-
Odp: [Konkurs] Arszenik i stare koronki - barokowy gotyk
Aaaaa takkkk. No jasne. Ale jestem gamoń :glupek:.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Chyba bym sama na to nie wpadła:gafa::spalony:.
Moja praca w takim razie poszła. Zobaczymy co będzie. A co tam przecież nikt mi głowy nie urwie.
Dziewczyny wysyłajcie prace. Będzie nas więcej będzie większa zabawa:skacze::skacze::skacze:.
-
są!! wszystkie pięć:D jeszcze tylko wybrać foty...
-
laski ja mam takie pytanie
czy jezeli gdzies wstawie zdjecie pazura ktorego zrobiłam x czasu temu a teraz na konkurs bede robiła podobne ale dłuzsze i wiadomo idealnie takich samych wzorkow i pazurów nie zrobie to czy bedzie to naruszenie regulaminu?
-
raczej nie, bo jak napisałaś zrobisz NOWE, podobne, ale nie będzie to przerobione, tylko NOWE :D więc myślę, że nie musisz się bać, chyba, że się mylę ...;)
-
A gdzie znajdę informacje o aktywności na forum? Taką procentową informacje?
-
jak klikniesz na swój profil, to po lewej stronie masz rożne parametry, i klikniesz na system punktów:) ja to wczoraj odkryłam, bo też nie miałam pojęcia gdzie się sprawdza:D
-
a wystarczy wpisać w wyszukiwarce aktywność :)
-
Dzięki dziewczyny. Już sobie poradziłam pierwszym sposobem. Ja tez muszę coś nadrobić moją frekwencję bo coś słabo wypadłam:(
-
wykonałam już pracę konkursową, ale jeszcze nie wysyłam bo mam mieszane uczucia;p;p niby super a jednak coś nie gra :P może jeszcze mi jakiś inny pomysł przyjzie do głowy, troche czasu mam
-
temat rzeka ^^ mam już pomysł na zdobienie tylko brat ochotnika ^^
-
ja musiałam niestety zrobić na sobie;/ zawsze to tak się kończy:P za niedługo bedę miała zanik płytki na lewej ręce;p;p a stosuje metody które opisujemy w przeznaczonym do tego wątku, na mnie nie działają:/:
-
O jaki mega temat! Świetny! Chyba też spróbuję i niestety też pewnie się skończy tak, że będę robic sama sobie ;)
-
Ja chciałam zrobić wczoraj-tzn spróbować,bo daleko mi do brania udziału w konkursach z moimi umiejętnościami.Ale przyjechała siostra żeby jej zrobić krótkie,ciemne i bardzo zabudowane paznokcie,bo naturalne ma w opłakanym stanie a w pracy u niej się strasznie brudzą ręce i paznokcie.
W sumie może dobrze,bo dzisiaj (w kościele :oops: )mnie natchnęło na lepsze niż to co planowałam;)
-
Cytat:
Napisał
Candynails
ja musiałam niestety zrobić na sobie;/ zawsze to tak się kończy:P za niedługo bedę miała zanik płytki na lewej ręce;p;p a stosuje metody które opisujemy w przeznaczonym do tego wątku, na mnie nie działają:/:
Candy zawsze na "stałe" robisz i zdejmujesz??
-
u mnie tez sie trzymaja jak skala;/ musze zdejmowac i znowu zakładac... a jak na kims robie to ciagle cos nie wychodzi bo sie ten ktos a to wierci a to musi wstac a to do łazienki a to cos tam:P wiec musze na sobie bo chociaz w spokoju robie
-
no właśnie nie, na oliwce....lakierze ale i tak sie przywierają i ledwo co je ściągam;/ a płytkę mam coraz cieńszą
-
Szalona kobieta z ciebie, ja stawiam na piłowanie w rekach i dopelnianie przy skorkach :p
-
Ostatnio robiłam na oliwce i tak dwa paznokcie złapały na amen. Musiałam piłować i to ostro. Nie wiem czemu tak jest.....?
-
nie róbmy off topa :P
cos mnie zastanawia... w regulaminie jest napisane ze paznokcie beda mogły miec kształt "autorski" czyli kazdy jaki komu do głowy przyjdzie, góry, pagórki, doliny, łopatki etc a trzeba przysłac zdjecie budowy wiec jak bedzie oceniana ta budowa w związku z tym?
-
-
heh, też mnie to zastanawia.. ?? ;)
-
no trafne spostrzeżenie:) :cwaniak2:jak sobie wymyślę jakiś kształt z kosmosu, to jak ocenią jego krzywe itd....:)
-
Cytat:
Napisał
Malyyyyna
nie róbmy off topa :P
cos mnie zastanawia... w regulaminie jest napisane ze paznokcie beda mogły miec kształt "autorski" czyli kazdy jaki komu do głowy przyjdzie, góry, pagórki, doliny, łopatki etc a trzeba przysłac zdjecie budowy wiec jak bedzie oceniana ta budowa w związku z tym?
Kształt autorski miał polegać na poszerzeniu horyzontów wyobraźni i posunąć się być może dwa kroki dalej niż "zwyczajne" stylizacje, nie chodzi o to aby niedopracowane, niechlujne prace wynosić na piedestał "patentu", nie mniej jednak, jeśli "góry i doliny" będą spójną całością jakiegoś ogólnego zamysłu to jury na pewno weźmie to pod uwagę ;)
-
czasem ludzie maja bujną wyobraźnie i pomysl moze nie miec nic wspolnego z kształtami które znamy:p wiec to by bylo troche niesprawiedliwe jesli jedna osoba zrobi własnie taka prace flare z jakimis ząbkami na brzegu albo szpic zadarty pod samo niebo w góre albo w dół heh bo taki jest jego kształt autorski a druga zrobi szpice dopracowane i dobrze zbudowane itd o to mnie się rozchodzi:) jak by było w takiej sytuacji? :P
-
dziewczyny wy to zawsze szukacie dziury w całym....jury na pewno weźmie wszystko pod uwagę a przede wszystkim efekt końcowy :) Jak się da Wam większa swobodę i możliwość kreatywności to już narzekacie :nunu: Nikomu się krzywda nie stanie ;)