Jeju, ja w czerwcu kończe 27, od 3 lat jestem mężatką, od 10 miesięcy mamą, a ostatnio uslyszałam od taksówkarza (jak gadaliśmy o nie wyspaniu i powiedziałam, że mi dziecko nie dało spać) "no tak dzieci mają dzieci" :zly:
Printable View
Jeju, ja w czerwcu kończe 27, od 3 lat jestem mężatką, od 10 miesięcy mamą, a ostatnio uslyszałam od taksówkarza (jak gadaliśmy o nie wyspaniu i powiedziałam, że mi dziecko nie dało spać) "no tak dzieci mają dzieci" :zly:
ja mam 23 lata ahhh a tak niedawno mialam to 'nascie' hahaha :P jak ten czas leci szybko...
Sadira, powinnas sie cieszyc ze tak mlodo wygladasz :D :*
Ja mam:beee:33 lata.Jednak czuję się cały czas jak nastolatka i to jest śmieszne:DNie wspominam dobrze szkoły i wole ten etap mojego zycia:DMam 4letniego synka(dopiero)i męża i tak mi jest dobrze:DTeraz czuję że zyję:yess:
ja mam urodzinki pod koniec roku wiec do tej pory było mi przykro ze wszyscy maja 18... i juz w styczniu mowilam ze mam 18.... rocznikowo podalam :) a teraz jak jest styczen to nie ma opcji zebym mowila ze mam 20! przecież dopiero co skonczylam 19 w grudniu ... do nastepnej zimy daleko ;)
To ja tu młodzian jestem hihi;)
a ja mam 28 w tym roku, a do dzis mi dowód sprawdzają jak kupuje piwko czy fajeczki hyyyyyy:skacze:
prawie 28 wiosen :P
29 skonczone i 3 dychy na karku:)
ja rocznikowo 25 ale w sierpniu już 26 skończę normalnie masakra
a ja w lipcu 22 skończę :ok: ale wyglądam i czuje się na 16:skacze:
przez to że jestem malusia i drobniusia:skacze:
ja w sierpniu kończę 29 wiosen :P
wpisuje sie koljena 29 latka,kurcze za pare miesiecy 30- holewka jak ten czas leci :(
ja za niecały miesiąc już będę pełnoletnia.. a tak nie chce :(:(
mi sie w tym roku skaczy nascie lat;(
bede miala escia;(
buuu ja nie chce;(:D
czarnyaniol121 Tobie sie konczy nascie a ja niedlugo dobijam do cwiercwiecza ehhhh...I co tu poradzic czasu sie nie zatrzyma :/:
w czerwcu 31 u la la
Ja w październiku skończe 20 latek;)
hmm ja w lutym skonczyłam 23 i leci mi 24 uooo :P
a ja w marcu skończyłam swoje upragnione ...
15 hehe :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
No to teraz sie wypowie najstarsza starowinka:)Jeszcze troszku i bedzie tylko albo juz 35:)ale mam to w nosie bo i tak ludzie robia karpia jak im mowie ile mam.Pozatym mam tyle na ile sie czuje a napewno nie na tyle:)
a ja 21 skończę w listopadzie :D
W sierpniu 2 dyszki :P
powiem bo jeszcze parę dni zostało do następnego roku ...30 jeszcze...