no to pstatnie chwile zostały :)
Printable View
no to pstatnie chwile zostały :)
Ja też wysłałam.. W ostatniej chwili ;] Praca beznadziejna, ale niestety nie było więcej czasu :/
ehm.... too..... kieeeeedy wyniki? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
/nie moglam sobie odmowic...:D
i nie zdążyłam :(
ale na następny zrobie!!:P
Też wysłałam ale takie paskudztwo że feeee :D zdjęcia mi takie wyszły że łooo jezu pożal sie Boże - sama sobie robiłam i ciężko było łapencję wygiąć masakra a jeszcze baterie zdechły i była maniana do tego brak słońca wiec i bez lampy "ciemność widze" a z lampą hmmm średniawy efekt hehe
Ale poszło i mam nadzieję że teraz konkurs się odbędzie :skacze:
No i niecierpliwie czekam żeby podziwiać Wasze dzieła :) jestem strasznie ciekawa pomysłów bo temat jak dla mnie trudny do przelania na pazurosy :P
Też już się nie mogę doczekać prac i wyników :D
Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć wszystkie wasze cuda :D
no nie wiem czy moje to CUDO;(
cicho ewa nie bucz::*juz nie moge sie doczekac prac:skacze:
hm ja tez, sama mialam zrobic prace na konkurs i wymieklam, troche zaluje ale przymajmniej popatrze co dziewczyny stworzyly:skacze:
również jestem ciekawa Waszych prac :D
Ja zrobilam i wyslalam ale szczerze nie jestem w ogole zadowolona:( Ale coz zawsze to kolejne cwiczonko!
jak najbardziej :brawa:
jestem ciekawa czy malowałyscie, tworzyłyscie tam samochody.. czy moze jakies czesci samochodowe.. czy ten jakies animowane samochodziki czy jeszcze cos innego :D
ciekawosc mnnie zzera :cwaniak2:
Kiedy pojawią się prace??też nie mogę sie doczekać:):skacze:
Giordani, wystarczy przeczytać...
"Prace zostaną wystawione w ciągu 5 dni roboczych (wykluczając weekendy i święta) czyli 04.10.2010"
Do 4tego mnie chyba ciekawość zeżre :skacze: Ale co tam.. Cichosza jesteśmy wzorowymi i cierpliwymi forumowiczkami i wcale nikogo nie pośpieszamy :D
wyniki konkursu w moje urodzinki he he:D może zrobia mi prezent;]:haha: jak to mowia pomażyc dobra rzecz bo wogole moja praca mi sie nie podoba :/:
---------- Dodano o godzinie 01:17 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:45 ----------
uuups zagubiłam sie prace beda wystawione w dzien moich urodzin...gapa ze mni:/:
A ja tak bardzo chciałam wziąść udział ale nie miałam czasu;(mam nadzieję że następny konkurs będzie juz z moim udziałem:DRówniez jestem ciekawa co tam powymyślałyście zdolniachy na tych paznokciach:)Czekam cierpliwie na wystawienie prac;)
no to dziś chyba wyniki? :P
Dzisiaj wystawienie prac, a wyniki za jakiś tydzień ;)
no to czekamy :skacze:
pewnie znowu o 23:59 pokażą Wasze dzieła :P
OJ czekam z niecierpliwością:D byle by troszke wczesniej bo jutro o 5 pobudka:o