oooo... dziwna sprawa... nie rozumiem tego...
jedno zaprzecza drugiemu
Printable View
oooo... dziwna sprawa... nie rozumiem tego...
jedno zaprzecza drugiemu
Ja to rozumiem tak, że jeśli nie spodoba im się ta najbardziej popularna praca, to wybiorą sobie własne pierwsze miejsce.
Bez sensu , to w takim razie po co to całe głosowanie ;]
Mogli by już pokazać te wyniki ... tyle serca włożyłam w te pazurki ,ciekawa jestem czy ktokolwiek na mnie zagłosował ...:huh:
paznokietki a ktore Twoje?:P ja juz bym chciala je wystawic i zrobic sobie baner na bloga z mojej pracy:P juz sobie przygotowalam tylko opublikowac:P to czekanie jest najgorsze:P szkoda ze nikt z impressio nie moglby odpowiedziec na nurtujace pytania:P
Ja już dawno temu wystawiłam ;) Nigdzie nie było napisane że nie wolno wstawiać :P wejdź do mnie do galerii , to te ostatnio dodane :D
W sumie racja aga :D
dobra Ja już nie spamuje , czekam cicho na wyniki :)
Chyba chodzi o to, że organizator nie musi przyznać nagród za kolejne miejsca w konkursie, ani za udział. Wygrywa tylko ta praca, która ma najwięcej głosów!
No właśnie ... skoro i tak wybiorą prace która im się podoba :P
Miałam już siedzieć cicho :glupek:
Mi sie wydaje ze to bardzo wazna decyzja o wystawieniu jakiejs pracy jako swoje logo jakby nie patrzyl i powinni wybrac taka ktora im najbardziej pasuje pod kazdym wzgledem. Głosowanie moze byc rozczarowaniem bo to nie problem nabic glosy na najgorsza prace... ale miejmy nadzieje ze bedzie sprawiedliwie:) juz malo czasu zostalo:P
ja od początku się tego domyślałam;/ wygrałaby jakaś okropna praca, i musieliby ją prezentować na swojej stronie, wiadomo, że by na to nie poszli
dzisiaj rozstrzygniecie ale wyniki dopiero 28 :P
Myślę Malyyynko że Twoje wygrają, tymbardziej że wiadomo które Twoje. Masz fajne pazurki, ale przede wszystkim sensowne zdjęcie. Myśle, że to też jest kluczową sprawą. Niektóre prace są naprawdę ładne, tylko zdjęcia troche niewyraźne, albo nieestetyczne. Szczerze mówiąc już nie mogę doczekać się wyników :) Buziaki dla wszystkich! :hura:
o ktorej beda wyniki?????
chyba zapomnieli;p;p i jakoś tu cicho:) nikt na wyniki nie czeka?;p
chyba rzeczywiscie zapomnieli bo głosowanie trwa mimo ze juz sie powinno skonczyc 25:D
no właśnie!!!:wow:
Gratuluje super organizacji!!
:haha:
Rozstrzygnięcie konkursu miało być 25 lutego, a przed chwilą wchodziłam i można jeszcze głosować... kpinaaaaaaaaaaaa:/:
Bez sensu... emocje jak nie wiem, a tu w ogóle cichosza o wynikach.... :(
nie ma już dziś co liczyć na wyniki, skoro zapomnieli już kilka dni temu zablokować głosowanie, to sobie na wyniki troche poczekamy:/:
hmmm nie wiem czy zapomnieli czy czekają do ostatniej chwili...
ale jeżeli zapomnieli o wybraniu paznokci reprezentujących ich markę to świadczy tylko o ich firmie...
. . . to bardzo nie w porządku w stosunku do biorących udział
Ja Wam powiem tylko m.in tyle ze kontakt z nimi to w ogóle porażka, zero odzewu
i zgodzę się z Emilką, że to wszystko świadczy tylko i wyłącznie o ich firmie, podejściu do ludzi, którzy wysyłali prace i ich profesjonalizmie..
a może im się żadna praca nie podoba dość mocno i nie wiedzą jak się z tego wycofać:huh:
Ale w koncu musza sie odezwac. Dzwoniłam dzisiaj do EF, mowilam ze dzwonie w sprawie konkursu, polaczyli mnie z Impressio ale nikt nie odebral....