a kropka na końcu? jest ona końcem zdania w regulaminie, nie mailem
Printable View
a kropka na końcu? jest ona końcem zdania w regulaminie, nie mailem
Praca doszła ;)
To ile prac już mamy?
A faktycznie kropka;)Jest się gapą;)Następnym razem się poprawię.
Emilia B.Fajnie:DDziekuję juz nie mam więcej pytań:przytul:
Dziewczyny pomocy :(
Złotko piszę PW / samaron
Ja to nigdy nie uzbieram raczej aktywności na żaden konkurs,a tu taki fajny ehh;(
ja właśnie patrzę, że mi też aktywność spadła :( trza nadrobić.
sztynka, uzbierasz na pewno, wystarczy się troche poudzielać na forum ;)
Dużo już jest prac? Ja swoje wyślę na dniach :)
Wysłałam te wypociny ^_^ ale krzywa i tunel to mi wyszła jak prawdziwa KRZYWA I tunel raczej rów przypomina no ale SAMI krzyczy więc trzeba słuchać mądrzejszych powiedzcie czy doszła praca i czy wogóle spełnia wymogi:buahaha:
Pazurki zrobione teraz selekcja :D 90 zdjęć wyeliminowanych:D zostało jeszcze 40 :P
mam nadzieje ze w nastepnym konkursie bede mogla uczestniczyc :)
ej, do 21.12 to jeszcze dużo czasu :P
aga to widze ze mialas taka selekcje jak ja hahah ;D wybieranie 3 zdjec z posrod 100 lub wiecej ;D hahahaha:leze:
o rany widze ze nie tylko ja cykam tyle zdjec zawsze haha...
dziewczyny dzialajcie bo juz sie nie moge doczekac waszych prac....:D
Moze i ja sprobuje... Chociaz oczami wyobrazni juz widze te prace i wiem, ze nie mam szans :D ale jesli nie bedzie wstydu to znaczy, ze nie jest ze mna az tak zle ;) tylko aktywnosc musze nadrobic :P
Sieciunia zrób pazurki - sprawdzisz się :) warto angażować się w takie konkursy bo naprawdę dużo się z nich wynosi ;)
Emilia zgadzam sie z Toba ;P ja po animowanym sie wzielam za nie ostro bo widzialam jakie robicie prace i pod jakim katem działacie ;)
wiecie...a ja w siebie zwątpiłam... wzór, który zrobiłam już mi się nie podoba... i odkryłam granicę mojej wyobraźni;(
królowa ochłoń, prześpij się z tym i rano na spokojnie przemyśl ;) aa nóż zaświta ci jakiś genialny pomysł ;) grunt to si nie poddawać :ok:
Poprzeglądaj sobie blogi, temat " Zdobienia z internetu" i inne stronki a na pewno znajdziesz jakieś inspiracje :)
dziewczyny!!! niemozna z gory zakladac ,ze cos jest blee!! Warto wziac udzial w takim konkursie bo:
1. udoskonalasz swoj warsztat
2.rywalizujesz (w rozsadku)
3.sprawdzasz swoja wiedze i umiejetnosci
4.ocenia Ci naprawde dobra stylistka i szkoleniowiec!!
5. jest to swietna zabawa!!!
Wszystki,absolutnie wszystkim zycze wygranej i niemoge doczkac sie Waszych prac :skacze:
to nie ostatni konkurs więc spokojnie ;)
mnie podzieliło z konkursem chyba 2 dni...choc aktywnosc mam ze hej !!! :) (uzależnienie ) :) ale cierpliwie czekam na następny :)