak dam radę to skończe napoczęte prace...
Wysłałam :D
czy mi sie tylko wydaje czy tak wielu prac jeszcze nie było? :)
Bardzo fajny temacik, jasno każdy wie co ma zrobić ;-)
no to mamy nauczkę na przyszłośc napisać co i jak dokładnie w temacie konkursu.
Kurcze ja nie umiem malować próbowałam no to zrobiłam kaleki ... :P
Ja mam dwie prace ale coś nie jestem z nich zadowolona :D. Chyba zrobię 3 nową :skacze:.
Ja chyba też się skuszę na ten konkursik:D
Ja dziś zrobiłam jeszcze jedną pracę :D a co :):skacze:
A ja się wkurzyłam, bo jedna praca nie wyszła tak jak miała hyh... masakra z tymi moimi trzęsącymi się łapami :/ Dobrze, że choć z jednej jestem w pełni zadowolona. Ale korci mnie piątą zrobić hehe ale chyba nie będę szaleć
Już bym chciała zobaczyć te bajeczki;) ale jeszcze troszkę;) ja wysłała 2 prace;)